Virtual ti navija za Sarajevo ne znam kako do sad nisi provalio.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:55Sad ce Virtual o Sarajevu![]()
Nema Zeljeznicara medju 5 ni ove godine, nema sanse.
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa niste se ni vi kone nesto bas proslavili do sada u pripremnim utakmica a i svejedno pripremne su, rezultat ne igra bitnu ulogu u takvim utakmicama
Crni Cerak 🐦⬛
Sto ne nadju neki laganiji materijal, 18ti trener kako govori da je dres tezak.
NEMA NAZAD
- jurisicduska
- Kontakt:
Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
NEMA NAZAD
6 hiljada ljudi na prijateljskoj utakmici.
Veliki, veliki Željezničar.
Veliki, veliki Željezničar.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
holyman je napisao/la: ↑04 jul 2024, 21:58Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
NEMA NAZAD
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑04 jul 2024, 21:58Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Post koji je obiljezio proslu sezonu. Vise puta citiran nego Vilijam Sekspir
Druga slika opisuje forumase sarajeva kad je peneranda potpisao, mirvah ih zajebao malo..
Fk Željezničar.
Hahahha cuj 6 hiljada jel i to procjena delegata
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovo laganje oko posjete prelazi sve granice.
Dati im odmah prije pocetka lige nekiz "nagradu" za najvecu posjetu ba bla bila. Bolje i to rijesiti tako, nego da svako kolo lazu po 2-3hiljade imaginarnih posjetilaca.
- FKS -
Joj bio sam na tom travnjaku, baš ti hvala što si postavio tu sliku, budi neka lijepa sjećanja. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kriza traje godinama, dugovanja su još uvijek prevelika, napretka ni na vidiku, pojačavaju se igračima Stupčanice i Teleoptika... Prošle sezone ih je Vico uspio spasiti, ali opstanak u ligi ove sezone je u domenu naučne fantastike.
Ostalo im je samo da lažu o posjeti.
Ostalo im je samo da lažu o posjeti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nito1, prisonbreak i 17 gostiju.