Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kače slike sa PRIJATELJSKE utakmice velikog Željezničara.
Joj Željo šta im radiš.

Joj Željo šta im radiš.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kače slike sa PRIJATELJSKE utakmice velikog Željezničara. 
Joj Željo šta im radiš.

Joj Željo šta im radiš.

NEMA NAZAD
Kaze lik koji gleda utakmice Sarajeva na YT. 

Može li se nekako provjeriti ima li ovaj Stefan Savić što je došao kod nas još neko državljanstvo osim Austrijskog?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Sredicemo nase, kao da je to problem.
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:15Kako ce unistit ovog finog casnog i postenog covjeka. Ako Sarajevo Film Festival doceka bez 18 secera i inzulina bit ce na konju![]()
General. Vehabija na baterije. On da sta valja ostao bi vani a ne bi dosao u Zelju. Svi koji su dosli uzeli su pare a nikad nista nisu uradili. A ima ih velik broj. Osim ovog laznog vehabije.

-
- Kontakt:
Prosle godine u ovo doba se govorilo kako Sarajevo napada ligu, pa kako su na kraju zavrsili?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:58Nema to veze.Pablo11 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:56Dobar zakljucak nakon 10 dana priprema.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:55Sad ce Virtual o Sarajevu![]()
Nema Zeljeznicara medju 5 ni ove godine, nema sanse.![]()
Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski ? Kako ?
Velez u laganom raspadu, prvo trener, pa Guliashvili otisao.
Borac i Zrinjski ce biti u top 3, sve ostalo je nepoznanica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tutankamon1905
- Kontakt:
Borac na kraju od silnih najava rasipanja, napravi istu momcad nakon odlazaka i dolazaka..ja osobno, rekao bih da su i jaci nego prosle godine
Generalno, nije bilo rasipanja. Manje više, veći dio ekipe je ostao, uz određena pojačanja. Raduje me činjenica da se Kulašin uigravao na pripremama, vjerujem da on i Vuković mogu praviti dar-mar u ovoj ligi. I da, ponovo ćemo sezonu igrati bez špica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:22Borac na kraju od silnih najava rasipanja, napravi istu momcad nakon odlazaka i dolazaka..ja osobno, rekao bih da su i jaci nego prosle godine
Šta je sa vama nije valjda da baš necete dovoditi treneratutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:22Borac na kraju od silnih najava rasipanja, napravi istu momcad nakon odlazaka i dolazaka..ja osobno, rekao bih da su i jaci nego prosle godine

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jel ode Marinović negdje ili sam nešto propustio?AvantiBL je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:24Generalno, nije bilo rasipanja. Manje više, veći dio ekipe je ostao, uz određena pojačanja. Raduje me činjenica da se Kulašin uigravao na pripremama, vjerujem da on i Vuković mogu praviti dar-mar u ovoj ligi. I da, ponovo ćemo sezonu igrati bez špica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:22Borac na kraju od silnih najava rasipanja, napravi istu momcad nakon odlazaka i dolazaka..ja osobno, rekao bih da su i jaci nego prosle godine
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisam ni ja upratio da je našao novi angažman. Ma, čisto sumnjam da je bilo do toga, jer dosad bi ga valjda našao, klubovi uveliko krenuli pripreme.AVNOJ je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:44Jel ode Marinović negdje ili sam nešto propustio?AvantiBL je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:24Generalno, nije bilo rasipanja. Manje više, veći dio ekipe je ostao, uz određena pojačanja. Raduje me činjenica da se Kulašin uigravao na pripremama, vjerujem da on i Vuković mogu praviti dar-mar u ovoj ligi. I da, ponovo ćemo sezonu igrati bez špica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:22Borac na kraju od silnih najava rasipanja, napravi istu momcad nakon odlazaka i dolazaka..ja osobno, rekao bih da su i jaci nego prosle godine
-
- Kontakt:
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑04 jul 2024, 08:45jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa

zar i ti sine Ivane!?
Zanimljivo da je mladi Prskalo zabio danas za Zrinjski u porazu od 3-1 Lokomotive
Potencijal mali
Olimpija-Sarajevo 1-0
Borac dobio 2-0 Corvinul koji je osvojio kup Rumunije, pa remizirao sa Radnikom iz Bijeljine 0:0
Velez-Sibenik 1-2
Hajduk-Posusje 1-0
Zeljeznicar-Igman 1-3 dobra najaava Husrefa i Igmana
Gosk-Siroki subota
Potencijal mali
Olimpija-Sarajevo 1-0
Borac dobio 2-0 Corvinul koji je osvojio kup Rumunije, pa remizirao sa Radnikom iz Bijeljine 0:0
Velez-Sibenik 1-2
Hajduk-Posusje 1-0
Zeljeznicar-Igman 1-3 dobra najaava Husrefa i Igmana
Gosk-Siroki subota
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:

Uvijek standardnih 5-6 dijabola
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj ovog hahahahah, pa kako za sebe mozes reci da si normalan, zakljucio poslije prve trening utakmice i poslije par dana treninga da se necemo spasiti .. zapitaj se truhloo ti u glaviHerson je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:24Kriza traje godinama, dugovanja su još uvijek prevelika, napretka ni na vidiku, pojačavaju se igračima Stupčanice i Teleoptika... Prošle sezone ih je Vico uspio spasiti, ali opstanak u ligi ove sezone je u domenu naučne fantastike.
Ostalo im je samo da lažu o posjeti.

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Lecler, SarajevoAC i 21 gost.