Dresovi PLBiH
Re: Dresovi PLBiH
Banjalučani bez uvrede da se odmah razumijemo, ali su vam dresovi stvarno loši, da ne kažem ružni. Jedino gostujući je ok, mada više vuče na dres Igmana ali eto.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma katastrofa, bolje da su ostavili stare. Bukvalno jedne sezone idu fini dresovi i onda druge odron i tako u krug.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Perverzija 

- Centre forward
- Kontakt:
Gostujući najjači dres ikad u Premijer Ligi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Lijepo, nema šta. FKS godinama unazad ima najljepše dresove u ligi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovaj crni dres u Veleža baš lijep. Ostalo iskreno nije nešto.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prelijepa oba dresa Sarajeva..kod Veleza crni nelos, ova dva glavna nista posebno, prosjek, prejednostavno
-
- Kontakt:
Dobri dresovi kod Sarajeva nema price treba biti realan. Kod nas klasika crveni domaci i bijeli gostujuci od najkvalitetnijih materijala i mislim da nije toliko do dizajna koliko nama znaci ovaj sponzorski ugovor direktno sa pumom. Klub u sklopu otvara posebnu firmu "Rodjeni fan shop doo" koji ce biti zaduzen za sve ono sto navijaci zele kupiti tako da ce se klupski segment rasteretiti da bi se usmjerio na takmicarki dio
Mozda sa nestrpljenjem ocekujem finansijski izvjestaj i presjek fan shopa nekih narednih godina jer smo sa NO 1 otiracima i ostalim suvenirima 2021 zaradili drama cifru
Mozda sa nestrpljenjem ocekujem finansijski izvjestaj i presjek fan shopa nekih narednih godina jer smo sa NO 1 otiracima i ostalim suvenirima 2021 zaradili drama cifru
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:58Dobri dresovi kod Sarajeva nema price treba biti realan. Kod nas klasika crveni domaci i bijeli gostujuci od najkvalitetnijih materijala i mislim da nije toliko do dizajna koliko nama znaci ovaj sponzorski ugovor direktno sa pumom. Klub u sklopu otvara posebnu firmu "Rodjeni fan shop doo" koji ce biti zaduzen za sve ono sto navijaci zele kupiti tako da ce se klupski segment rasteretiti da bi se usmjerio na takmicarki dio

Kakva si ti komedija od lika

-
- Kontakt:
Skupština je donijela Odluku o osnivanju ”Rođeni Fan Shop” d.o.o. Mostar, privrednog društva preko kojeg će Fudbalski klub ”Velež” obavljati svoje marketinške i komercijalne aktivnosti.
Sjedište novoosnovanog društva će biti u Ulici Adema Buća b.b. Mostar (Cernica).
Ovo je jedan u nizu koraka koji Uprava Fudbalskog kluba ”Velež” poduzima u poboljšanju organizacije i efikasnosti rada Kluba, a ovime će i usluga navijačima i simpatizerima Kluba biti podignuta na viši nivo.
-
- Kontakt:
Gdje mi je desetar da prokomentarise ovaj glamur na gala eventu prezentacije pumine opreme

-
- Kontakt:
Dresovi su nam katastrofa. Em kelme, em najruznije iz kataloga. Bolje da su trazili neki najk, adidas, pumu, ko i ostali, pa izabrali nesto sto valja, nego ovo.
Sarajevo i Velez odlicni dresovi.
Stvarno ne mogu shvatiti odluku da nosite marku Kelme. Postoji Errea, Macron u tome rangu a vi Kelme. Jedino problem za brendove koje si nabrojao mogao bi predstavljati da biste nosili kataloške dresove ali i to je bolje nego ovo sad iskreno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:39Dresovi su nam katastrofa. Em kelme, em najruznije iz kataloga. Bolje da su trazili neki najk, adidas, pumu, ko i ostali, pa izabrali nesto sto valja, nego ovo.
Nekako me ovaj za domaće vraća u period 2006 godine, tako bi izgleda, ovaj bijeli nije toliko loš kakvi su ostali ali ne vidim nikakve dodirne tačke sa Borcem. Isto važi i za treći dres kao i za prvi, prije 20 godina možda bi bio ok, danas nema šanse. Jedino ako nije golmanski taj ljubičasti?RedBlue je napisao/la:Ma katastrofa, bolje da su ostavili stare. Bukvalno jedne sezone idu fini dresovi i onda druge odron i tako u krug.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Reprezentacija BiH, sluzbena lica u NFSBiH i FSRS nose Kelme, a ti ne mozes shvatiti odluku da Borac nosi Kelme. Saberi dva i dva. Sta je zajednicko za sve njih, ondosno ko?H8Z7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 01:10Stvarno ne mogu shvatiti odluku da nosite marku Kelme. Postoji Errea, Macron u tome rangu a vi Kelme.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:39Dresovi su nam katastrofa. Em kelme, em najruznije iz kataloga. Bolje da su trazili neki najk, adidas, pumu, ko i ostali, pa izabrali nesto sto valja, nego ovo.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta fali, nekad je i Real Madrid nosio KelmeSuvorov je napisao/la: ↑10 jul 2024, 08:47Reprezentacija BiH, sluzbena lica u NFSBiH i FSRS nose Kelme, a ti ne mozes shvatiti odluku da Borac nosi Kelme. Saberi dva i dva. Sta je zajednicko za sve njih, ondosno ko?H8Z7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 01:10Stvarno ne mogu shvatiti odluku da nosite marku Kelme. Postoji Errea, Macron u tome rangu a vi Kelme.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:39
Dresovi su nam katastrofa. Em kelme, em najruznije iz kataloga. Bolje da su trazili neki najk, adidas, pumu, ko i ostali, pa izabrali nesto sto valja, nego ovo.

Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraju Kelme, jasna je poveznica. Kao da je njima stalo do pravih Banjalucana i navijaca Borca.H8Z7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 01:10Stvarno ne mogu shvatiti odluku da nosite marku Kelme. Postoji Errea, Macron u tome rangu a vi Kelme. Jedino problem za brendove koje si nabrojao mogao bi predstavljati da biste nosili kataloške dresove ali i to je bolje nego ovo sad iskreno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:39Dresovi su nam katastrofa. Em kelme, em najruznije iz kataloga. Bolje da su trazili neki najk, adidas, pumu, ko i ostali, pa izabrali nesto sto valja, nego ovo.
Nekako me ovaj za domaće vraća u period 2006 godine, tako bi izgleda, ovaj bijeli nije toliko loš kakvi su ostali ali ne vidim nikakve dodirne tačke sa Borcem. Isto važi i za treći dres kao i za prvi, prije 20 godina možda bi bio ok, danas nema šanse. Jedino ako nije golmanski taj ljubičasti?RedBlue je napisao/la:Ma katastrofa, bolje da su ostavili stare. Bukvalno jedne sezone idu fini dresovi i onda druge odron i tako u krug.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Kod Veleža dobre ove dvije plavke (iako preferiram crnke).
Ostalo nije vrijedno pomena
Ostalo nije vrijedno pomena

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.