RŠD Velež Mostar

Mostarac12345
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Mostarac12345 » 05 jul 2024, 11:38

opalaopala je napisao/la:
05 jul 2024, 10:42
Zanimljivo da ljudi kojima je puno 25 KM članaka uvijek traže da se odriješi kesa. Okej odriješe kesu, sudija te klasično povali i šta onda ? Minusi i negativno poslovanje i neće nas Bog dragi izvuci. U svemu racionalno pa i u tome, šanse za iskorak za ovakvom garniturom u savezu su ne moguće taman da dodje Dzeko i Modrić
Ee nacekat ce se tom politikom kluba dok dignes trofej jedine nam drzave Bosne i Hercegovine mnoge ce generacije pomrijeti

Ako se ista razumijes u fudbal znas na sta je danas spao fudbal na keš(lovu,novac) bez ulaganja nema ni rezultata zar nije vise dosta sto smo gledali Pece,Domiće,Zvoniće,Dzafice itd itd da ne nabrajam kakvi su ne znam evo kako bih se izrazio nazvao ih igrali za Rođene

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 05 jul 2024, 11:44

Mostarac12345 je napisao/la:
05 jul 2024, 11:38
Zanimljivo da ljudi kojima je puno 25 KM članaka uvijek traže da se odriješi kesa. Okej odriješe kesu, sudija te klasično povali i šta onda ? Minusi i negativno poslovanje i neće nas Bog dragi izvuci. U svemu racionalno pa i u tome, šanse za iskorak za ovakvom garniturom u savezu su ne moguće taman da dodje Dzeko i Modrić
Ee nacekat ce se tom politikom kluba dok dignes trofej jedine nam drzave Bosne i Hercegovine mnoge ce generacije pomrijeti

Ako se ista razumijes u fudbal znas na sta je danas spao fudbal na keš(lovu,novac) bez ulaganja nema ni rezultata zar nije vise dosta sto smo gledali Pece,Domiće,Zvoniće,Dzafice itd itd da ne nabrajam kakvi su ne znam evo kako bih se izrazio nazvao ih igrali za Rođene

A imaš li garanciju ako uložiš lovu da ćeš dignut trofej ? Jel Sarajevo uložilo lovu koju mi nikad nećemo pa su digli moj qurac. Jel Azmir ulagao pare strasne pa šta je dobio ? Budi realan da pored ulaganja mores imat bar fer i korektnu garnituru sudija sto trenutno nemamo. A da li znaš kako je Azmir iz TC završio nakon onih silnih ulaganja ? Pogledaj kakvu je lovi uložilo Sarajevo pa završiše ispod nas. Lova nije jednako uspjeh
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 05 jul 2024, 11:46

05 jul 2024, 11:44

A imaš li garanciju ako uložiš lovu da ćeš dignut trofej ? Jel Sarajevo uložilo lovu koju mi nikad nećemo pa su digli moj qurac. Jel Azmir ulagao pare strasne pa šta je dobio ? Budi realan da pored ulaganja mores imat bar fer i korektnu garnituru sudija sto trenutno nemamo. A da li znaš kako je Azmir iz TC završio nakon onih silnih ulaganja ?
Slažem se 100% si u pravu vjeruj mi druze

Ali bar malo jacih pojacanja evo napadaca nekog dobrog koji nam treba neki kapitalac da igra u veznom ko sto je bio Radovac znamo kako je igrao nisam rekao sad sve bombe ko u Sarajevu milion pojacanja nego tu 3 4 dobra pojacanja i to je to provjerene igrace

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 jul 2024, 11:53

Kad krece liga uopste,datum?
Malo srece da je pa proci ove iz Andore a do lige valjda ima vremena za dovest napadaca.
#musvdg

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 05 jul 2024, 11:57

A imaš li garanciju ako uložiš lovu da ćeš dignut trofej ? Jel Sarajevo uložilo lovu koju mi nikad nećemo pa su digli moj qurac. Jel Azmir ulagao pare strasne pa šta je dobio ? Budi realan da pored ulaganja mores imat bar fer i korektnu garnituru sudija sto trenutno nemamo. A da li znaš kako je Azmir iz TC završio nakon onih silnih ulaganja ? Pogledaj kakvu je lovi uložilo Sarajevo pa završiše ispod nas. Lova nije jednako uspjeh
Zato umjesto da ulažeš u igrače, "uložiš" u sudije i preCjednika saveza.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 05 jul 2024, 12:01

jose je napisao/la:
05 jul 2024, 11:57

Zato umjesto da ulažeš u igrače, "uložiš" u sudije i preCjednika saveza.
Pa sta je onda riješenje onda ne kontam ove sto su predsjednici kluba zasto ulazu onda trosenje para onda nisu normalni sa sobom to znaci da je trandanje para u prazno sta nam je radit onda za spas bh fudbala nema svrhe onda igrat ovu ligu

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 05 jul 2024, 12:05

1922VFC1981 je napisao/la:
05 jul 2024, 11:53
Kad krece liga uopste,datum?
Malo srece da je pa proci ove iz Andore a do lige valjda ima vremena za dovest napadaca.
Prvi vikend u osmom (3/4). Postoji mogućnost čak da nama prvo kolo bude odgođeno, tako da za ligu sigurno nismo zakasnili. Jeste malo sve turbulentno krenulo, ali ima još dosta vremena da se sve izvuče kako treba. I sama liga traje jako dugo, pa prošli trener je došao nakon nekoliko kola i uspio je dobro odraditi sezonu...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 jul 2024, 12:06

Mi se moramo pojacati iz dva razloga:

1.ispadaju 4 tima ovu sezonu

2. U evropi smo, dovedes kako treba pojacanja i vrate ti se pare kroz evropu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 jul 2024, 16:26

mozak je napisao/la:
27 jun 2024, 13:27
CampobelloDiMazara je napisao/la:
27 jun 2024, 13:23
Nije se povukao nego kako cujem nije tu. Saznati cete ubrzo zbog cega :thumbup:
Ma to njih ne interesuje, oni vrebaju slijedeću grešku.
Predsjednik je tu, večeras drži jubilarni 100. govor.. Šta treba da znamo o odsustvu zadnjih 20 dana? Volio bih da mi moderator odgovori, nama koji čekamo greške i kojima teško padaju dobre vijesti :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 jul 2024, 19:54

killafrommanilla je napisao/la:
05 jul 2024, 16:26
mozak je napisao/la:
CampobelloDiMazara je napisao/la:
27 jun 2024, 13:23
Nije se povukao nego kako cujem nije tu. Saznati cete ubrzo zbog cega :thumbup:
Predsjednik je tu, večeras drži jubilarni 100. govor.. Šta treba da znamo o odsustvu zadnjih 20 dana? Volio bih da mi moderator odgovori, nama koji čekamo greške i kojima teško padaju dobre vijesti :)
A jesi li se to vratio?
Kad?
A nisi trebao :D
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 jul 2024, 19:59

mozak je napisao/la:
05 jul 2024, 19:54
05 jul 2024, 16:26
mozak je napisao/la:

A jesi li se to vratio?
Kad?
A nisi trebao :D
pa hajde reci nam gdje je bio da nam tesko padne :D Sad si i ti komicar i liska kao pipita je li :D Usutkaj nas dusmaneeee ovog kluba

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 jul 2024, 20:14

Evo budimo ozbiljni.
Šta ti konkretno smeta?
Novca ima, sponzora sve više i više, infrastruktura napreduje, stabilnost kluba u skladu sa najavama.
Doveden ozbiljan trener, solidna pojačanja koja bi trebala biti dovoljna da Velež opet bude u borbi za Evropu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 05 jul 2024, 20:15

Sad imamo 3 lijeva krila a nijednog desno.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 05 jul 2024, 20:21

Pa imamo Bobaja desno, ova trojica nek se bore za poziciju :D
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 jul 2024, 20:30

mozak je napisao/la:
05 jul 2024, 20:14
Evo budimo ozbiljni.
Šta ti konkretno smeta?
Novca ima, sponzora sve više i više, infrastruktura napreduje, stabilnost kluba u skladu sa najavama.
Doveden ozbiljan trener, solidna pojačanja koja bi trebala biti dovoljna da Velež opet bude u borbi za Evropu.
Smetaju mi laži, prije svega koje ti potenciraš ali ne jer si zloban, nego jer bi ti neko sad mogao prodati čizme i natjerati te da ih nosiš. Sam si rekao da nas "ne zanima gdje je Kevelj otišao" kao da je otišao po Batshuayia, a čovjek bio na odmoru. I neka je, i treba.

Smeta mi prebijanje usluga/ucjena Stefi preko ledja Kluba, smetaju mi laži za kiselinu, smeta mi što se predsjednik petlja u dovođenje igrača zbog cega sad ne znamo kakav nam je dugorocni plan, smetaju mi plaćeni članci na portalima Nermina Bise i ss.ba (primijeti kako nas hvale svako malo), smetaju mi likovi u klubu kojima nije mjesto tu, koji su nas tuzili i pljuvali kad je najteze bilo trazili 500KM da im se isplati, a s kojima smo se cak i ovdje raspravljali. Primijetio si da Zemi10 vise ne pljuje nit se pojavljuje? Zato sto je sad unutra, ne rezes granu na kojoj sjedis.

Ali opet, najvise od svega mi smeta politika netalasanja navijaca, sto ne smijemo izgleda ni na fin ni na ružan način kritikovati loš potez. Mogli bi u nedogled o Veležu, ali ne trebamo ovdje javno.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 05 jul 2024, 20:35

Bazinga12345 je napisao/la:
05 jul 2024, 20:21
Pa imamo Bobaja desno, ova trojica nek se bore za poziciju :D
I on je lijevo, četvrti :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 jul 2024, 20:50

dime je napisao/la:
05 jul 2024, 20:15
Sad imamo 3 lijeva krila a nijednog desno.
Mujan je desno krilo, dosao umjesto Gulija.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 jul 2024, 21:08

05 jul 2024, 20:30
mozak je napisao/la:
05 jul 2024, 20:14
Evo budimo ozbiljni.
Šta ti konkretno smeta?
Smetaju mi laži, prije svega koje ti potenciraš ali ne jer si zloban, nego jer bi ti neko sad mogao prodati čizme i natjerati te da ih nosiš. Sam si rekao da nas "ne zanima gdje je Kevelj otišao" kao da je otišao po Batshuayia, a čovjek bio na odmoru. I neka je, i treba.

Smeta mi prebijanje usluga/ucjena Stefi preko ledja Kluba, smetaju mi laži za kiselinu, smeta mi što se predsjednik petlja u dovođenje igrača zbog cega sad ne znamo kakav nam je dugorocni plan, smetaju mi plaćeni članci na portalima Nermina Bise i ss.ba (primijeti kako nas hvale svako malo), smetaju mi likovi u klubu kojima nije mjesto tu, koji su nas tuzili i pljuvali kad je najteze bilo trazili 500KM da im se isplati, a s kojima smo se cak i ovdje raspravljali. Primijetio si da Zemi10 vise ne pljuje nit se pojavljuje? Zato sto je sad unutra, ne rezes granu na kojoj sjedis.

Ali opet, najvise od svega mi smeta politika netalasanja navijaca, sto ne smijemo izgleda ni na fin ni na ružan način kritikovati loš potez. Mogli bi u nedogled o Veležu, ali ne trebamo ovdje javno.
Kevelj je možda išao na odmor kako kažeš, ali je na tom odmoru išao i zbog Veleža. Vrijeme će pokazat zašto je išao.
Nije mi jasno odakle sad da je Kevelj lagao za kiselinu?
Teren je požutio, dron snimljen noć prije..u onom trenutku. Nije valjda da i ona djeca lažu, da je namontirano?Mislim da je cjeli grad bio uvjeren u ozbiljan napad od međugoraca. Zbog manje štete, svaka dalja istraga je izgubila smisao.
Čisto sumnjam da bi neko podmetao nešto pa digao Savez i svu forenziku na noge.
Nema logike.
Bise je prije svega veliki navijač Veleža ali i novinar. Sa Osimom je najavljivao titulu pa ga je nedugo zatim kritikovao, sa razlogom. Tad nije bila ova Uprava tako da to nema nikakve veze.
Znamo svi ko je zemii, i evo znamo zašto više ne pljuje.
Mene sad interesuje ko je doox od igrača? Ko si ti na kraju krajeva?
Nije valjda da i vi čekate isto?
Uprava je popustila pod Stefom i ta greška je priznata skoro pa javno.
Eno večeras Husara pljuje po Veležu.
Zar to nije ono što ste tražili?
A ovu zadnju rečenicu si najviše u pravu.
O nekim stvarima ne treba javno, većina je glupost.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 jul 2024, 22:50

Jevtovic igrao za Borac Cacak i dao gol kada su dobili Zvezdu 5:1 i nanijeli joj drugi najveci poraz u istoriji na Marakani. Prvi je od Veleza kada smo ih na Rajku namlatili 6:2

Eto nije da nema poveznice izmedju Milana i nas :mrgreen:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 jul 2024, 13:21

Sastav prošle godine:
.......................Hadžikić....................
Oreč.......Hrkać.......Gholami......Šturm
.....Vehabović....Pršeš......Šikalo........
....Gulli..............Haskić........Suljić.......

Klupa: Čaić, Mlinarić, Zvonić, Džafić, Peco, Halilović x2, Domić, Lohan..

Sastav ove godine zasad:

......................Hadžikić....................
Oreč..........Hrkać.......Savić..........Šturm
......Vehabović....Pršeš.......Šikalo..........
....Mujan............Haskić.........Suljić..........

Klupa: Bajrić, Išasegi, Souza, Jevtović, Lauš, Mlinarić, Halilović, Lohan....

Fali nam još jedan stoper i napadač.
I dalje je nepoznanica šta će biti sa Gholamijem.
Jedno mjesto za stranca i dalje upražnjeno.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.