killafrommanilla je napisao/la: ↑05 jul 2024, 20:30
mozak je napisao/la: ↑05 jul 2024, 20:14
Evo budimo ozbiljni.
Šta ti konkretno smeta?
Novca ima, sponzora sve više i više, infrastruktura napreduje, stabilnost kluba u skladu sa najavama.
Doveden ozbiljan trener, solidna pojačanja koja bi trebala biti dovoljna da Velež opet bude u borbi za Evropu.
Smetaju mi laži, prije svega koje ti potenciraš ali ne jer si zloban, nego jer bi ti neko sad mogao prodati čizme i natjerati te da ih nosiš. Sam si rekao da nas "ne zanima gdje je Kevelj otišao" kao da je otišao po Batshuayia, a čovjek bio na odmoru. I neka je, i treba.
Smeta mi prebijanje usluga/ucjena Stefi preko ledja Kluba, smetaju mi laži za kiselinu, smeta mi što se predsjednik petlja u dovođenje igrača zbog cega sad ne znamo kakav nam je dugorocni plan, smetaju mi plaćeni članci na portalima Nermina Bise i ss.ba (primijeti kako nas hvale svako malo), smetaju mi likovi u klubu kojima nije mjesto tu, koji su nas tuzili i pljuvali kad je najteze bilo trazili 500KM da im se isplati, a s kojima smo se cak i ovdje raspravljali. Primijetio si da Zemi10 vise ne pljuje nit se pojavljuje? Zato sto je sad unutra, ne rezes granu na kojoj sjedis.
Ali opet, najvise od svega mi smeta
politika netalasanja navijaca, sto ne smijemo izgleda ni na fin ni na ružan način kritikovati loš potez. Mogli bi u nedogled o Veležu, ali ne trebamo ovdje javno.
Kevelj je možda išao na odmor kako kažeš, ali je na tom odmoru išao i zbog Veleža. Vrijeme će pokazat zašto je išao.
Nije mi jasno odakle sad da je Kevelj lagao za kiselinu?
Teren je požutio, dron snimljen noć prije..u onom trenutku. Nije valjda da i ona djeca lažu, da je namontirano?Mislim da je cjeli grad bio uvjeren u ozbiljan napad od međugoraca. Zbog manje štete, svaka dalja istraga je izgubila smisao.
Čisto sumnjam da bi neko podmetao nešto pa digao Savez i svu forenziku na noge.
Nema logike.
Bise je prije svega veliki navijač Veleža ali i novinar. Sa Osimom je najavljivao titulu pa ga je nedugo zatim kritikovao, sa razlogom. Tad nije bila ova Uprava tako da to nema nikakve veze.
Znamo svi ko je zemii, i evo znamo zašto više ne pljuje.
Mene sad interesuje ko je doox od igrača? Ko si ti na kraju krajeva?
Nije valjda da i vi čekate isto?
Uprava je popustila pod Stefom i ta greška je priznata skoro pa javno.
Eno večeras Husara pljuje po Veležu.
Zar to nije ono što ste tražili?
A ovu zadnju rečenicu si najviše u pravu.
O nekim stvarima ne treba javno, većina je glupost.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...