FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E to su bili nezaboravni dani uh....Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:01Dani kada je forum bilo uzivanje čitati... Kako se nakotilo ovih iz uprave i rodbine da brane sve sto se i moze i ne moze, samo se prelista...![]()
Kad se sjetim samo doceka Tana ovdje na forumu, pa onda benke... Za benku se po pp pisalo danima al niko nije mogao vjerovati da ce doci a onda hajlajt foruma, dolazak Misimovica...![]()
-
- Kontakt:
Ima Mihael Kupresak koji je dijete Osijeka i zna ga Zekic iz njihove skole gdje je sve selekcije prosao. Cudan mi je interes za Dominika Oroza. Ne znam nista o tom frajeru , jel neko ima upucen ?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:00Ima li tu kakav lijevi bekjurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:56Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Pregovara se sa 5 igrača samo što se neće dovoditi pod svaku cijenu igrači , ove ako ne dovedu neće se okrenut nekim drugim. Ja konkretno očekujem da nam 3 dođu I ako dođu da će nas dići na jedan veći nivo. Ovo do sad što se dovelo može se 2 igrača napravit I Guliasvili nam je tu. Dakle 3.![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Onda shvatiš da se milimetar nisi pomjerio od toga perioda.Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:01Dani kada je forum bilo uzivanje čitati... Kako se nakotilo ovih iz uprave i rodbine da brane sve sto se i moze i ne moze, samo se prelista...![]()
Kad se sjetim samo doceka Tana ovdje na forumu, pa onda benke... Za benku se po pp pisalo danima al niko nije mogao vjerovati da ce doci a onda hajlajt foruma, dolazak Misimovica...![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ako je istina za Oroza biti će najbolji štoper lige.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:21Ima Mihael Kupresak koji je dijete Osijeka i zna ga Zekic iz njihove skole gdje je sve selekcije prosao. Cudan mi je interes za Dominika Oroza. Ne znam nista o tom frajeru , jel neko ima upucen ?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:00Ima li tu kakav lijevi bekjurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:56
Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Pregovara se sa 5 igrača samo što se neće dovoditi pod svaku cijenu igrači , ove ako ne dovedu neće se okrenut nekim drugim. Ja konkretno očekujem da nam 3 dođu I ako dođu da će nas dići na jedan veći nivo. Ovo do sad što se dovelo može se 2 igrača napravit I Guliasvili nam je tu. Dakle 3.![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kupresak bi nam dobro dosao ...jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:21Ima Mihael Kupresak koji je dijete Osijeka i zna ga Zekic iz njihove skole gdje je sve selekcije prosao. Cudan mi je interes za Dominika Oroza. Ne znam nista o tom frajeru , jel neko ima upucen ?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:00Ima li tu kakav lijevi bekjurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:56
Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Evo ovog sto si spomenuo , stoper istekao ugovor
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Nadam se da ima pristojnu pas igru kao i dijagonalu to je ono što nama treba od jednog stopera.johntravolta123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:31Kupresak bi nam dobro dosao ...jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:21Ima Mihael Kupresak koji je dijete Osijeka i zna ga Zekic iz njihove skole gdje je sve selekcije prosao. Cudan mi je interes za Dominika Oroza. Ne znam nista o tom frajeru , jel neko ima upucen ?
Evo ovog sto si spomenuo , stoper istekao ugovor
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav je bio Bradaric u Zrinjskom.
Vakat je da mi njima uzimamo viškove i profitiramo na tome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pucamo se nostalgijama
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Kad je tek došao samo smetao po terenu, trebalo mu je baš dugo da dotjera fizikalije, ne znam je li u pitanju bila neka hronična povreda ili šta, al' kada je nadošo bio im je najbolji vezni.feniksptica je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:48Kakav je bio Bradaric u Zrinjskom.
On i Bubanja na zadnjim veznim i jedan kapitalac-desetka, da prste poližešhazarder je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:55Kad je tek došao samo smetao po terenu, trebalo mu je baš dugo da dotjera fizikalije, ne znam je li u pitanju bila neka hronična povreda ili šta, al' kada je nadošo bio im je najbolji vezni.feniksptica je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:48Kakav je bio Bradaric u Zrinjskom.

Aha Fatos. Mislio sam na jednog u akademiju što je se spominjao pa zato.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Duska sto majke ti pises da si najavio jattu i bubanju kada si to sve procitao na fksinfo forumu. Pa nema potrebe da lazes tako.
Šta se ovo okrenulo unutra pa prvi put nemamo apsolutno nikakvih izjava unutar tima tišina totalna,sem zvanicnog pressa predstavljanja trenera izgleda strogi "karantin" ,obicno su prije treneri iskakali iz paštete a i novi igraci ako nista prve utiske su govorili.
Mislim nesmeta mi ništa specijalno da se razumijemo cisto neko zapažanje nije ovako bilo nikad što mozda i nije loše ako je fokus na radu a ne na nekim izlizanim floskulama koje smo godinama slušali,atmosfera super bla bla itd
Mislim nesmeta mi ništa specijalno da se razumijemo cisto neko zapažanje nije ovako bilo nikad što mozda i nije loše ako je fokus na radu a ne na nekim izlizanim floskulama koje smo godinama slušali,atmosfera super bla bla itd

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da nije Fabijan Benko, bio je nekad u Bayernu, kod Guardiole debitovao za prvi tim. Taman lijevo krilo

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 05 jul 2024, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je Dudić došao svaki dan neka izjava od trenera preko kondicionog do med. tima i igrača. Ali samo neka se radi pa da uživamo u sezoni ako Bog da.miky_hz je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:08Šta se ovo okrenulo unutra pa prvi put nemamo apsolutno nikakvih izjava unutar tima tišina totalna,sem zvanicnog pressa predstavljanja trenera izgleda strogi "karantin" ,obicno su prije treneri iskakali iz paštete a i novi igraci ako nista prve utiske su govorili.
Mislim nesmeta mi ništa specijalno da se razumijemo cisto neko zapažanje nije ovako bilo nikad što mozda i nije loše ako je fokus na radu a ne na nekim izlizanim floskulama koje smo godinama slušali,atmosfera super bla bla itd![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne znam samo šta bi onda sa ostalih 37 veznih što platu uzimaju.Lucas je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:00On i Bubanja na zadnjim veznim i jedan kapitalac-desetka, da prste poližešhazarder je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:55Kad je tek došao samo smetao po terenu, trebalo mu je baš dugo da dotjera fizikalije, ne znam je li u pitanju bila neka hronična povreda ili šta, al' kada je nadošo bio im je najbolji vezni.feniksptica je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:48Kakav je bio Bradaric u Zrinjskom.
Vakat je da mi njima uzimamo viškove i profitiramo na tome![]()