UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Vala ako uzmu Euro bez postignutog gola iz igre, nema im se šta reći i osporiti 

To je taj strucnjak Martinez, uvodi retardiranog debila da mu promasi zicer i penal seriju.
FreeJota
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bhpl je zakon. Koji anti fudbal od francuza. Treba uvesti pravilo da tim koji je vise imao udaraca prema golu iz 16m ima penal vise da se negleda ovaj reror
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Veceras ce da pucaju cirevi kod dickridera raspalog Ronalda. Drago mi je sto je dobio racun za svoj egoizam.
Lose sve u svemu, neka je vala i ispao lik koji je haman pa privatizovao reprezentaciju portugala, iako i ova francuska sa nikad gorom igrom, fizikaneri neki jbt.
Ovako je Ronaldo gusio Portugal i na prošlim prvenstvima. Hoće sve lopte da dobije. Najnahajpaniji igrač ikad. Prevara
Ovako reprezentacija BiH igra lopte, ko kaze da ne igramo moderan fudbal?
Ronaldo je upropastio sav portugalski pptencijal u napadu, toliko su bili kontra ritma u napadu, njega su svi gledali, samo kad ne mogu njenu onda su nesto pokusavali. Slobodnjaci, sve upropasteni napadi, cesto kasnjenje u ofsajdima, hodanje... Vjerujem da bi i prosli da nije igro i proslu ne bi igrali prosuzetke.
S druge strane i Mbappe slicno.

Istina. Ali još gore što ga slijede ove " velike" reprezentacije, tipa Engleska.
Misle da i oni mogu osvojiti na ovaj način.
Kako drugačije objasniti ovaj antifudbal Engleske.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još jedno prvenstvo koje je pokazalo koliko je Ronaldo gotov igrač. Čovjek samo smeta na terenu a niko nema hrabrosti da mu to kaže. Ako mu je toliko stalo do reprezentacije oprostiće se nakon ovoga i tako učiniti ekipu boljom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JayCatwright
- Kontakt:
Švicarci bi bili rutinirani u finalu, niko to ne želi gledati. Francuska - Engleska bi bio spektakl ala četvrtfinale svjetskogDamirT je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:48Logicno da zelimo. Igraju fudbal za razliku od precijenjenih Engleza. U pet najgorih utakmica prvenstva dosad, cetiri su od Engleza.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:46Zar iko želi Švicarsku u polufinalu/finalu?
Daj mi Francuska - Engleska u finalu![]()
![]()
Taj ce igrati i na sljedecem SP. Igrac kojem je u vecini slucajeva draze da da 2 gola, a da izgubi, nego da ne da nijedan, a pobijedi.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:52Još jedno prvenstvo koje je pokazalo koliko je Ronaldo gotov igrač. Čovjek samo smeta na terenu a niko nema hrabrosti da mu to kaže. Ako mu je toliko stalo do reprezentacije oprostiće se nakon ovoga i tako učiniti ekipu boljom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je Jota zgrijesio Bogu, pa da ne moze uci bar pred kraj da sutira penal
strasno kako se ponizava taj igrac.

-
- Kontakt:
zar i ti sine Ivane!?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Didi barem smije izvesti Mbappea, ovi Ronu ne smiju ruzno pogledati kamoli reci da odmorisljivo je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:52Ronaldo je upropastio sav portugalski pptencijal u napadu, toliko su bili kontra ritma u napadu, njega su svi gledali, samo kad ne mogu njenu onda su nesto pokusavali. Slobodnjaci, sve upropasteni napadi, cesto kasnjenje u ofsajdima, hodanje... Vjerujem da bi i prosli da nije igro i proslu ne bi igrali prosuzetke.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Messi ako uzme Copu taj jadnik ce igrati do 50 godine i nadat se da ce mu kakvo dijete donijeti jos koju trofej.
Da sam Bernardo Silva ili Ruben Dias istjerao bi ga iz reprezentacije, syebao je ljudima jednu generaciju.
Da sam Bernardo Silva ili Ruben Dias istjerao bi ga iz reprezentacije, syebao je ljudima jednu generaciju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Portugal ima 4-5 igraca sto se hlade bespotrebno. Nemaju zime narednih 5 godina sigurno. Trebali bi redovno da igraju ova cetvrtfinala u narednim godinama.
Moraju oni i trenera promijeniti. Nije dovoljno sto je Belgiju upropastio u par ciklusa, sad treba i njih sa ekipom gdje je bez Ronalda i Pepea prosjek godina max 25.
Jos najgoreg od svih mladih igraca Conseicaoa gura zbog oca. Ima 5 boljih na klupi.
Moraju oni i trenera promijeniti. Nije dovoljno sto je Belgiju upropastio u par ciklusa, sad treba i njih sa ekipom gdje je bez Ronalda i Pepea prosjek godina max 25.
Jos najgoreg od svih mladih igraca Conseicaoa gura zbog oca. Ima 5 boljih na klupi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 jul 2024, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Plaho ga zanima taj miki maus trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.