Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_d1n0_
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la _d1n0_ » 30 mar 2011, 14:11

To bi bila odlična vijest za BH fudbal kada bi se desila, ali nešto baš i ne vjerujem za Osima...
Ipak mislim da nije baš dobrog zdravlja da bude u struci, iako bi mi bilo veoma drago da velika legenda bude dio novog saveza. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 30 mar 2011, 14:13

Pa nije vjerovatno ni Federaciji dato ništa više, tako da ne bude da ste zakinuti. Pare su otišle najvjerovatnije u džepove visokih dužnosnika (čitaj:bagre iz Saveza).

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 30 mar 2011, 14:14

Mislim da je Srđan donekle u pravu...ali ipak treba uzeti u obzir da je kompletan FSRS kao i hrvatska komponenta i bošnjačka šutjela cijelo ovo vrijeme. Mislim da su oni koji su glasali protiv ipak presitnih mozgova da bi smišljali neke zavjere , a na drugu stranu došle kamere pa malo pravili spektakl ovi što su kao za ....da narod na tv-u vidi kako oni ginu za fudbal u BiH. Sve su to šuplje....ko je iz skupštine istupio zbog "principa" od kako je nastao....može jedno ime da spomenik dignemo čovjeku.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 14:14

cikac je napisao/la:ja vjerujem da je to za 200.000 tačno, ali zašto nam ne kaže i zbog čega je tako.
pa većina novca (koji lopovi ne pokupe u svoje džepove) troši se na REPREZENTACIJU BiH, a ona nije pod ingerencijon FSRS.

Također, značajan dio novca uložen je u uređenje stadiona na kojima igra reprezentacija. DA LI BI TI SRĐANE VOLIO DA SE OBNOVIO STADION BORCA UMJESTO BILINOG POLJA, PA DA REPKA IGRA U BANJALUCI? ja bih bio oduševljen i odmah bih potpisao da sve pare idu u Banjaluku.

nego hoćete neke pare od BiH, ali da njima ne gradite BiH. pa normalno da ne može to.
Potpis ko kuca!

PS. Molim Boga samo da ovo izadje na dobro, kolko samo mrzim ovu politiku i grobare Bosne i Hercegovine.

edit:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 mar 2011, 14:15

cikac je napisao/la:ja vjerujem da je to za 200.000 tačno, ali zašto nam ne kaže i zbog čega je tako.

nego hoćete neke pare od BiH, ali da njima ne gradite BiH. pa normalno da ne može to.
nije tacno to za 200.000
skontaj covjece da on laze da je 200.000 na 10 (deset) godina to je 20.000 godinsje!!

halo bolan pa ni mini market ne moze opstati sa toliko para, a gdje su tek plate zaposlenicima?!
ne budite glupi

a za taj drugi dio se slazem potpuno
treba nam jos igraca iz BiH

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 mar 2011, 14:17

Kazem da sam skeptican prema tim ciframa.
0,33% citavog novca. I ti mislis, da je to realisticno?
Ili je vise realisticno, da se FSRS zbog toga kad ikada iskljucio iz zajednickog saveza?
Uopste ta cifra 60 milliona...

Kako god, meni ovo sve ionako lici na to, da se FSRS vise nece morati ili moci zaliti na FSBiH, jer ce postojati samo jedan savez, a ne djelici. Jedan predsjednik. Mislim da je tako najbolje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 mar 2011, 14:19

Principatus je napisao/la:Kazem da sam skeptican prema tim ciframa.
0,33% citavog novca. I ti mislis, da je to realisticno?
Ili je vise realisticno, da se FSRS zbog toga kad ikada iskljucio iz zajednickog saveza?
Uopste ta cifra 60 milliona...

Kako god, meni ovo sve ionako lici na to, da se FSRS vise nece morati ili moci zaliti na FSBiH, jer ce postojati samo jedan savez, a ne djelici. Jedan predsjednik. Mislim da je tako najbolje.
FSRS moze postojati od sada... nije problem

ali moze samo organizovati mahalske lige koje ni igraci tih klubova nece pratiti sa velikim zanimanjem

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 14:20

FIFA/UEFA, druze necu reci da glupo razmisljas ali nisi informisan, ne finansira se FSRS samo od FSBIH nego i od vlade RS, klubiva koji se takmice i u PL i u ligama RS, dalje sponzori, pa novac sa drzavnog nivoa pa diretnim ulaganjem drugih drzava (npr. sijecam se da je Japan nesto davao za razvoj fudbala) pa i direktnim ulaganjem FIFA i UEFA (stadion sa vijestackom travom u Krupi pored BL itd.). Malo se informisite i okanite se politike "Oni hoce da sruse BIH" sa tim vam mazu oci i pokradose vas, evo sa tom politikom smo dosli do toga da ne mozemo na usvojim statut u fudbalu, nemam vlasti na nivou BIH 7 mijeseci od izbora... Smijesno. :roll: :roll: :roll: :roll:

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 mar 2011, 14:25

SrdjanBL je napisao/la:FIFA/UEFA, druze necu reci da glupo razmisljas ali nisi informisan, ne finansira se FSRS samo od FSBIH nego i od vlade RS, klubiva koji se takmice i u PL i u ligama RS, dalje sponzori, pa novac sa drzavnog nivoa pa diretnim ulaganjem drugih drzava (npr. sijecam se da je Japan nesto davao za razvoj fudbala) pa i direktnim ulaganjem FIFA i UEFA (stadion sa vijestackom travom u Krupi pored BL itd.). Malo se informisite i okanite se politike "Oni hoce da sruse BIH" sa tim vam mazu oci i pokradose vas, evo sa tom politikom smo dosli do toga da ne mozemo na usvojim statut u fudbalu, nemam vlasti na nivou BIH 7 mijeseci od izbora... Smijesno. :roll: :roll: :roll: :roll:
ja nisam ni zelio da se sad usvoji statut tako da neizmjerno zahvaljujem delegatima iz RS-a i samo se radujem ukidanju FSRS-a

a za to "Oni hoce da ruse BiH" poslacu ti link na PM tako da te ja nista ne moram lagati :D

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 14:26

Nemoj samo da je iz dnevnog Avaza ili 24sata.info :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A da ce ukinuti FSRS, tesko ce to ici, sumnjam, mada vrijeme ce pokazati. 8-)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2011, 14:29

SrdjanBL je napisao/la:Nemoj samo da je iz dnevnog Avaza ili 24sata.info :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sto da ne ukinu?? zar ti ne bi htio savez koji ce pomoci i mom celiku i tvom borcu i zelji i zrinjskom i velezu i svima, a ne ovako kako ciji celnik dodje tako pocinje i pomaganje.. zar ne bi htio bolji stadion u bl??? a ovi kao sto vidis to ti nikad nece dati.. sve oni trebaju ukinuti, a krivi su i vasi kao i nasi..
Celik!3,2,2.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 14:31

Zato sto ni ujednoj drzavi na svijetu ne postoji jedan i samo jedan savez, pa tako nece ni u BIH, nije fizicki moguce sve postici iz jednog mijesta, ajmo malo se informisite prije nego sto pocnete lupati. 8-)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 mar 2011, 14:32

SrdjanBL je napisao/la:FIFA/UEFA, druze necu reci da glupo razmisljas ali nisi informisan, ne finansira se FSRS samo od FSBIH nego i od vlade RS, klubiva koji se takmice i u PL i u ligama RS, dalje sponzori, pa novac sa drzavnog nivoa pa diretnim ulaganjem drugih drzava (npr. sijecam se da je Japan nesto davao za razvoj fudbala) pa i direktnim ulaganjem FIFA i UEFA (stadion sa vijestackom travom u Krupi pored BL itd.). Malo se informisite i okanite se politike "Oni hoce da sruse BIH" sa tim vam mazu oci i pokradose vas, evo sa tom politikom smo dosli do toga da ne mozemo na usvojim statut u fudbalu, nemam vlasti na nivou BIH 7 mijeseci od izbora... Smijesno. :roll: :roll: :roll: :roll:
Ok, no objasni ti meni kakve veze imaju finansijske razmirice sa promjenama statuta, koji - kladim se u sta god hoces - nema apsolutno nikakve veze sa raspodjelom novca o kojoj ti i taj delegat ili ko vec pisete/govorite. To su dva posebna problema i ti to dobro znas.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 mar 2011, 14:32

SrdjanBL je napisao/la:Nemoj samo da je iz dnevnog Avaza ili 24sata.info :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne moraju ga ukidati samo nece imati nikakve ovlasti ;)

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 30 mar 2011, 14:34

Srce i dusa me bole zbog ovog ... ali ipak nema bolje opcije :(

ja volim Bosnu a vi je gazite na podu mirnu
ja predstavljam drzavu koja jos nema himnu
vi predstavljate tri naroda al kradete u timu
e *ebem vam mater u p**** sad mijenjamo klimu!

*ebemo savez, *ebemo vladu,
ginemo za njih, a oni nas kradu,
jer izdaja to je, njihova furka,
hajmo ih rusit, dize se buka.
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 mar 2011, 14:39

kako da ocekujemo boljitak, ne samo fudbala/nogometa, nego svega u BiH??? mi ovdje na forumu ne mozemo naci zajednicki jezik, a nemamo nikakve materijalne koristi od svega ovoga... ne smijem ni zamislit' kakva bi bila situacija, da se ovdje odlucuje o pitanjimaa s finansijskim interesom... sigurno ne puno drugacija od ove u savezu...

za ovo stanje u bh fudbalu krivicu snose svi od funkcionera u savezima (od kantonalnog-regionalnog preko entitetskog do krovnog saveza), preko fudbalera do nas navijaca... na svakom koraku nejedinstvo, odnosno ganjanje svojih nekakvih licnih, klubskih, nacionalnih, regionalnih i kojekakvih drugih interesa na ustrb opsteg interesa.... doklegod to ne bude obratno, nema napretka...

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 30 mar 2011, 14:40

Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 14:43

Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina
To je ta retorika, veze sa zivotom i stanjem u BIH i u fudbalu BIH. Bitno je da je ovaj lik to procitao negdje ili gledao na youtube klipove o Mili pa sad ovde pise nebuloze. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 14:45

SrdjanBL je napisao/la:
Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina
To je ta retorika, veze sa zivotom i stanjem u BIH i u fudbalu BIH. Bitno je da je ovaj lik to procitao negdje ili gledao na youtube klipove o Mili pa sad ovde pise nebuloze. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dosadan si klinac vise!
Sta glumis nesto? Reci iskreno jel ti vise stalo do BIH ili Srbije? Od odgovora zavisi dal da te shvatim ozbiljno ili ne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 14:50

Pa normalno BIH, kao i svima koji zive u BIH, momak imam ja malo vise godina nego sto mislis.... Prije da si ti klinac nego ja ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, denza, legendarnadruga i 16 gostiju.