Politika ili glupost pitanje je sad

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kod Mile nisu samo klipovi na youtube-u,vec klipovi i u njegovom traktoru,kombajnu a bogami i kukuruzu.SrdjanBL je napisao/la:To je ta retorika, veze sa zivotom i stanjem u BIH i u fudbalu BIH. Bitno je da je ovaj lik to procitao negdje ili gledao na youtube klipove o Mili pa sad ovde pise nebuloze.Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina![]()
![]()
![]()
![]()
Bold: necu sad o tome.SrdjanBL je napisao/la:Pa normalno BIH, kao i svima koji zive u BIH, momak imam ja malo vise godina nego sto mislis.... Prije da si ti klinac nego ja
Sa ovom cifrom si izgubio 99% ciljane publike Petkovica...Principatus je napisao/la:Kazem da sam skeptican prema tim ciframa.
0,33% citavog novca.
Haj' ti...Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
http://www.petitiononline.com/
bh sindrom: neka neko nesto uradi... znam ja i sta, samo nemoj da to ja radimProbisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
Ja ne smijem, znas.Pirke je napisao/la:Haj' ti...Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
Borca se pita kao i mene i tebe. Naredjeno im je da tako mora bit i gotovo. Jos imaju onog bosnjackog izdajnika sa sobom.Denizmare je napisao/la:Citam kako igraci Borca sad kukaju kako njima suspenzija ne odgovara,naravno slazem se,ali klub u kojem igraju ,dakle Borac ,je prije par dana imao sastanak sa FSRS i dao im punu podrsku da ne usvoje statut![]()
Politika ili glupost pitanje je sad
I ti si na osnovu pet postova zakljucio da Bosni i Hercegovini nema spasa?SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao.![]()
![]()
![]()
odakle vama ti signali da mrzimo srbe?SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao.![]()
![]()
![]()
Ovo se sigurno odnosilo prema meni. Ti ocito ne znas ko je ovdje koga htjeo istrijebiti da ne postoji vise na Svijetu.SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
![]()
![]()
Ciniti se.SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
![]()
![]()
U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.
Pa da, znaci niko iz RS-a i Hercegovine. Ako cemo realno.BIHfan je napisao/la:U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.