FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dres sa logom budućeg generalnog se štampa, početkom sljedećeg mjeseca (prije utakmice sa Širokim) će doći pošiljka.
-
- Kontakt:
Samo pozitiva zamjena za Stilica, Boze Vukoja.enterofuryl je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:44Samo ti uzivaj. Dolazite na forum da skupljate informacije gdje vam N.N. osoba sa nekim random imenom moze reci sta god mu padne na pamet i vi povjerujete u to. Od dobrih vijesti do losih. Zapitajte se do koga je. wzeljovolimte je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:36Zato su navijaci Zelje ovi isti koji hajcaju raju kako ce Zeljo zgrnuti pare od transfera Muftica, AlJabera, kako necemo na dresu imati mjesta za silne sponzore.enterofuryl je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:33
Ovdje svakako vecinom pisu ljudi koji nisu navijaci Zelje pa plasiraju raznorazne "provjerene informacije". A pojedinci se pecaju i hrane ih svojim pisanjem.
Realnije je da dodje Komazec, nego ta silna pojacanja zaboravljenih reprezentativaca iz Madjarske, Turske..
Daj Boze da se opet u martu ne budemo hvatali za glavu i trazili Djurbuzovica i slicne (ako ih ima vise) da nas spasavaju.
Slazem se za taj dio, jer svako nesto nacuje i odmah krene dolazi bivsi reprezentativac, a realna prica je da je kontaktiran da je daleko od dolaska, ali daj samo nek se lupa. Tako je za mnoge igrace, za rusa je bilo tako.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:36Zato su navijaci Zelje ovi isti koji hajcaju raju kako ce Zeljo zgrnuti pare od transfera Muftica, AlJabera, kako necemo na dresu imati mjesta za silne sponzore.enterofuryl je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:33Ovdje svakako vecinom pisu ljudi koji nisu navijaci Zelje pa plasiraju raznorazne "provjerene informacije". A pojedinci se pecaju i hrane ih svojim pisanjem.jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:10
Nije istina,nejasno mi je samo ko vam gura takve informacije da se pecate na te spinove,meni je to nevjerovatno.
Realnije je da dodje Komazec, nego ta silna pojacanja zaboravljenih reprezentativaca iz Madjarske, Turske..
Fk Željezničar.
E cuj ovog hahahahahaha
-
- Kontakt:
iz kojeg si ti Sarajeva seljacino?istokzeljo je napisao/la: ↑07 jul 2024, 12:37U Sarajevu je BABO a ti tataj negdje drugo i idi sa tatama samo nemojte nama više pomagati, jer tate nas zamal ne ugasiše.bojamora je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:03Nije njemu Ivica babo nego tata a pehari su pokazali kolko je dobar bio a mi koji zaoprave navijamo za Želju znamo kako smo se ponosno osječali dok nas je vodio a kako se osječamo sad kad su babe došle.istokzeljo je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:18
Taj čovjek je uhljup grobar. Sve što je napravio je zahvaljujući babi. A koliko je dobar niko ga nece a nakon ovih izvala nece moci vise ni na TV.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Zna se sto je Zuban tu, da mu nije prezimena, ne bi on od fudbala hljeba jeo..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:14
E cuj Zubanimamo cak jedno krilo i Hirosa po potrebi, napad tobe jarabi, vidjecemo Lausevica, barem je mlad ako nista. Nismo ni sa bekovima na ti bez obzira na brojno stanje igraca. Karic ocito nije otpisan cim su ga poveli na pripreme.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
To mozda u Boljakom potoku i za ove sto im rat dodje kao brat. U Sarajevu je vazda bilo stari, babo, tata, pa biraj.istokzeljo je napisao/la: ↑07 jul 2024, 12:37U Sarajevu je BABO a ti tataj negdje drugo i idi sa tatama samo nemojte nama više pomagati, jer tate nas zamal ne ugasiše.bojamora je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:03Nije njemu Ivica babo nego tata a pehari su pokazali kolko je dobar bio a mi koji zaoprave navijamo za Želju znamo kako smo se ponosno osječali dok nas je vodio a kako se osječamo sad kad su babe došle.istokzeljo je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:18
Taj čovjek je uhljup grobar. Sve što je napravio je zahvaljujući babi. A koliko je dobar niko ga nece a nakon ovih izvala nece moci vise ni na TV.
Cuj babo

Ovaj je iz Žepe dosao prije 20 kusur godina pravi sarajlija...
-
- Kontakt:
Znas sta je Macic za njega, ninja. Prezime ili ne nema nista od nas cim je to politika za biranje igraca. Mi ako koji slucajem ostanemo na Zubanu kao opciji **** smo jeza u ledja i to ozbiljno. Lik je u rangu amatera, bukvalno.Pablo11 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:21Zna se sto je Zuban tu, da mu nije prezimena, ne bi on od fudbala hljeba jeo..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:14
E cuj Zubanimamo cak jedno krilo i Hirosa po potrebi, napad tobe jarabi, vidjecemo Lausevica, barem je mlad ako nista. Nismo ni sa bekovima na ti bez obzira na brojno stanje igraca. Karic ocito nije otpisan cim su ga poveli na pripreme.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Samo vec kad spominjete Zubanovog malog sto ne pisete o drugim kadetima juniroma ciju su i zasto su na pripremama

-
- Kontakt:
Zubcic ima potencijala samo mu se treba pruziti prilika
Kod nas se igraci dovode tako ne od juce nego godinama. Malo koji sin cijo babo ima para. Malo koji igrac uprave, malo koji igrac trenera i onda se deso sta, ispadnemo iz lige za malo.
Sad je krenula sezona isto tako. Badzak Alma ras Bekric Coric i jos koji lazni vehabija.
Ides na pripreme nemas napadaca nemas krila a liga pocinje za 24 dana.
Sad je krenula sezona isto tako. Badzak Alma ras Bekric Coric i jos koji lazni vehabija.
Ides na pripreme nemas napadaca nemas krila a liga pocinje za 24 dana.
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 07 jul 2024, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Lausevic je ozbiljniji igrac od njega, na pripremnoj igrao krilo, a klasicni je centarfor.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:25Znas sta je Macic za njega, ninja. Prezime ili ne nema nista od nas cim je to politika za biranje igraca. Mi ako koji slucajem ostanemo na Zubanu kao opciji **** smo jeza u ledja i to ozbiljno. Lik je u rangu amatera, bukvalno.Pablo11 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:21Zna se sto je Zuban tu, da mu nije prezimena, ne bi on od fudbala hljeba jeo..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:14
Fk Željezničar.
Bolji je Mačić bio na prijateljskoj tekmi, a da ne pričam da je uzeo mjesto Babaluku koji je na pripremama do sad pokazao da je Drogba i za Krpica i za Zubana.Pablo11 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:44Lausevic je ozbiljniji igrac od njega, na pripremnoj igrao krilo, a klasicni je centarfor.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:25Znas sta je Macic za njega, ninja. Prezime ili ne nema nista od nas cim je to politika za biranje igraca. Mi ako koji slucajem ostanemo na Zubanu kao opciji **** smo jeza u ledja i to ozbiljno. Lik je u rangu amatera, bukvalno.
Nastavlja se kod nas po starom izgleda, ništa se ne mijenja.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Za ozbiljnu borbu za vrh sljedece sezone ne mogu igrati ni Lausevic ni Zuban Ni Macic, a Boga mi ni Krpic. To su sve igraci sklj klase.
Pametnije je bilo gurati Babaluka vise od svakog ovog a gori ucinak ne bi imao sigurno.
Pametnije je bilo gurati Babaluka vise od svakog ovog a gori ucinak ne bi imao sigurno.
-
- Kontakt:
Da se ispravim, Macicu se navodno zavrsavaju papiri, ako je tako, posteno. Krilo i napadac, tu nam bas, al bas, gori.irfo je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:52Bolji je Mačić bio na prijateljskoj tekmi, a da ne pričam da je uzeo mjesto Babaluku koji je na pripremama do sad pokazao da je Drogba i za Krpica i za Zubana.Pablo11 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:44Lausevic je ozbiljniji igrac od njega, na pripremnoj igrao krilo, a klasicni je centarfor.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jul 2024, 17:25
Znas sta je Macic za njega, ninja. Prezime ili ne nema nista od nas cim je to politika za biranje igraca. Mi ako koji slucajem ostanemo na Zubanu kao opciji **** smo jeza u ledja i to ozbiljno. Lik je u rangu amatera, bukvalno.
Nastavlja se kod nas po starom izgleda, ništa se ne mijenja.
izvinite na upadu ja znam da je ovaj Malik sin od advokata Kadrije Kolica
i upravu si Babaluk i špic Alibašic baš obecavaju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mačić nije ostao?
Bravo genijalci.
Bravo genijalci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.