Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denizmare

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Denizmare » 30 mar 2011, 14:51

Citam kako igraci Borca sad kukaju kako njima suspenzija ne odgovara,naravno slazem se,ali klub u kojem igraju ,dakle Borac ,je prije par dana imao sastanak sa FSRS i dao im punu podrsku da ne usvoje statut :?:
Politika ili glupost pitanje je sad :?:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2011, 14:53

SrdjanBL je napisao/la:
Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina
To je ta retorika, veze sa zivotom i stanjem u BIH i u fudbalu BIH. Bitno je da je ovaj lik to procitao negdje ili gledao na youtube klipove o Mili pa sad ovde pise nebuloze. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kod Mile nisu samo klipovi na youtube-u,vec klipovi i u njegovom traktoru,kombajnu a bogami i kukuruzu.
A o retorici je smijesno kao i zalosno uopste i pricati.Barem kad je Ronhilas u pitanju.
Samo kad to skontate bit ce kasno.
Da se politicar mijesa u sport i gura nos gdje mu nije mjesto,svakog normalnog bi bilo sramota.Da li je tebe,cisto sumjam.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2011, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 14:56

SrdjanBL je napisao/la:Pa normalno BIH, kao i svima koji zive u BIH, momak imam ja malo vise godina nego sto mislis.... Prije da si ti klinac nego ja ;)
Bold: necu sad o tome.

Pa kako da ti je toliko stalo do tih hebenih 200 000 hiljada KM i kako si navalio toliko za FSRS ako ti je stalo do BIH.
Ja prvi navijam da se ukine i savez Federacije i savez RS i bilo koji savez. Zelim jedan savez u kojem ce predsjednik biti neko ko je sportska licnost, ne mora ni biti fudbaler samo da bude sportista. Moze da bude bilo ko iz BIH, ne mora biti musliman, katolik ili pravoslavac. Svejedno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 30 mar 2011, 14:56

Ma joj da njima ne odgovara Borac bi prvi digao uzbunu..Sve je to smisljeno...Njima u svemu ovome ne odgovara samo jedno a to je drzava BIH...Ne mogu je prihvatiti i nastoje da je ruse na svim frontovima..No kad nisu 1992. nece NIKAD !!!!!! Ne mogu...
A Alija je kriv sto je potpisao Dejton, da tada nismo zaustavili ofanzivu mogli smo se zauvijek ocistiti onih koji zagovaraju velikosrpsku ideoologiju.. U takvoj BIH bi i dalje zivilo stitine hiljada sretnih Srba, kao sto i dan danas zivi po gradovima kao sto su Srajevo, Zenica, Tuzla i slicno..

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 mar 2011, 14:58

ovo sto su ovi nepismeni mrmoti odbili statut je najbolja stvar koja nam se desila od kako postoji ova , od primitivaca svih nacija, unesrecena drzava.

Nadam se i AkoBogda da ova godina bude jedna velika prekretnica u svakom mogucem smislu i da i nama vise sunce grane :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2011, 15:02

Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
http://www.petitiononline.com/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 mar 2011, 15:04

Principatus je napisao/la:Kazem da sam skeptican prema tim ciframa.
0,33% citavog novca.
Sa ovom cifrom si izgubio 99% ciljane publike Petkovica...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 mar 2011, 15:06

Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
Haj' ti...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 mar 2011, 15:07

Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
bh sindrom: neka neko nesto uradi... znam ja i sta, samo nemoj da to ja radim ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2011, 15:08

Pirke je napisao/la:
Haj' ti...
Ja ne smijem, znas. :oops: Ipak su u savezu mafijasi. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:09

Denizmare je napisao/la:Citam kako igraci Borca sad kukaju kako njima suspenzija ne odgovara,naravno slazem se,ali klub u kojem igraju ,dakle Borac ,je prije par dana imao sastanak sa FSRS i dao im punu podrsku da ne usvoje statut :?:
Politika ili glupost pitanje je sad :?:
Borca se pita kao i mene i tebe. Naredjeno im je da tako mora bit i gotovo. Jos imaju onog bosnjackog izdajnika sa sobom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 15:11

Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao. :( :( :( :(

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 30 mar 2011, 15:14

Ma sve treba zabraniti u BIH, cjelokupni sport..Samo treba uzgajati travu i nabavljati kakvo jeftino pivo....Raspustio bi i parlament i ministarstva i dve ostale drzavne i privatne institucije, sve zivo...Samo vutra i vopi...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 15:15

SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao. :( :( :( :(
I ti si na osnovu pet postova zakljucio da Bosni i Hercegovini nema spasa?
Da ti kazem za sta je to dokaz, ili ces sam zakljuciti?
I evo reci mi sad ti kao Srbin, Bosanac i Hercegovac, Pravoslavac, bil' ti srao da se usvoji novi statut, da imamo jednog predsjednika i da to bude npr. Ivica Osim?! Bil' tad bilo kukanje kako je on Zeljin covjek, ili nije Srbin, ili nesto trece?

Mislim, sta uopste zadovoljava Srbe, a da to nije status quo, tj. da sve ostane kako jeste?

edit: apelujem da prepiska ostane u granicama normale, dakle civilizovana. Ljudi smo.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 30 mar 2011, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 mar 2011, 15:15

Dokaz:
odakle vama ti signali da mrzimo srbe?
treba nam jos igraca iz BiH

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:16

Dokaz:
Ovo se sigurno odnosilo prema meni. Ti ocito ne znas ko je ovdje koga htjeo istrijebiti da ne postoji vise na Svijetu.
Izvinjavam se na OFFTOPICU, mora se nekad ovim slijepcima odgovoriti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:17

Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2011, 15:18

Dokaz:
Ciniti se.
Pogledaj avatar recimo @Cartmanov ili @STEVE ;) ,bit ce ti jasno :mrgreen:
Da ne govorimo o Dusanu Bajevicu,Predragu Pasicu,Aleksandru Risticu i mnogim drugim.Koje ljudi iz federacije postuju i cijene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:19

Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.
U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:20

BIHfan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.
U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!
Pa da, znaci niko iz RS-a i Hercegovine. Ako cemo realno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Kapetan i 39 gostiju.