Politika ili glupost pitanje je sad

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kod Mile nisu samo klipovi na youtube-u,vec klipovi i u njegovom traktoru,kombajnu a bogami i kukuruzu.SrdjanBL je napisao/la:To je ta retorika, veze sa zivotom i stanjem u BIH i u fudbalu BIH. Bitno je da je ovaj lik to procitao negdje ili gledao na youtube klipove o Mili pa sad ovde pise nebuloze.Braco_vrbanjusa je napisao/la:Ne moramo imati fudbala ali nikad nece biti ni neka drzava sto ce se zvati Republika Srpska...Mozete samo da sanjate o tome i da zivite u lazima Dodika..Umrit ce se sa tom utopijom a Dodik ce za to vrijeme na svom racunu imati milijarde eura, a vi ce te u RS pocrkati ko sirotinja....Ebo vas Dodik, obecava vam iste stvari 100 godina

Bold: necu sad o tome.SrdjanBL je napisao/la:Pa normalno BIH, kao i svima koji zive u BIH, momak imam ja malo vise godina nego sto mislis.... Prije da si ti klinac nego ja

Sa ovom cifrom si izgubio 99% ciljane publike Petkovica...Principatus je napisao/la:Kazem da sam skeptican prema tim ciframa.
0,33% citavog novca.
Haj' ti...Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
http://www.petitiononline.com/
bh sindrom: neka neko nesto uradi... znam ja i sta, samo nemoj da to ja radimProbisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!

Ja ne smijem, znas.Pirke je napisao/la:Haj' ti...Probisvjet je napisao/la:Dajte neka neko otvori peticiju za potpisivanje da zelimo nove ljude u novom savezu!
 Ipak su u savezu mafijasi.
 Ipak su u savezu mafijasi. 
Borca se pita kao i mene i tebe. Naredjeno im je da tako mora bit i gotovo. Jos imaju onog bosnjackog izdajnika sa sobom.Denizmare je napisao/la:Citam kako igraci Borca sad kukaju kako njima suspenzija ne odgovara,naravno slazem se,ali klub u kojem igraju ,dakle Borac ,je prije par dana imao sastanak sa FSRS i dao im punu podrsku da ne usvoje statut
Politika ili glupost pitanje je sad

I ti si na osnovu pet postova zakljucio da Bosni i Hercegovini nema spasa?SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao.

odakle vama ti signali da mrzimo srbe?SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:
Procitajte poslednjih nekoliko postova, toliko mrznje prema srbima odavno nisam procitao.

Ovo se sigurno odnosilo prema meni. Ti ocito ne znas ko je ovdje koga htjeo istrijebiti da ne postoji vise na Svijetu.SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:

Ciniti se.SrdjanBL je napisao/la:Ne, ovoj BIH nema spasa (nazalost).
Dokaz:

,bit ce ti jasno
 ,bit ce ti jasno  
 U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.
Pa da, znaci niko iz RS-a i Hercegovine. Ako cemo realno.BIHfan je napisao/la:U Savezu treba da budu ljudi koji se izjasnjavaju kao Bosanci, a ne kao Bosnjaci, Bosanski Hrvati ili Bosanski Srbi!Cartman je napisao/la:Jedini nacin da se sve sredi do Rumunije, je da niko iz RS-a i Hercegovine ne bude u novom savezu. "Hrvati" i "srbi" u tom novom savezu moraju bit likovi poput Osima, Barbareza, Pasica, Katalinskog itd. Takav savez nece imat nikakav legitimitet u cijeloj drzavi, ali u suprotnom ce ovo potrajat. Da vidimo tu posranu UEFA-u sta kaze. Samo se pitam kako Benz, koji svoj posao nije uspio obavit za 15 godina, jos nije dobio otkaz.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.