Kako si samo sumirao citav besmisao naseg fudbala. Citavu se sezonu boris za tu nekakvu “Evropu”, taj izlazak je ko neki cilj, trazi se nekakav iskorak u toj Evropi. Lome se koplja citavu godinu, dovode/tjeraju igraci, mjenjaju treneri kao carape…..Imamo INVESTITORA, gazdu, ulazu se PARE.. Onda dodje ta Evropa, ides negdje u Kazahstan da igras protiv koga vec igras, i svi sad pricaju kao ok je to …. Ovakvi smo, onakvi smo, pravi se ekipa, dobar je trener, dobro je sve samo da se ne obrukamo… svasta..propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:53Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nije mi jasno kako smo mi bili nosioci a Aktobe nenosioc u žrijebu, i protiv koga igramo ako ih prodjemo aBd?
-
- Kontakt:
Spartak TrnavaVjecnobordo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 16:24Nije mi jasno kako smo mi bili nosioci a Aktobe nenosioc u žrijebu, i protiv koga igramo ako ih prodjemo aBd?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dolazi Zekicev golman neki i jedan štoper.Sumnja da mozemo proci prvo kolo
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
-
- Kontakt:
Lagano me hvata euforica pred utakmice, hrabro borbeno pa sta bude. Nekako vjerujem u Zekica,Vamos Rajvosa.
Zato što naši klubovi na kraju sezonu počinju pripreme za Europu. Da ima imalo ozbiljnosti, o Europi bi se razmišljalo već na zimskoj pauzi. Tj. tada bi već počela priprema ekipe za Europu. Ovako, ti Europu dočekaš lošiji nego si bio na kraju sezone.badboy je napisao/la: ↑08 jul 2024, 16:12Kako si samo sumirao citav besmisao naseg fudbala. Citavu se sezonu boris za tu nekakvu “Evropu”, taj izlazak je ko neki cilj, trazi se nekakav iskorak u toj Evropi. Lome se koplja citavu godinu, dovode/tjeraju igraci, mjenjaju treneri kao carape…..Imamo INVESTITORA, gazdu, ulazu se PARE.. Onda dodje ta Evropa, ides negdje u Kazahstan da igras protiv koga vec igras, i svi sad pricaju kao ok je to …. Ovakvi smo, onakvi smo, pravi se ekipa, dobar je trener, dobro je sve samo da se ne obrukamo… svasta..propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:53Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Za veći uspjeha u europi treba ti kontinuitet trenera i igrača. Ne predaje se Zekic ovom izjavom nego je samo realan on je tu 20 i nešto dana ima i novi igraca, nema ni jednu službenu utakmicu s ekipom tako da generalno puno nepoznanica.
Idealan scenarij.
“loš” prelazni rok, nema euforije, jak protivnik, očekivanja nikakva i tu mi dolazimo do izražaja.
Prošle godine smo se podigli, slab rival, aktivan rezultat, puno Koševo a u biti je to bilo klimavo haos.
Sad je tu ozbiljan trener u kojeg vjerujem da zna odigrati na rezultat.
Najbolje ćemo odigrati u ovim okolnostima.
Vjerujem u prolazak.
“loš” prelazni rok, nema euforije, jak protivnik, očekivanja nikakva i tu mi dolazimo do izražaja.
Prošle godine smo se podigli, slab rival, aktivan rezultat, puno Koševo a u biti je to bilo klimavo haos.
Sad je tu ozbiljan trener u kojeg vjerujem da zna odigrati na rezultat.
Najbolje ćemo odigrati u ovim okolnostima.
Vjerujem u prolazak.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Vjerujem kao i većina pozitivnih navijaca da cemo proci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Joj defetizma, sunce vam **** depresivno
Ja upravo vidim manu kod oktobea u tim sto su u takmicarskoj formi..nokee je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:22Uhvatila tebe pozitiva, dobro je
Ma ja sam uvijek optimista, i treba momke max podrzati da pokusamo proci, fudbal je to, nikad ne znas sta kvalitetna borba moze uraditi, donijeti..
A ako pogledas realno, cinjenice su..
Da ovo sto smo vidjeli na pripremama ne ulijeva povjerenje.
Da smo doveli samo 2 kvalitetna pojacanja (Djordjevic i Bubanja) od kojih jedan vjerovatno nece biti u startnih 11 jer je tek dosao.
Da su (Aktobe) bas kvalitetna ekipa za nase uslove jel. Nisu neprelazni ali bolji su od nas igracki i to dobro.
Da su oni u takmicarskoj formi a svi znamo sta to znaci i koja je prednost.
Da smo mi sami sebi totalna nepoznanica.
Golmana i lijevog winga ili beka nemamo (Dura nije za Stupcanice)..
Pored toga Renan i Buljubasic out. Bitne karike..
Bice gusto, bice 0-2!!
A) kroz prvenstvo i konstantno takmicenje ti dobivas uigranost (mislim da njihova ekipa i bez tog ke dovoljno uigrana jer nisu mjenjali puno) nemogu se oni nesto puno uigrat, al mogu dosta sebi pokvarit, kao sto jesu sa losim rezovima eventualno povredama nekih igraca, moguce neku svadjicu
B) imamo mogucnost bolje upoznavanja analiziranja njihovih igraca igre taktike dobri losi stvari
C) nasa ekipa ako je zekic odradio pripreme (fizicki kondiciono ) kako treba i bude osvjezio odmorio ekipu do tog nivoa da mogu igrat 90 minuta high ritam,
D) koliko god malo vremena za Zelica bilo da uigra nesto svoje, sasvim je dovoljno vremena da moze 2-3 sitne stvari ispravit koje smo imali pod Rozmanom,
Z) mi imamo 70-80% ekipe vec 1 godinu na okupu sto po automatizmi daje zekicu mogucnost da lakse ispravi par stvari i da pripremi ekipu za oktobetovi par stvari koje dobro i koje lose rade..
W) Zekic je konstantno mjeso u prijateljskim utakmicama, tako da oktobe mora nas Analizirat na osnovu utakmica pod rozmanom
I mislim da mi moramo trazit prolaz u prvoj utakmici. Jer tesko ce ici na kosevu (posebno ako zijanimo u rusi) jer ce tad ipak imat mnogo vise info o nama i moci ce se bolje pripremit. Nesto sto atlanta uradil kao besiktas. Mislim da oktobe nema tu moc aposebno ako bi ih uzeli tamo da bi nas mogli izbacit…
Zekica podrzat
Samo mogu reći neka se ponovi ljeto od prije 10 godina 

-
- Kontakt:
Prvi put da niko od nas ne ocekuje bilo šta od ovih raspalih placenika, pa mozda i iznenade
Naprijed bordo bijeli biće 1-2 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Komercijala19, NeSamSafetee, plisek i 40 gostiju.