FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
neojte da vas dres zavara
nama je najkreativniji veznjak mustafic ,golman koji nije ni na terminu igrao 2 godine i jovic durakovic lijeva strana.
na to se svela proslogodisnja borba za evropu i onoliko kidanja zivaca da bi od nje odustali i prije pocetka
odustali od evrope od rata saveza ,nema od cega nismo odustali
nama je najkreativniji veznjak mustafic ,golman koji nije ni na terminu igrao 2 godine i jovic durakovic lijeva strana.
na to se svela proslogodisnja borba za evropu i onoliko kidanja zivaca da bi od nje odustali i prije pocetka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ma iskreno ne znam kome se da zamarati oko shema preko kojih se nabavljaju dresovi, onda jesu li ručno rađeni za nas, koga briga, lijepo izgledaju, profesionalno - svi zadovoljni.
Tješim se da nema još pojačanja, jer ganjamo velike ribe...
Tješim se da nema još pojačanja, jer ganjamo velike ribe...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A šta su slagali tačno? Imas ugovor sa third party kompanijom i dobiješ katalog kakav custom Made možeš uraditi. Jesu li u klubu mogli izabrati bolje, vjerovatno jesu, ali nije niko nista slagao. Meni licno su bas dobro ispali pa i da su sa lagera bili, nisam se pokajao sto sam naručio “na slijepo” bordo dres.
- luckystrike
- Kontakt:
Toliko forsiraju ove dresove,koji god portal upalim to mi iskoci,ljudi okrenimo se utakmici to je bitno,kako ce mo proci,po kladionicama ,smo autsajderi bas smo ugled srozali zadnjih godina.
Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:09Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara
Sto da postanemo nesto vise od kasablijskog kluba? Nismo navikli, izvinite molim vas.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pusti ba historicara i njegove glupostiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:09Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara
Sto da postanemo nesto vise od kasablijskog kluba? Nismo navikli, izvinite molim vas.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.
Bolesnik ima brat bratu 6-7 fake profila na facebook-u sa kojih komentarise i redovno trazi kapitalce
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:09Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara

-
- Kontakt:
I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:09Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa lakse je ocekivati bolje rezultate i uspjehe kluba nego kad si ko vrba ogoljena. Pa eto nesto kao uradis u fazonu davida - golijata, svako 5-6 godina.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.![]()
pa dodje ti i taj Gladbah i Atalanta, zivot ostavis u prvoj tekmi, lafo aktivan rezultat

Da nam je kao prije, Duljevic bi nam 1000% bio udarna igla trenutno. O Bubanji i takvim igracima razmisljati? Nikad? Celik? Da ti ostane i produzi ugovor? Nikad, vec bi bio u bismilasporu za 130 E na 3 rate i procenat od iduceg transfera. Pa momak zelio da vidi ko ce biti trener da uopste produzi vjernost. Haad, raspar carape, plate, primanja. Suljic je u prvom mandatu igrao za 500 maraka prvu godinu dvije. I mnogo je toga.
Da se razumijemo, X puta ponovio. I ovo je daleko od dobrog, ali vjeciti sam optimista, bolesnik pa se nadam pravim, dobrim vremena, s temeljima ispravnim. Bastu je lako uljepsati. Lakse je opet kad imas od necega poceti, nego da otpocnes biznis trazeci pozajmice okolo od 10 subjekata.
@BordoBoja razumijem i to, svaki klub treba zadovoljiti i ove lovce na kapitalce, da mogu mastiti macora neko vrijeme. Ali evo dobio je Bubanju, Djordjevica. Statiscki po tim stranicama, skuplji od svih nasih igraca. Ili nam treba jedan Ikande, da kiflu dijagonalno opali a mi svi da umislimo da je Pogba licno. Ili npr, dovedes Stepanova da izadjes na kraj s Lechom - corak.. Vrlo tesko je pogoditi sa npr Jajalom (covjek bio 6 mjeseci ovdje) - to je svjetsko cudo privoljeti da dodje uopste. Ko su ti takvi kapitalci da ih se kontaktira i da on poleti ovdje? Samo i samo igraci koji ovo gledaju ko presjedanje. Malo ih je takvih.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Dresovi su custom. Ako očekujete custom dres specijalno za nas dizajniran samo naš to se neće dogoditi. Mogli smo ga mi bolje napraviti. Recimo znak Bordo Adidas na bijelom I bordo pruge bi bilo fantasticno a I ovako je vrhunski.skoJaa je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:54A šta su slagali tačno? Imas ugovor sa third party kompanijom i dobiješ katalog kakav custom Made možeš uraditi. Jesu li u klubu mogli izabrati bolje, vjerovatno jesu, ali nije niko nista slagao. Meni licno su bas dobro ispali pa i da su sa lagera bili, nisam se pokajao sto sam naručio “na slijepo” bordo dres.
Kome to nije jasno ne možeš mu ni objasniti.
Napredak ogroman u odnosu na prethodnu sezonu.
Pogledam dresove drugih klubova miljama daleko naši dresovi I naša oprema.
Treba biti pošten pa to reći slagali se ne slagali s nekim odlukama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dzeno je meni licno uvijek bio drag, ali realno lik je bez ikakvih ambicija u zivotu, osim da hoda po bukoviku i loce po kafanama. Neki dan sam ga vidjeo, ne izgleda brate dobro, sav podbuho, na stranu sto jos ni zube nije sredio.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:09Žao mi je samo što cemo skrhati toliko para za Zekica i njegov sš, da bi bio četvrti. Isti bi plasman ostvarili i sa Uscuplićem, koji bi nas vodio za gajbu klipača mjesečno.donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:40neojte da vas dres zavara
Jbg
-
- Kontakt:
Koje titule, pa vecinu smo osvojili otkako su dosli investitori. Te prije njih su nas kostale dugova i skoro gasenja kluba. Jedva smo se iscupali da se ne ugasimo ili spojimo sa Olimpikom i slicno. Sad bi se borili za opstanak ili bi igrali u kantonu da nisu dosli investitori.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.![]()
Ali da se moglo vise sigurno jeste
Amin.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:43pa lakse je ocekivati bolje rezultate i uspjehe kluba nego kad si ko vrba ogoljena. Pa eto nesto kao uradis u fazonu davida - golijata, svako 5-6 godina.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18
najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
pa dodje ti i taj Gladbah i Atalanta, zivot ostavis u prvoj tekmi, lafo aktivan rezultata svjestan si a priznati ne zelis, da ubace u drugu i razgule te, cisto da znas dokle si. 0:8, 7:0 itd. Rasprse se snovi, svo furanje, sreca, padnu u vodu. Jer realno, nisi u sustini uopste konkurentan tim ekipama da pariras. Ustvari pariras im onoliko koliko oni hoce.
Da nam je kao prije, Duljevic bi nam 1000% bio udarna igla trenutno. O Bubanji i takvim igracima razmisljati? Nikad? Celik? Da ti ostane i produzi ugovor? Nikad, vec bi bio u bismilasporu za 130 E na 3 rate i procenat od iduceg transfera. Pa momak zelio da vidi ko ce biti trener da uopste produzi vjernost. Haad, raspar carape, plate, primanja. Suljic je u prvom mandatu igrao za 500 maraka prvu godinu dvije. I mnogo je toga.
Da se razumijemo, X puta ponovio. I ovo je daleko od dobrog, ali vjeciti sam optimista, bolesnik pa se nadam pravim, dobrim vremena, s temeljima ispravnim. Bastu je lako uljepsati. Lakse je opet kad imas od necega poceti, nego da otpocnes biznis trazeci pozajmice okolo od 10 subjekata.
@BordoBoja razumijem i to, svaki klub treba zadovoljiti i ove lovce na kapitalce, da mogu mastiti macora neko vrijeme. Ali evo dobio je Bubanju, Djordjevica. Statiscki po tim stranicama, skuplji od svih nasih igraca. Ili nam treba jedan Ikande, da kiflu dijagonalno opali a mi svi da umislimo da je Pogba licno. Ili npr, dovedes Stepanova da izadjes na kraj s Lechom - corak.. Vrlo tesko je pogoditi sa npr Jajalom (covjek bio 6 mjeseci ovdje) - to je svjetsko cudo privoljeti da dodje uopste. Ko su ti takvi kapitalci da ih se kontaktira i da on poleti ovdje? Samo i samo igraci koji ovo gledaju ko presjedanje. Malo ih je takvih.
Al prati samo kako jedan se upalio da ne valja nista, odjednom jos 3 bota za njim se nadovezuju. Nema sanse da ovo nije jedan lik sve znaci
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to je bas spin.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:09Koje titule, pa vecinu smo osvojili otkako su dosli investitori. Te prije njih su nas kostale dugova i skoro gasenja kluba. Jedva smo se iscupali da se ne ugasimo ili spojimo sa Olimpikom i slicno. Sad bi se borili za opstanak ili bi igrali u kantonu da nisu dosli investitori.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18
najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Ali da se moglo vise sigurno jeste
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Dinamo Zagreb bi trebao dovesti Samorodva iz Aktobea do 18.7 valjda, super bi nam doslo, mislio sam da je šuplja al evo i klix objavio
Opet fekalije isplivaše na površinu,kada je šta dobro pritaje se jedan dan a onda ide negativa,ima tamo Huso i ekipa pa opletite
Ako ga stvarno žele, ne vjerujem da ce igrati prekosutra, da ne bi rizikovao neku povredu pred ljekarski u Zagrebu. Barem se tako radi u tim situacijama.kogmagie46 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:18Dinamo Zagreb bi trebao dovesti Samorodva iz Aktobea do 18.7 valjda, super bi nam doslo, mislio sam da je šuplja al evo i klix objavio
Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:27Ako ga stvarno žele, ne vjerujem da ce igrati prekosutra, da ne bi rizikovao neku povredu pred ljekarski u Zagrebu. Barem se tako radi u tim situacijama.kogmagie46 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:18Dinamo Zagreb bi trebao dovesti Samorodva iz Aktobea do 18.7 valjda, super bi nam doslo, mislio sam da je šuplja al evo i klix objavio
Pa nebi smio igrati nikako niti biti prijavljen za eu tekme
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, amypitar, Bordo10, iliyaa8, Kockoglavi, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz i 88 gostiju.