Ne znam Boga mi ja sam tako nacuo kad evo vidim jutros Klix objavio, mozda i nije prijavljen da igra?Rule_hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:45Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:27Ako ga stvarno žele, ne vjerujem da ce igrati prekosutra, da ne bi rizikovao neku povredu pred ljekarski u Zagrebu. Barem se tako radi u tim situacijama.kogmagie46 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:18Dinamo Zagreb bi trebao dovesti Samorodva iz Aktobea do 18.7 valjda, super bi nam doslo, mislio sam da je šuplja al evo i klix objavio
Pa nebi smio igrati nikako niti biti prijavljen za eu tekme
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa treba i dinamo ligu prvaka igrati nece ga valjda uzeti da im sjedi na tribinama, mada mislim da je suplja
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treci uvijek kasni, ne vjerujem..JerryLouis je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:58Da li ce i treci veceras objaviti?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
Samo da se ne kupi gostujući, kad ono treći još veća perverzija![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- skullcrusher
- Kontakt:
Moze se nekom svidjat ili ne ali odavno nismo imali jace dresove a fan shop poceo dobre majice raditi i ostale rekvizite napokon. Stvarno ima finih stvari se sad uzet sto nije bio slucaj prije. Bravo bravo treba i to pohvaliti
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Slažem se za dresove ali za majice mislim da su lose odnosno da moze puno boljeskullcrusher je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:00Moze se nekom svidjat ili ne ali odavno nismo imali jace dresove a fan shop poceo dobre majice raditi i ostale rekvizite napokon. Stvarno ima finih stvari se sad uzet sto nije bio slucaj prije. Bravo bravo treba i to pohvaliti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zeka fakin nafuro Jakira da pazari Samorodova da nas rastereti malo. 

- kupus army
- Kontakt:
Mislim i tvrdim da je Zekic najbolje pojacanje Sarajeva zadnjih 10 godina. Svi treneri bacaju neke suplje do prvog neuspjeha, Zekic se distancirao od medija, zadao ritam, objekitvno se tek sad vidi koliko je Rozman unakazio ekipu svojim pojacanjima, trebace vremena da to sve dodje na svoje. Uz 4 ciljana pojacanja na pozicijama stopera, lijevog beka, krila i prednjeg veznog ova ekipa bi bila ozbiljna.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Prije 5 godina

Finale kupa izgubili na penaleSanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Sto da postanemo nesto vise od kasablijskog kluba? Nismo navikli, izvinite molim vas.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.![]()
2-4 mjesto nikakva razlika sto se tice izlaska u evropu
Kup SUDJENJE koje se od 1946 nije desilo FK SARAJEVU na kosevu
Takodje kradja u bl mostaru ugljeviku plus izbirena evropa 5 kola prije kraja plus bolji omjer od 3ce plasiranog a sa dosudjenim penalom u 94 minuti i od drugopladiranog
A bili u dugu bankrotu prije 3 godine sa preko 2 m km i ekipom koja bi tesko izborila opstanak
U zadnje 2 godine imamo naj kvalitetni roster naj kvalitetni ss.
Takodje netreba zaboravit cinjenicu da nam je vico pravo travnjak godinu dana
- skullcrusher
- Kontakt:
Svakako da moze bolje ali znas i sam kakva je ponuda bila proslih godina ovo je cak i dobro, bitno da se popravljajuJames1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:05Slažem se za dresove ali za majice mislim da su lose odnosno da moze puno boljeskullcrusher je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:00Moze se nekom svidjat ili ne ali odavno nismo imali jace dresove a fan shop poceo dobre majice raditi i ostale rekvizite napokon. Stvarno ima finih stvari se sad uzet sto nije bio slucaj prije. Bravo bravo treba i to pohvaliti
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Bordo dres beton!
U fan shopu nemas nista kupiti, natovarili su brdo debila u njih, niti znaju raditi niti znaju sta prodaju. Pa imas kupiti 3 majice i ostalo su zimske stvari, ko god udje samo izadje jer nista nema na stanju. Dresovi su top da se razumijemo.skullcrusher je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:00Moze se nekom svidjat ili ne ali odavno nismo imali jace dresove a fan shop poceo dobre majice raditi i ostale rekvizite napokon. Stvarno ima finih stvari se sad uzet sto nije bio slucaj prije. Bravo bravo treba i to pohvaliti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I sve to zato sto imas nesposobnog Predsjednika koji redovno placa ove influenserice po klubu i manekene od fudbalera i na kraju dobijes ovo sto smo sad,uposlenicima sve redovno ko u Realu a rezultati ko u Ipswich Town-aPitar6785 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:36Finale kupa izgubili na penaleSanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18
najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Sto da postanemo nesto vise od kasablijskog kluba? Nismo navikli, izvinite molim vas.
Dajte nam Dzenu uz klipacu da ovo vodi, polu lijevo taktika i mjera, raspar carapa i Vise ne zasluzujemo.![]()
2-4 mjesto nikakva razlika sto se tice izlaska u evropu
Kup SUDJENJE koje se od 1946 nije desilo FK SARAJEVU na kosevu
Takodje kradja u bl mostaru ugljeviku plus izbirena evropa 5 kola prije kraja plus bolji omjer od 3ce plasiranog a sa dosudjenim penalom u 94 minuti i od drugopladiranog
A bili u dugu bankrotu prije 3 godine sa preko 2 m km i ekipom koja bi tesko izborila opstanak
U zadnje 2 godine imamo naj kvalitetni roster naj kvalitetni ss.
Takodje netreba zaboravit cinjenicu da nam je vico pravo travnjak godinu dana
ko god kritikuje dres,taj nema para da ga kupi 

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Po meni najljepši dres u historiji kluba.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
-
- Kontakt:
O dugovima se najvise pricalo poslije Sabrine opajdare koju su mnogi ovdje branili,evropski klubovi imaju dugove a da nemamo mi,ako se nismo ugasili do 2015 ne bi ni poslije,ok sa investitorom je bolje ako je neko normalan i ozbiljan,imala je i TC investitora,ovo sto mirvah radi je nula i samo je dobro zaposlenim u klubu nikome vise.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:09Koje titule, pa vecinu smo osvojili otkako su dosli investitori. Te prije njih su nas kostale dugova i skoro gasenja kluba. Jedva smo se iscupali da se ne ugasimo ili spojimo sa Olimpikom i slicno. Sad bi se borili za opstanak ili bi igrali u kantonu da nisu dosli investitori.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18
najbolje da ostanemo taj granapski klub. Taktika nek se dogovara ispred prodavnice uz klipace i savjete rahmetli "Fazlinovica". Pojacanja cemo dovoditi u fazonu Brace i premija u vidu kile jabuka, ili cevapa ako bude srece.
Ali da se moglo vise sigurno jeste
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi dresovi su mozda i najbolji koje smo imali.skullcrusher je napisao/la: ↑09 jul 2024, 12:00Moze se nekom svidjat ili ne ali odavno nismo imali jace dresove a fan shop poceo dobre majice raditi i ostale rekvizite napokon. Stvarno ima finih stvari se sad uzet sto nije bio slucaj prije. Bravo bravo treba i to pohvaliti
Sto se majica tice opet fula i ista je situacija godinama.
Od 5 majica koje izbace mozda ti jedna bude dobra. Kada Hz izbace isti broj majica onda su skoro sve dobre, mozda za jednu da kazes da je 'onako' i da je eventualno preskocis. Velika je razlika i jos nikad nisu to uspjeli ispraviti.
-
- Kontakt:
Bolje od Atalante 0:7 nego da ne mozes dobiti Zvijezde 09 neke i da strepis od Posusja,treba doci do Atalante i to je uspijeh,sad ti prvi ode po 25+ bodova al eto kao sila smo sad,ne gleda se tabela na kraju po tome ko ima vece plate i bolja imena.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:43pa lakse je ocekivati bolje rezultate i uspjehe kluba nego kad si ko vrba ogoljena. Pa eto nesto kao uradis u fazonu davida - golijata, svako 5-6 godina.Sanchez87hz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:27I sta klub ima od toga sto je sve KAO bolje nego prije? titule smo zamjenili borbom sa posusjem za 4 mjesto,a neki play off i igranje sa Mgladbahom,Atalantom itd sa ispadanjem u prvom il drugom kolu,al bitno da je sve redovno da ne legne plata nedaj boze drugog u mjesecu mora biti prvog i odma smo ko RealLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:18
pa dodje ti i taj Gladbah i Atalanta, zivot ostavis u prvoj tekmi, lafo aktivan rezultata svjestan si a priznati ne zelis, da ubace u drugu i razgule te, cisto da znas dokle si. 0:8, 7:0 itd. Rasprse se snovi, svo furanje, sreca, padnu u vodu. Jer realno, nisi u sustini uopste konkurentan tim ekipama da pariras. Ustvari pariras im onoliko koliko oni hoce.
Da nam je kao prije, Duljevic bi nam 1000% bio udarna igla trenutno. O Bubanji i takvim igracima razmisljati? Nikad? Celik? Da ti ostane i produzi ugovor? Nikad, vec bi bio u bismilasporu za 130 E na 3 rate i procenat od iduceg transfera. Pa momak zelio da vidi ko ce biti trener da uopste produzi vjernost. Haad, raspar carape, plate, primanja. Suljic je u prvom mandatu igrao za 500 maraka prvu godinu dvije. I mnogo je toga.
Da se razumijemo, X puta ponovio. I ovo je daleko od dobrog, ali vjeciti sam optimista, bolesnik pa se nadam pravim, dobrim vremena, s temeljima ispravnim. Bastu je lako uljepsati. Lakse je opet kad imas od necega poceti, nego da otpocnes biznis trazeci pozajmice okolo od 10 subjekata.
@BordoBoja razumijem i to, svaki klub treba zadovoljiti i ove lovce na kapitalce, da mogu mastiti macora neko vrijeme. Ali evo dobio je Bubanju, Djordjevica. Statiscki po tim stranicama, skuplji od svih nasih igraca. Ili nam treba jedan Ikande, da kiflu dijagonalno opali a mi svi da umislimo da je Pogba licno. Ili npr, dovedes Stepanova da izadjes na kraj s Lechom - corak.. Vrlo tesko je pogoditi sa npr Jajalom (covjek bio 6 mjeseci ovdje) - to je svjetsko cudo privoljeti da dodje uopste. Ko su ti takvi kapitalci da ih se kontaktira i da on poleti ovdje? Samo i samo igraci koji ovo gledaju ko presjedanje. Malo ih je takvih.