FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="ZELJO MOJA"]samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja[/quote
moraju imati statusa igraća amatera da bi mogli ići bez obeštečenja
- Capt_Billy
- Kontakt:
Molim te ne nemoj ti suditi koliko ja imam god i tko je dijete ovdje!!!! Pa pusti i djecu da malo komentarisu STARI!!!!! E ako mislis da ces se mafije i politike rijesiti mirnim putem onda ne znam sta da dalje raspravljamo. 15 god ide mirnim putem, DO KADA VISE??? Njih da je UEFA zeljela smijeniti uradila bih to ranije a ne cekala da dode do ne usvajanja statuta. Isti alibi, kao kod UN za intervenciju u Libiji. Pa Bh fanaticos vec 6 god u ratu sa savezom a UEFA SPAVA!!!tm84 je napisao/la:tebi ko da je 15 godinaCapt_Billy je napisao/la:Jeste, upravo je miki 90!!! Treba im **** MATER VISE!!!!!! IDEMO SVI NA PROTESTE, DA POKAZEMO RUSITELJIMA BOSNE TKO SMO I STA SMO!!!!!gotovo je... ovo je najbolje sto se moglo desiti!!!
Buraz nemoj da nas i UEFA nekako zajebe... nikom ne vjerujem
kako nesto moze biti dobro kad ce mo konkretno mi biti na milionskom gubitku , reprezentacija me i ne zanima ko mi bi sad otisli na euro ma bi k**ac , kazem da se samo rusi zalaganje pojedinih klubova u bih koji su jedva i vadili pare iz dzepa i evo sto im se vratilo ....![]()
oni koji su glasali protiv statuta su PRVENSTVENO GLASALI PROTIV SEBE I SADASNJE GARNITURE SAVEZA... ne interesuje me jesu li iz rs i fbih... ali cinjenica jest da uefa vise nece niti zeli da cuje imena ljudi koji sada rade u savezu, sto znaci da ce prvenstveno njih banovati i poslati u neku stvar...
de smirite se djeco... gledate samo povrsno...![]()
sad ce novi ljudi doci i eto ti rjesenja...
Sve su to ista ****, jedno pricaju, drugo rade!!! A sta mislis da ce doci bolji, doci ce **** moj!!! Sve dok je ova demokratija kod nas!!! Za ovaj narod nije demokratija, jer svatko ima pravo da govori, a vidimo kako zavrsi kada svatko ima pravo da govori, to je izgleda TITO najbolje znao, a ne neki ALIJA, TUDMAN ili MILOSEVIC!!!
Doci ce novi ljudi sa istim zadacima iz istih nacionalistickih stranaka. JEDINO!!! ALI PAZI, vidim da na to ciljas, da ce doci tipa, IVICA OSIM pa da on vodi, onda naravno svi ocekujemo bolje, a vako, mozemo mi krucu pjevati po tekmama i navijati, kada je sve manje i manje ljudi na tekmama. PA sto se ne uvodi ta regonalana ligi vise?? Sta je problem ? Tko koci?? Fol UEFA ZA!!! Pa ima price o ovome vec 5 god, pa UEFA slijepa.!!! Dajte ljudi!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIdi pricao sam sa nekim tko se razumije u to. Kao prvo igraci ce po UEFA statutu dobiti pravo da potraze novu sredinu, ali ne papire slobodne. Tako ako neki igrac pronade sebi mjesno u nekom timu, daj tim mora platiti klubu iz kojeg je igrac dosao. E sada posto mi svi racunamo velike pare od Sehe i od Visce, ta bi svota naravno bila dublo manja od odredene.(npr, jer bi to bio slucaj da dobar igrac iz Vrbanjuse prelazi u Dinamo). Ja samo molim BOGA, da ne bude, daj MOLIM TE PUSTI ME!!!!nidi je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:samo je pitanje u kojem ce vidu biti suspenzija ako bude potpuna onda svi nasi igraci imaju ciste papire i slobodni su mogu ici gdje hoce bez obestecenja[/quote
Barak Obama je postao predsjednik SAD-a zahvaljujuci Fejsbuku. Zasto te toliko cinicni i ne shvatite da je narod najlakse organizovati preko drustvenih mreza koje Internet nudi. Naravno, treba jos svijesti nasem narodu o njihovim pravima, al ne treba podcjenjivati moc Interneta.1921 je napisao/la:sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ljudi citajte malo vijesti, informisite se, a ne odmah donositi sud sta treba i kako treba. Koji vam je k.u.r.a.c ?!? Ako pise da su Osim, Mesa, Hadzibegic i ostali otisli do UEFE , zasto mislite da nije tako, suspendovali su ove i postavit ce ljude koji su sposobni kao sto su vec ovi nabrojani. Nakon toga kada se sve stabilizuje imati cemo konacan i citav spisak svih ljudi u NS/FS BIH. Necemo gubiti ni koeficijente niti ista, nastaviti samo tamo gdje smo stali, a to cete vidjeti za nekoliko dana. Dakle, sposobni ljudi preuzimaju savez i dolazi do poboljsanja i dosta vise s.ranja, previse palamudite a malo uistinu kazete kako jeste. 

Nama je Željo svetinja jedina.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nikolu Nikiča za predsjednika saveza
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Vidim puno vas kao i nas konta da je ovaj BAN od uefe dobar za nas fudbal , u smislu ozdravljenja i tjeranja govana iz saveza. Ali nije bas tako .
Rusitelji svega sto mirise na BiH su znali da su klubovi bez uefa takmicenja skoro pa mrtvi...odrzavaju ih samo infuzije od FDS-a i jos par firmi .Ali , to su samo infuzije koje mogu pokriti 5% mjesecnih troskova i vaseg i naseg kluba. Plus na to dodati "bjezaniju" igraca koja je fakat izvjesna...sto nas sve skupa dovodi u jos goru situaciju tj vraca nas u 1996 god. Jedino svjetlo koje se trenutno vidi u ovom tunelu je taj odlazak Svabe , Hadzibegica i Mese u centralu uefe i pokusati izmoliti jos jednu sansu. Naravno , ako je istina da ce pomenuti otici ?? Sve ostalo je KRAJ jer se gospoda iz uefe ne igraju sa svojim ODLUKAMA. Danas ovako-sutra onako...kod njih ne postoji !!!!
Rusitelji svega sto mirise na BiH su znali da su klubovi bez uefa takmicenja skoro pa mrtvi...odrzavaju ih samo infuzije od FDS-a i jos par firmi .Ali , to su samo infuzije koje mogu pokriti 5% mjesecnih troskova i vaseg i naseg kluba. Plus na to dodati "bjezaniju" igraca koja je fakat izvjesna...sto nas sve skupa dovodi u jos goru situaciju tj vraca nas u 1996 god. Jedino svjetlo koje se trenutno vidi u ovom tunelu je taj odlazak Svabe , Hadzibegica i Mese u centralu uefe i pokusati izmoliti jos jednu sansu. Naravno , ako je istina da ce pomenuti otici ?? Sve ostalo je KRAJ jer se gospoda iz uefe ne igraju sa svojim ODLUKAMA. Danas ovako-sutra onako...kod njih ne postoji !!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma tu si upravu 100% i ja se upotpunosti slazem sa tobom. Samo si napravio jednu gresku. Naime, Zeljini igraci su svi po ugovorima, pa nece moci tako lako otici!!!!FCS-FCS je napisao/la:Vidim puno vas kao i nas konta da je ovaj BAN od uefe dobar za nas fudbal , u smislu ozdravljenja i tjeranja govana iz saveza. Ali nije bas tako .
- storm_raider
- Kontakt:
... a u ugovorima mora stajati da se igraci od .. datuma do .. datuma, obavezuju da igraju utakmice pod UEFINIM okvirima, pod raznim naravno uslovima koji ih obavezuju ili sprjecavaju... Mi vise nismo clanica istog udruzenja, tako da i ta stavka otpada.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zato levat sada napada Libiju. Levati biraju levate, a fejsbuk zaglupljuje ljude.hamo_pipa je napisao/la:Barak Obama je postao predsjednik SAD-a zahvaljujuci Fejsbuku. Zasto te toliko cinicni i ne shvatite da je narod najlakse organizovati preko drustvenih mreza koje Internet nudi. Naravno, treba jos svijesti nasem narodu o njihovim pravima, al ne treba podcjenjivati moc Interneta.1921 je napisao/la:sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe
garant ce nas opet ''patriota'' iz svicarske pozivati na proteste

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Klupko se počelo odmotavati! Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine od jučer, kada je na Vanrednoj Skupštini odbijen Statut, u kliničkoj je smrti, ali infuzije koje će uskoro ubrizgati FIFA i UEFA mogle bi preporoditi fudbal na našim prostorima.
Kao što smo već pisali, naredni korak u rješavanju problema bit će imenovanje Komiteta za normalizaciju, koji će biti pod patronatom FIFA i UEFA, a brojat će devet članova. Svjetska i Evropska fudbalska federacija poslat će svoje ljude, njih trojicu, od kojih će jedan biti «glavni». Preostalih šestorica bit će iz domaćih redova.
Špekulisalo se da bi FIFA i UEFA čovjek od povjerenja mogao biti Faruk Hadžibegić, kojeg uvažavaju u Cirihu i Nyonu. Ipak, kako saznajemo, nekadašnji selektor BiH odustao je od instaliranja u novu strukturu... Pokušali smo stupiti u kontakt sa Hadžibegićem, ali se nije javljao na telefon.
Sa druge strane saznajemo da bi Komitet za normalizaciju, između ostalih, trebali sačinjavati Ivica Osim, Sergej Barbarez, Aleksandar Ristić..., a još tri mjesta su otvorena. Navodno, ljudi iz FIFA i UEFA već su obavili razgovore sa našim legendama i oni bi poslu trebali pristupiti već početkom narednog mjeseca.
Očekuje se da bi se stanje trebalo normalizovati u roku dva mjeseca kada bi se konstituirala nova fudbalska vlast, koja bi usvojila Statut. Samim time klubovi bi imali pravo nastupa u evropskim takmičenjima, a reprezentacija bi nastavila takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine!
Kao što smo već pisali, naredni korak u rješavanju problema bit će imenovanje Komiteta za normalizaciju, koji će biti pod patronatom FIFA i UEFA, a brojat će devet članova. Svjetska i Evropska fudbalska federacija poslat će svoje ljude, njih trojicu, od kojih će jedan biti «glavni». Preostalih šestorica bit će iz domaćih redova.
Špekulisalo se da bi FIFA i UEFA čovjek od povjerenja mogao biti Faruk Hadžibegić, kojeg uvažavaju u Cirihu i Nyonu. Ipak, kako saznajemo, nekadašnji selektor BiH odustao je od instaliranja u novu strukturu... Pokušali smo stupiti u kontakt sa Hadžibegićem, ali se nije javljao na telefon.
Sa druge strane saznajemo da bi Komitet za normalizaciju, između ostalih, trebali sačinjavati Ivica Osim, Sergej Barbarez, Aleksandar Ristić..., a još tri mjesta su otvorena. Navodno, ljudi iz FIFA i UEFA već su obavili razgovore sa našim legendama i oni bi poslu trebali pristupiti već početkom narednog mjeseca.
Očekuje se da bi se stanje trebalo normalizovati u roku dva mjeseca kada bi se konstituirala nova fudbalska vlast, koja bi usvojila Statut. Samim time klubovi bi imali pravo nastupa u evropskim takmičenjima, a reprezentacija bi nastavila takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Najpametnije bi bilo kada bi u klubu odbojkotovali nastavak takmicenja dok je ovaj savez na vlasti pa taman igrali sa pofalickim ostatak sezone.Do onoga trena dok ne budu u nogometnom savezu sjedili ljudi iz fudbala sto sa nase strane nije nemoguce ako se srbi i dalje budu bunili i zahtjevali nemoguce nabit i njih nogom u ledja osnovati udruzenje premijerligasa i dovoljno snage i lobija imamo da budemo priznati i bez njih.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hodžić: Svi moji planovi vezani su za Želju
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ho ... u-za-zelju
18 utakmica - 30 golova! Novi Dzeko!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
I ja sam mišljenja da obavezno treba osnovati udruženje prvoligaša,jer ono najbolje može štititi interese istih.Ipak su njihova ulaganja najveća a samim tim i potencijalni gubitci.Naravno da će se teško pobjeći od politike ali će sigurno lakše riješit probleme ljudi koji jedu isti hljeb,ako ništa bolje se mejusobno razumiju
Idemo li u Trebinje Manijaci. Ostavite se vise po strani naseg Saveza, i okrenite se nasem klubu kojem je svaka podrska u utakmicama koje slijede neophodna kako bi nastavili utrku za duplom krunom.
Evo prilike za sve one koji jos nisu bili u Trebinju, jednom od manjih a ljepsih gradova u nasoj drzavi da ga ovom prilikom posjete. Manijaci idu organizovano prevoz je 25 KM i ulaz 3 Km, o detaljima uplate istog cete biti obavjesteni. Srdačan pozdrav
Evo prilike za sve one koji jos nisu bili u Trebinju, jednom od manjih a ljepsih gradova u nasoj drzavi da ga ovom prilikom posjete. Manijaci idu organizovano prevoz je 25 KM i ulaz 3 Km, o detaljima uplate istog cete biti obavjesteni. Srdačan pozdrav
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Zaista fascinantno. Nadam se da mu stari nece uplitati prste kao sto je Jasmin radio sa Semirom Djipom.tanzla je napisao/la:Hodžić: Svi moji planovi vezani su za Želju

- katalinski
- Kontakt:
ma kakav ovaj vikend svi na stadione sirom BIH, da pokazemo koliko nam je stalo do nogometa...kao u onom periodu nakon rata kada su tribine treceligasa bile punije nego tribine sadasnjih Premierligasapile87 je napisao/la:Najpametnije bi bilo kada bi u klubu odbojkotovali nastavak takmicenja dok je ovaj savez na vlasti pa taman igrali sa pofalickim ostatak sezone.Do onoga trena dok ne budu u nogometnom savezu sjedili ljudi iz fudbala sto sa nase strane nije nemoguce ako se srbi i dalje budu bunili i zahtjevali nemoguce nabit i njih nogom u ledja osnovati udruzenje premijerligasa i dovoljno snage i lobija imamo da budemo priznati i bez njih.

Ajvatar
Ma jbo tog fiorentina djecaka.4ever alone? je napisao/la:Zaista fascinantno. Nadam se da mu stari nece uplitati prste kao sto je Jasmin radio sa Semirom Djipom.tanzla je napisao/la:Hodžić: Svi moji planovi vezani su za Želju

Koliko znam ( znam onoliko koliko su ovdje po forumu pisali ljudi koji su malo upuceniji) sa ovim malim je sve ok sto se toga tice. Kako god ja mu zelim srecu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
za ovog momka sam cuo ima vec dvije godine i stvarno ga hvale , govori se da je vec talenat od Djeke samo treba nastaviti raditi te uz Amara nesumnjam da ce izrasti al jedini problem moze nam predstavljati ponude koje dodju a prica se da ga dinamo zeli , nadam da ce ostati ...4ever alone? je napisao/la:Zaista fascinantno. Nadam se da mu stari nece uplitati prste kao sto je Jasmin radio sa Semirom Djipom.tanzla je napisao/la:Hodžić: Svi moji planovi vezani su za Želju
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Jadnimi, Kompromis, Lokomotifa, Pablo11, Pact1921, sebalos i 68 gostiju.