To je potpuno jedna druga tema. Ja ti govorim, jer sam cit'o neke knjige o njihovim izborima, da je Obama bio poptpuni autsajder i da je upravo preko fejsbuka i ostalih mreza ostvario pobjedu.1921 je napisao/la:Zato levat sada napada Libiju. Levati biraju levate, a fejsbuk zaglupljuje ljude.hamo_pipa je napisao/la:Barak Obama je postao predsjednik SAD-a zahvaljujuci Fejsbuku. Zasto te toliko cinicni i ne shvatite da je narod najlakse organizovati preko drustvenih mreza koje Internet nudi. Naravno, treba jos svijesti nasem narodu o njihovim pravima, al ne treba podcjenjivati moc Interneta.1921 je napisao/la:sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe
garant ce nas opet ''patriota'' iz svicarske pozivati na proteste
Eh i to, a sta fali ako neko iz Svicarske poziva na proteste. Vidi, ovi u Bosni totalno retardirani, samo sute, dobro im je "samo da se ne puca", i tako vec duze vrijeme. Jel to tebi lijepo ovdje pa ti ne bi nista radio?
Zeljo ce nam bit' puno ostecen ovom situacijom, a mi jos uvijek ismijavamo pokusaje da se nesto uradi. Sad kad liga ne bude imala svrhe, mislis da ce sponzori davat' toliko lovu? Mislis da ce raja dolazit na stadione nakon ovoga?
Koja je svrha igranja lopte, ako ne mozes igrat' u Evropi???