FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hamo_pipa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hamo_pipa » 30 mar 2011, 17:44

1921 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
1921 je napisao/la:sta to fejsbuk revolucija ? hahaha protesti dan nakon zasjedanja fife i uefe :lol:
Barak Obama je postao predsjednik SAD-a zahvaljujuci Fejsbuku. Zasto te toliko cinicni i ne shvatite da je narod najlakse organizovati preko drustvenih mreza koje Internet nudi. Naravno, treba jos svijesti nasem narodu o njihovim pravima, al ne treba podcjenjivati moc Interneta.
Zato levat sada napada Libiju. Levati biraju levate, a fejsbuk zaglupljuje ljude.
garant ce nas opet ''patriota'' iz svicarske pozivati na proteste :lol:
To je potpuno jedna druga tema. Ja ti govorim, jer sam cit'o neke knjige o njihovim izborima, da je Obama bio poptpuni autsajder i da je upravo preko fejsbuka i ostalih mreza ostvario pobjedu.

Eh i to, a sta fali ako neko iz Svicarske poziva na proteste. Vidi, ovi u Bosni totalno retardirani, samo sute, dobro im je "samo da se ne puca", i tako vec duze vrijeme. Jel to tebi lijepo ovdje pa ti ne bi nista radio?
Zeljo ce nam bit' puno ostecen ovom situacijom, a mi jos uvijek ismijavamo pokusaje da se nesto uradi. Sad kad liga ne bude imala svrhe, mislis da ce sponzori davat' toliko lovu? Mislis da ce raja dolazit na stadione nakon ovoga?
Koja je svrha igranja lopte, ako ne mozes igrat' u Evropi???
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 30 mar 2011, 17:57

Sta je to Obama radio na facebooku pa je zbog njega pobijedio?
Sigurno slao konje na farmvillu, zonig permite na cityvillu, besplatne giftove na texas hold'emu.

Totalno apsurdno. Ja licno smatram da je facebook odlicna stvar, najlakse se povezati preko njega, ali za ozbiljnosti kakvo je postati Americki predsjednik treba mnogo vise.

hamo_pipa, u ostatku se slazem sa tobom. Izvdvojio bih:
hamo_pipa je napisao/la:Koja je svrha igranja lopte, ako ne mozes igrat' u Evropi???
Upravo zbog toga sam naglasio da ce doci do sigurnih namjestanja utakmica. Postoji i drugi nacin da se gamad obogati. Taman pomislim da vazi ona " U svakom zlu postoji i dobro " kad jok.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 mar 2011, 18:06

Jači od režima, ratova i partija. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 30 mar 2011, 19:16

ee da pitam nesto zanima me :D
kakav je ovaj novi momak sto je dosao u zelju iz turbine(jablanica) kako je se snaso imal potencijala po vasem misljenju.juce je kako mi neki rekose obavio trening sa prvim timom i kakav je bio ako zna ko ?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 mar 2011, 19:20

Da i ovdje postavim svoj komentar sa teme Nogometni Savez jer ima veze sa nasim Zeljom.
OSIM: NADAM SE DA JE SVE OVO S CILJEM PROMJENA!
Trener Željezničara o suspenziji i eventualnim posljedicama:
Interviju u kojem je rekao da je mozda ovo u cilju promjena.
Vidim da je ime stranice blokirano na forumu pa zato necu ni pokusavati reci gdje i na kojoj stranici ima video interviju.
Pametno rekao mnogo toga.
Uglavnom kaze da iako potraje necemo propasti jer je Zeljo mozda i sretno dosao do nekih finansija sa strane koje su dovoljne da se prezivi neko vrijeme suspenzije. Nada se da suspenzija nece potrajati.

Ono cega se on najvise boji kako sam ja shvatio je ako dodje do vece suspenzije i svi igraci budu slobodni, onda bi tek dobro nastradali. Znaci da je i to moguca kazna za ovaj javasluk.
Vjerovatno je mislio na pare od Dzekinog transfera.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 20:36

Capt_Billy je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Vidim puno vas kao i nas konta da je ovaj BAN od uefe dobar za nas fudbal , u smislu ozdravljenja i tjeranja govana iz saveza. Ali nije bas tako .
Rusitelji svega sto mirise na BiH su znali da su klubovi bez uefa takmicenja skoro pa mrtvi...odrzavaju ih samo infuzije od FDS-a i jos par firmi .Ali , to su samo infuzije koje mogu pokriti 5% mjesecnih troskova i vaseg i naseg kluba. Plus na to dodati "bjezaniju" igraca koja je fakat izvjesna...sto nas sve skupa dovodi u jos goru situaciju tj vraca nas u 1996 god. Jedino svjetlo koje se trenutno vidi u ovom tunelu je taj odlazak Svabe , Hadzibegica i Mese u centralu uefe i pokusati izmoliti jos jednu sansu. Naravno , ako je istina da ce pomenuti otici ?? Sve ostalo je KRAJ jer se gospoda iz uefe ne igraju sa svojim ODLUKAMA. Danas ovako-sutra onako...kod njih ne postoji !!!!
Ma tu si upravu 100% i ja se upotpunosti slazem sa tobom. Samo si napravio jednu gresku. Naime, Zeljini igraci su svi po ugovorima, pa nece moci tako lako otici!!!!
A kako sam ja cuo da svi ugovori prestaju vaziti ako nas suspenduju, dakle igraci su automatski slobodni jer nisu registrovani ni u kakvom savezu jer nas nece postojati dok se novi ne oformi pa sve ispocetka ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 30 mar 2011, 20:53

SamoZeljo je napisao/la:Da i ovdje postavim svoj komentar sa teme Nogometni Savez jer ima veze sa nasim Zeljom.
OSIM: NADAM SE DA JE SVE OVO S CILJEM PROMJENA!
Trener Željezničara o suspenziji i eventualnim posljedicama:
Interviju u kojem je rekao da je mozda ovo u cilju promjena.
Vidim da je ime stranice blokirano na forumu pa zato necu ni pokusavati reci gdje i na kojoj stranici ima video interviju.
Pametno rekao mnogo toga.
Uglavnom kaze da iako potraje necemo propasti jer je Zeljo mozda i sretno dosao do nekih finansija sa strane koje su dovoljne da se prezivi neko vrijeme suspenzije. Nada se da suspenzija nece potrajati.

Ono cega se on najvise boji kako sam ja shvatio je ako dodje do vece suspenzije i svi igraci budu slobodni, onda bi tek dobro nastradali. Znaci da je i to moguca kazna za ovaj javasluk.
Vjerovatno je mislio na pare od Dzekinog transfera.
Nista se ne brini ni jedan igrac nece biti slobodan bez obzira na ovu suspenziju Saveza, a sto se tice para, dio para je legao prije par dana na račun kluba cime je uplacen dio dugovanja za penziono i zdravstveno, deblokiran je racun kluba, a ostatak ce biti reprogramiran pod povoljnim uslovima na osnovu potpisanog sporazuma između Zavoda i kluba tako da mi nastavljamo gdje smo stali u borbi na oba fronta zato ko god je u mogučnosti u subotu u Trebinje da bodrimo nase igrace.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 mar 2011, 21:14

DiNno je napisao/la:ee da pitam nesto zanima me :D
kakav je ovaj novi momak sto je dosao u zelju iz turbine(jablanica) kako je se snaso imal potencijala po vasem misljenju.juce je kako mi neki rekose obavio trening sa prvim timom i kakav je bio ako zna ko ?

Ko je bolan dosao u Zelju ?! Ime? :o
Osim - drugo ime za Želju !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 30 mar 2011, 21:35

Ekipa Željezničara danas je u Vogošći u prijateljskom susretu sa ekipom sastavljenom od fudbalera iz Lige KS poražena sa 3:0. Šehić, Marković, Vasilić, Mešić, Radovanović, Ćulum, Svraka, Višća, Jamak, Popović i Bešlija, slobodno možemo reći najjači sastav tima sa Grbavice, počeo je susret. Ipak, nakon samo 30 minuta provedenih na terenu nezadovoljan igrom i zalaganjem kompletne ekipe strateg „plavih“ napravio je hokejašku izmjenu, zamjenivši svih jedanaest igrača.

Od 30. minute na teren su izašli: Karić, B. Čolić, Aščerić, Mulahasilović, Stanić, Zolotić, Stančeski, Perak, Savić, Spahić, Ramić. Sastav u kome su igrala četiri igrača koji nastupaju i za juniorsku ekipu Željezničara, koja je prvoplasirana u grupi Jug Premijer omladinske lige BiH, na kraju je poražea sa 3:0.

Već smo ranije pisali da je nakon blijedog izdanja protiv Širokog Brijega u okviru Kupa BiH, te domaćeg poraza od Slobode u Premijer ligi i primljenog gola u susretu protiv Pofalićkog, Amar Osim platu igračima Plavih skratio za pola. Hoće li biti novog udaranja po džepu igrača Željezničara, nakon današnjeg poraza, ostaje da se vidi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: morace bubrege pod hipoteku stavit
koji levati od vogosce 3:0 treba vratiti treninge u 12 navece pokazalo se kao super solucija za ufure
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 mar 2011, 21:45

Jel' ovo istina? haha oj bubrege! Ne mogu da vjerujem. Pa je li u tih pola sata vec bilo 3:0 ? Ovaj Ramic je cini mi se iz Jablanice...
Osim - drugo ime za Želju !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 mar 2011, 21:47

Ma to je zato što nisu bili motivisani. Da im se obećalo po 500KM, sigurno bi bolje odigrali.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 mar 2011, 22:23

Da nisu igraci slucajno poceli da bojkotiraju Amara?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 30 mar 2011, 22:29

Zasto da ga bojkotiraju sami su krivi, igrac koji je pod ugovorom mora da daje svaku utakmicu svoj maksimum to mu je posao za to prima platu
3 dio izaso na Izvoru
http://www.sou.rce.ba/clanak/8993754916 ... ?ref=tiker

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 mar 2011, 22:36

danas sto sam vas gledao ono malo u vogosci je totalni odron, ljudi sa foruma bi onog zelju poderali ....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 mar 2011, 22:41

Ma kakav bojkot kakvi bakrači, trebaju oni malo više pure da jedu... nek im je smanjio ako ovako nastave neće vidit ni Europa Lige!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 mar 2011, 22:51

@bokačo, krvotok i sl.

Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.

TOLIKO O TOME.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 30 mar 2011, 23:31

Posteno od Coacha.

Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Nama je Željo svetinja jedina.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 mar 2011, 23:42

Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.

Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 mar 2011, 01:18

Ja sam lud, ja sam jak, ja sam Željin manijak.. :D :D

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 mar 2011, 01:48

Hawking je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.

Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...

ma to su sve mahalske momak je kadet i mislim da nemoze jos potpisati ugovor pravi mozda grijesim al ono sto sam cuo za njega jeste da voli zelju , cuo sam da mu je dinamo nudio fine pare al da su odbili to jbga ako dodje neka cifra vjerovatno cemo ga izgubiti i to je realnost ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Majestic-12 [Bot] i 33 gosta.