Molim vas, frajer hladno piše da je Xavi zaslužan što je Španija država koja ima moć, pa i marokanci mogu igrati za nju.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lamine vam je lijepo gledati jer je on mlad pa ne igra sablonski kao ovi stariji. Biti ce i on za par godina dosadan kao Mbappe. Sve je to kriv Guardiola koji je promijenio fudbal i tako ga i ubio. Sada je sve sablonski nema individualnosti kao prije.
Ćumurke

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jer gledas ocjene na rezul.tati.comJabroni je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:21Sto je najgore ocijenjen ako se izuzme golman?GermanyUnderground je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:19Mogao je bolje odreagovati kod drugog gola
No u sustini
Rabiot kriv za prvi
Kounde za drugi
Bio je gori i od golmana
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Kume sta pricas. Plitak si s razmisljanjem. Buskec je najbolji zadnji vezni koji je zaigro na toj poziciji. Rodri je strasan igrac ali treba njemu jos vremena da se moze poredit s velikim BuskecomWanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:17Jesam, ali ocigledno ti nisi.
Rodri odakle daje golove, Busquets na dva put ne moze dobaciti do gola, dalje ta levatina je svaku drugu utakmicu pakovala protivniku barem jednu 100% sansu, a Rodri pratim ga 3 godine ne znam da li je ikad izgubio loptu i pogrijesio pas koji ce spojiti protivnika u 100% sansu.
Dalje da ne pricam o defanzivi gdje se Rodri moze porediti i sa Vidicem i gdje je imao reakcija poput onog klizeceg Fabinhu protiv Liverpoola.
Busquets nije ni 20% ovog Rodrija, da Rodri ima Xavija i Iniestu nikad utakmice ne bi izgubili.
Vicente del Bosque: “You watch the game, you don't see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game.”
I tamo je najgori ocijenjen osim golmanagaston je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:23Jer gledas ocjene na rezul.tati.comJabroni je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:21Sto je najgore ocijenjen ako se izuzme golman?GermanyUnderground je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:19
Mogao je bolje odreagovati kod drugog gola
No u sustini
Rabiot kriv za prvi
Kounde za drugi
Bio je gori i od golmana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Rodri je najbolji odnosno najtucjecajniji igrač na svijetu trenutno, ali budimo realni Busquets je klasa više, ali inače ljude je.be taj recency bias pa slušamo gluposti od Wirtz zasluzuje zlatnu loptu do Foden mega klasa
Pa sta sam ja reko?

Saliba u rangu Van Dijka i slJayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:25Rodri je najbolji odnosno najtucjecajniji igrač na svijetu trenutno, ali budimo realni Busquets je klasa više, ali inače ljude je.be taj recency bias pa slušamo gluposti od Wirtz zasluzuje zlatnu loptu do Foden mega klasa

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 09 jul 2024, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad je Max govorio da napadaci treba sami nesto da smisle gore, a ne da im on crta akcije....kakvog smo vizionara izgubili, 2 puta u 5 godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:22Lamine vam je lijepo gledati jer je on mlad pa ne igra sablonski kao ovi stariji. Biti ce i on za par godina dosadan kao Mbappe. Sve je to kriv Guardiola koji je promijenio fudbal i tako ga i ubio. Sada je sve sablonski nema individualnosti kao prije.
-
- Kontakt:
Komentirati da je Bus levatina, a tolike je godine igrao na vrhunskoj razini. Nisi ga ti ocito gledao kralju moj, a ne ja.Wanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:17Jesam, ali ocigledno ti nisi.
Rodri odakle daje golove, Busquets na dva put ne moze dobaciti do gola, dalje ta levatina je svaku drugu utakmicu pakovala protivniku barem jednu 100% sansu, a Rodri pratim ga 3 godine ne znam da li je ikad izgubio loptu i pogrijesio pas koji ce spojiti protivnika u 100% sansu.
Dalje da ne pricam o defanzivi gdje se Rodri moze porediti i sa Vidicem i gdje je imao reakcija poput onog klizeceg Fabinhu protiv Liverpoola.
Busquets nije ni 20% ovog Rodrija, da Rodri ima Xavija i Iniestu nikad utakmice ne bi izgubili.
Kako više gledam ovaj šut Olma, doduše ugao je loš, sve više mi djeluje da je ovo išlo pored stative
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja dobro si. Pogresno protumacen post

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Yamalov gol pa i Olmov večeras su ti savršeni primjeri individualnostituzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:22Lamine vam je lijepo gledati jer je on mlad pa ne igra sablonski kao ovi stariji. Biti ce i on za par godina dosadan kao Mbappe. Sve je to kriv Guardiola koji je promijenio fudbal i tako ga i ubio. Sada je sve sablonski nema individualnosti kao prije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije busk bio ovoliko dobar prema naprijed. E sad je pitanje da li je busk toliko ispred rodrija u standardnoj zadaći pa da se nadoknadi ovaj ofanzivni momenat rodrija.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:25Rodri je najbolji odnosno najtucjecajniji igrač na svijetu trenutno, ali budimo realni Busquets je klasa više, ali inače ljude je.be taj recency bias pa slušamo gluposti od Wirtz zasluzuje zlatnu loptu do Foden mega klasa
Not my CB

- GermanyUnderground
- Kontakt:
Niz je tu debilnih odluka bio , Saliba umjesto da izbije u korner ili negdje na stranu on Špancu direktno u noge , pa onda retard Kounde nevjerovatno
Sasjekla su ti golovi France skroz , imali su momentum poslije 1-0,desetak minuta da cak zabiju jos jedan i usrali
I prerano prime gol ,da je islo na 0-0 poslije '45 vjerovatno bi ostalo tako
Ni u jednom segmentu fudbalske igre Busquets nije ni blizu Rodrija, ni blizu.bvsic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:24Kume sta pricas. Plitak si s razmisljanjem. Buskec je najbolji zadnji vezni koji je zaigro na toj poziciji. Rodri je strasan igrac ali treba njemu jos vremena da se moze poredit s velikim Buskecom
Vicente del Bosque: “You watch the game, you don't see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game.”
Barca da je imala Rodrija onomad protiv bunkerisanja uzeli bi skoro sve sto su igrali tada. Busquets je i tad, a pogotov nakon Xavija i Inieste pokazao kakav je igrac, pa vidjeli smo Spaniju u tom razdoblju kada je vezni red pao na Busquetsa, gori su bili od nas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A jesi li ti svjestan da je Ronaldinho prije 15 godina predriblao pola ekipe Reala i usao u gol.Rajaz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:27Yamalov gol pa i Olmov večeras su ti savršeni primjeri individualnostituzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:22Lamine vam je lijepo gledati jer je on mlad pa ne igra sablonski kao ovi stariji. Biti ce i on za par godina dosadan kao Mbappe. Sve je to kriv Guardiola koji je promijenio fudbal i tako ga i ubio. Sada je sve sablonski nema individualnosti kao prije.
Danas krilo ne moze jedan kvalitetan dribling da napravi osim ako se ne radi o pretrcavanju protivnika pa se to racuna kao dribling.
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.