a sad ozbiljno, jel nastavljas ili ne?majestic24 je napisao/la:Ja odustajem od lige. Hebo vas pravljenje laga. Igram protiv jasko_juve citav dan nikad mi ni malo ne stopa.Cim trebam igrati s nekim ligaski mec odmah mi laga. Yebite se i vi vase pravljenje laga.Ako vam je tako zanimljivo pobjedjivati,ja ovo necu ni igrati onda.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
- majestic24
- Kontakt:
Ako ce se zayebavati sa lagom necu.Donnie Darko je napisao/la:a sad ozbiljno, jel nastavljas ili ne?majestic24 je napisao/la:Ja odustajem od lige. Hebo vas pravljenje laga. Igram protiv jasko_juve citav dan nikad mi ni malo ne stopa.Cim trebam igrati s nekim ligaski mec odmah mi laga. Yebite se i vi vase pravljenje laga.Ako vam je tako zanimljivo pobjedjivati,ja ovo necu ni igrati onda.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unforgotten
- Kontakt:
Tu sam sva tri dana (srijeda, četvrtak, petak) od pet do 23, a najviše bi mi odgovaralo večeras oko osmice, al' nije problem ako ne budeš tu.silenT. je napisao/la:Unforgetten kad budeš tu javi da odigramo 4-to kolo..
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
jesi tu da odigramo?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ovog rusa da odigramo utakmicu sad dok mogu![]()
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Funjai je napisao/la:dr. van nostrand posalji mi msdz kad ti odgovara da odigramo 4. kolo
pozz
Jesam ajde praviDaRtAnJaN je napisao/la:jesi tu da odigramo?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ovog rusa da odigramo utakmicu sad dok mogu![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jel sad odmah da igramo ..Funjai je napisao/la:Funjai je napisao/la:dr. van nostrand posalji mi msdz kad ti odgovara da odigramo 4. kolo
pozz
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
aha, hajd pravi sobu, ti si domacindr.van nostrand je napisao/la:Jel sad odmah da igramo ..Funjai je napisao/la:Funjai je napisao/la:dr. van nostrand posalji mi msdz kad ti odgovara da odigramo 4. kolo
pozz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
eu2
showbreaker
hbk
showbreaker
hbk
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
eu2, russia, pw 123, potvrdi svoju igruS-Y-L-A-R je napisao/la:Jesam ajde praviDaRtAnJaN je napisao/la:jesi tu da odigramo?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ovog rusa da odigramo utakmicu sad dok mogu![]()
we love United, we do!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ajde dart napravi 
41.21.1.
molim te izadji sa foruma, fejsbuka, skype, msn, torrenta i ostalih djidja, ako bude lag, donji siS-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde dart napravi
we love United, we do!
Napravi da vidim jesam li se popraviojasko_juve je napisao/la:hocel ko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..1234LBJ MVP je napisao/la:Napravi da vidim jesam li se popraviojasko_juve je napisao/la:hocel ko
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenit
stvara se jedna historija

we love United, we do!
imal ko voljan za koju partiju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
Emir Moskva kada ćemo igrat?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
burazeru 5 in a rowLBJ MVP je napisao/la:Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
![]()
![]()
we love United, we do!
Evo i ja sam zaredao par pobjedaDaRtAnJaN je napisao/la:burazeru 5 in a rowLBJ MVP je napisao/la:Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
![]()
![]()
Očekujem te da mi budeš protivnik u finalu lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.