GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:23
holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:21
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:02
Guardiola za Čanadija. Generalno govoreći okej trener i ništa više od toga.
Sve je to za mene prenapuhano. Od svih trenera koji su ikad prosli kroz nasu ligu izdvojio bih samo jakira i simona kao ozbiljne face. Licno misljenje
Jakir nivo iznad svih. Simon se kod nas i nije nešto snašao, ne znam šta da mislim.
Po trenutnom stanju Zekić je najozbiljniji trener lige, ali eto, vidjet ćemo šta će se dešavati.
Nije se Simon proslavio ali ce napraviti ozbiljnu karijeru negdje drugo. Kakvu smo ekipu imali vidi se sad na ovoj pauzi da navijaci hoce barem 6 pojacanja i to pravih dokazanih igracina, a ne ovo sto smo doveli.
Znaci ipak je bilo i do nas da smo precijenili nasih 13 14 igraca, a ustvari su kante.
Hajd nebitna tema pred utakmicu. Imas sad zekica koji se povezuje s nama svaki rok zadnjih 5 godina, meni nikako ne godi ali pruzit cu mu podrsku, jos ako uveze na pocetku neke pobjede top.
Mi da bi sutra uzeli, barem 5 igraca mora da igra utakmicu sezone. Uzbudjen sam zbog sastava, ne znam sta je zekic zamislio, pogotovo u odbrani. Hoce li roga na gol? Ne mogu da vjerujem da golmana jebbenog nismo doveli