FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni Zekic nije optimistican uopste, ali vjerujem u pozitivan rezultat danas. Sretno momci 

-
- Kontakt:
Samo hrabro i muški
U životu si mi sve, tebe volim najviše!

U životu si mi sve, tebe volim najviše!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jedino iznenađenje Rockov na golu, ostalo shodno očekivanjima.
Igraj bordo bijeli!
Igraj bordo bijeli!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
uopšte nisam optimističan i pretjerano me ne tangira Evropa ove godine. Ako prođemo, super. Ako ispadnemo, nikakav problem. Bitno mi je da napokon složimo ekipu kako treba, da je ZZ uigra, da počnemo igrati dobro i da napadnemo titulu i nadam se, osvojimo je. Mi nemamo ekipu za igranje na euro i domaćem frontu. Treba ići korak po korak. Najgora moguća opcija je da uđemo prerano u formu, da odigramo 150% svojih mogućnosti, prođemo kolo-dva što nam ne može ni troškove puta i priprema pokriti, a da onda kolabiramo i da se ne možemo sastaviti do zime. PRIMAT JE TITULA.
Pa nije baš ocekivano da ce Jovic na LWB s obzirom da je pripreme izgurao na stoperu.
Drago mi je da se Mustafic oporavio,sredina mi se svidja
Gore sam mozda Gulijašvilija ocekivao ali ovo je vec provjerenije Hamza i Kyeremeh.
Mozda ih na foru uhvatimo sa ovim što smo predali na papiru po nekim izmisljenim ulogama
Drago mi je da se Mustafic oporavio,sredina mi se svidja

Mozda ih na foru uhvatimo sa ovim što smo predali na papiru po nekim izmisljenim ulogama

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 jul 2024, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad nam vidim lijevog beka i lijevog štopera oči zabole... Skeptičan sam i oko golmana, al hajde da im vjerujem(o).
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sretno DIVOVI

Hoce li ovo ici u 3-5-2 sa Jovicem na beku ili ce se vratiti Francis tu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da, ali uigravani Duraković se pokazao kao katastrofalna opcija, a isto tako nije baš ovo utakmica za debi juniora(Alajmović). S druge strane Jović isto nije bio baš najbolji na stoperu a i ova trojka Soldo-Miomir-Čelik mi je dobra.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne vjerujem da je uigravan. prije da je dobio sansu da pokaze il moze il ne moze. Nije los sastav.
Uzdam se da ce gore nesto Kyeremeh isceprkati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovdje formacija 3-4-1-2
Slodo đuri i celik stoperi began i jovic bekovi bubanja i đorđe zadnji vezni mustafa desetka i hamza i kerim napad
Slodo đuri i celik stoperi began i jovic bekovi bubanja i đorđe zadnji vezni mustafa desetka i hamza i kerim napad
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Naša prednost je u tome što nas nisu mogli analizirati, jer sa našom ekipom ni mi ne znamo kako izgledamo, a kamoli neko drugi.
Nadam se nekako da možemo iznenaditi. Sretno 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Samo pametno, bez srljanja i glupih gresaka i dobijamo!
Dosta neiskusnih u prvih 11, nema bezobraznog igraca. Moguće da ih ubijemo, moguce i ispusiti 3 0, kako god zavrsilo odluka pada na kosevu.
Jebbi aktobe ole ole
Jebbi aktobe ole ole
NEMA NAZAD
a napadose nas ljudibvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:46Ima i ta mjesta, tesko da losiji moze bit. Probat vidit ima li hljeba od njega i moze li se racunat, durakovic je poslije pripremnih papire trebao dobithibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:01Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vjerujem da je Bubanja taj bezobrazni mangup
- 1 9 4 6 -
Kod Aktobea sve stranci sem golmana i ovog "malog" što ga Dinamo hoce.
Mada i nas kad gledaš samo 3 Bosanske zastave
Mada i nas kad gledaš samo 3 Bosanske zastave

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zna li ko hoce li se mozda ovi dresovi sa cvijetom srebrenice prodavati u fan shopu?
Bog Bosna i Bošnjaci