Ima i ta mjesta, tesko da losiji moze bit. Probat vidit ima li hljeba od njega i moze li se racunat, durakovic je poslije pripremnih papire trebao dobithibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:01Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Znao sam da je to tvoj odgovorMaroon1946 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:38
Hahaha nije da svaki klub na svijetu objavljuje ko konkurise za tekme. Uđi na Barsinu stranicu i vidjeces da ljudi pred svaku utakmicu nekad i dva dana prije napisu ko putuje. Mi ovdje cekamo sat vremena prije utakmice da vidimo koga nema ili da neko baci neku insajdersku.

Ovdje ipak stvari funkcionisu malo drugacije, nemaju ekipe te ljude da sve to prate, Barci kad neko nedostaje, to ce uvijek neko uociti i saznat ce se, tako da je njima svejedno jer je na to jednom visokom nivou
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma ne bi mi cudilo i da ih je dobio iskreno, ne vjerujem da ce kod Zekica vise ikad priliku dobiti, ni Matanovic mi nije daleko od Durakovica. Momak ili nece da potrci ili ne moze, treca opcija ne postoji. Pa jbt ja se na terminu vise krecem i trcim nego on. Tako da mislim da ce se i njemu Zekic zahvaliti.bvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:46Ima i ta mjesta, tesko da losiji moze bit. Probat vidit ima li hljeba od njega i moze li se racunat, durakovic je poslije pripremnih papire trebao dobithibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:01Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno
Nemoj ni Mehmedovica zaboravit, iako mi je drag ovako, ali nema nista od njih 3 ni blizu kvaliteta koji nam trebahibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:55Ma ne bi mi cudilo i da ih je dobio iskreno, ne vjerujem da ce kod Zekica vise ikad priliku dobiti, ni Matanovic mi nije daleko od Durakovica. Momak ili nece da potrci ili ne moze, treca opcija ne postoji. Pa jbt ja se na terminu vise krecem i trcim nego on. Tako da mislim da ce se i njemu Zekic zahvaliti.bvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:46Ima i ta mjesta, tesko da losiji moze bit. Probat vidit ima li hljeba od njega i moze li se racunat, durakovic je poslije pripremnih papire trebao dobithibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:01Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno
JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:10Tako je. Maksimalno olaksati protivniku analizu i pripremu utakmice. Predlazem i da se 24h ranije objavi pocetnih 11![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Joj labude, da ti covjek crta ti ne bi mogao shvatiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:24ovi su losi sto su dosli, iz perspektive velikog strucnjaka za transfere.. ovog covjeka ne treba citirati, tako je najlakse.ajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:22Kako ti ne omrzne čovječe...TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:51
Odlicno, imamo jos 60 dana da dovedemo dobre igrace i napadnemo evropu.
doduse meni je smijesan, pa razbijem dnevnu monotoniju sprdanjem s njim
Al dobro, nek ti nekog sprdas

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑10 jul 2024, 14:55Joj labude, da ti covjek crta ti ne bi mogao shvatiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:24ovi su losi sto su dosli, iz perspektive velikog strucnjaka za transfere.. ovog covjeka ne treba citirati, tako je najlakse.
doduse meni je smijesan, pa razbijem dnevnu monotoniju sprdanjem s njim
Al dobro, nek ti nekog sprdas![]()
idi kantice pavlake edituj za avatara ili u ovom slucaju Mirvica. Turkish airlines ili Zulus warriors biraj koji ti je sponzor drazi

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Cek, jeste vi svjesni sta bek mora radi u 352 i da jovic ima problema sa pozicijom lijevog stopera da izdrzi tu da iggra i da nema brzine a ne na beku? Valjda imaju treninzi i bile su pripremne da se vidi "moze li izdrzati" ili ne moze, a ne na evropskoj tekmi pa da i ako ima malo u njemu kuveta, da i to ode nakon psihickog sloma nakon katastrofe na poziciji.hibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:55Ma ne bi mi cudilo i da ih je dobio iskreno, ne vjerujem da ce kod Zekica vise ikad priliku dobiti, ni Matanovic mi nije daleko od Durakovica. Momak ili nece da potrci ili ne moze, treca opcija ne postoji. Pa jbt ja se na terminu vise krecem i trcim nego on. Tako da mislim da ce se i njemu Zekic zahvaliti.bvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:46Ima i ta mjesta, tesko da losiji moze bit. Probat vidit ima li hljeba od njega i moze li se racunat, durakovic je poslije pripremnih papire trebao dobithibrid je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:01Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo se puno ovde sere i pravi se od muhe slon
Rogic jeste slab golman a i ovaj Roki nije branio 2 gidine. NIJE BRANIO 2 godine u ekipi koja je Realm Madrid i manchester city zanas, nije 2 godine bio na klupi goska i zelja
Krak kad je slucajno dobio mjesto ispred SDA OVCA alaima covjek bio oliver kan..
Svi koji su gledali Rokija u vojvodini kazivaju da je bio dobar.. ILIJEV 1,5 nije branio
Sto se tice Durakovica, covjek je po dolasku u nas krenuo slabo al se vidjelo da se trudi i kako je vrijeme prolazilo bio je bolji i bolji slazem se da nije bio izrasto na nivo koji nas klub trazi al je bio blizu i sigurno da se nije povrijedio da nebi nista bio losi od beganovica
Sto se tice CELIKA ne SERITE, covjek vec igra dovoljno dobro i sigurno da sad dovedemo nekog starca da bude bolji od njeg moracemo platit 200-300 k€ ostetu minimum plus platu 5x vecu nego celiku. NEZABORAVITE DA IMAMO SERBEDZICA nazad za 6 mjeseci
GULASHVILI
BUBANJ
DJORDJEVIC
AKO UMOCIMO SA GOLMANOM OVA EKIPA SA ZZ MOZE KOMOTNO BIT PRVA AKO SE ROKI BUDE IZBLAMIRO U EVROPI DONIJET NOVOG GOLMANA I ZDRAVO..
Rogic jeste slab golman a i ovaj Roki nije branio 2 gidine. NIJE BRANIO 2 godine u ekipi koja je Realm Madrid i manchester city zanas, nije 2 godine bio na klupi goska i zelja
Krak kad je slucajno dobio mjesto ispred SDA OVCA alaima covjek bio oliver kan..
Svi koji su gledali Rokija u vojvodini kazivaju da je bio dobar.. ILIJEV 1,5 nije branio
Sto se tice Durakovica, covjek je po dolasku u nas krenuo slabo al se vidjelo da se trudi i kako je vrijeme prolazilo bio je bolji i bolji slazem se da nije bio izrasto na nivo koji nas klub trazi al je bio blizu i sigurno da se nije povrijedio da nebi nista bio losi od beganovica
Sto se tice CELIKA ne SERITE, covjek vec igra dovoljno dobro i sigurno da sad dovedemo nekog starca da bude bolji od njeg moracemo platit 200-300 k€ ostetu minimum plus platu 5x vecu nego celiku. NEZABORAVITE DA IMAMO SERBEDZICA nazad za 6 mjeseci
GULASHVILI
BUBANJ
DJORDJEVIC
AKO UMOCIMO SA GOLMANOM OVA EKIPA SA ZZ MOZE KOMOTNO BIT PRVA AKO SE ROKI BUDE IZBLAMIRO U EVROPI DONIJET NOVOG GOLMANA I ZDRAVO..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sutra idu minimalno tri iznenadjenja
sastav
igra
rezultat
sastav
igra
rezultat
hajde ne lupaj, putuje 23 igrica, i nasi su objavili kojih je to 23. Sat maksimalno prije utakmice objavi se startnih 11.Maroon1946 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:38Hahaha nije da svaki klub na svijetu objavljuje ko konkurise za tekme. Uđi na Barsinu stranicu i vidjeces da ljudi pred svaku utakmicu nekad i dva dana prije napisu ko putuje. Mi ovdje cekamo sat vremena prije utakmice da vidimo koga nema ili da neko baci neku insajdersku.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:10Tako je. Maksimalno olaksati protivniku analizu i pripremu utakmice. Predlazem i da se 24h ranije objavi pocetnih 11![]()
U novi boj ...
Sanjao sam 3-3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ces toliko uzeti za njegabvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:42Sigurno Buljubasic mora bit najveci transfer, zato mislim da je bolje sacekat sezonu jos, aBd povrede da ga zaobidju ispod 2.5m eura ni pricatajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:35Njihovim odlaskom, gubiš još 30% na kvaliteti.
Stvarno ovako po imenima limitirana ekipa, jedino ako Zekić svakom od njih nađe poziciju i izvuče od njih ono najbolje pa ih preporodi da igraju u životnoj formi... a ovako nije obećavajuće za sada
Živog me zanima koliko ce Zoran moći sa ovom ekipom.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iz najkorumpiranije i najkriminalnije lige na planeti, iz tima koji redovno zavrsava cetvrti da uzmes igraca za 2.5mil e moras biti mentalno oboljela osoba. Milion eura moja procjenaMortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:00Gdje ces toliko uzeti za njegabvsic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:42Sigurno Buljubasic mora bit najveci transfer, zato mislim da je bolje sacekat sezonu jos, aBd povrede da ga zaobidju ispod 2.5m eura ni pricatajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:35
Njihovim odlaskom, gubiš još 30% na kvaliteti.
Stvarno ovako po imenima limitirana ekipa, jedino ako Zekić svakom od njih nađe poziciju i izvuče od njih ono najbolje pa ih preporodi da igraju u životnoj formi... a ovako nije obećavajuće za sada
Živog me zanima koliko ce Zoran moći sa ovom ekipom.![]()
Do sad si lakse prodavao dok si uzimo duple krune i igrao plejof lige evrope, kurcina sad
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma ne pogodi se uvijek sa čekanjem. Mislim da smo sličnu situaciju imali sa Đokanovićem. U top formi nismo ga pustili vani očekujući da će se podignuti na još veći level, na kraju on počeo i nazadovati igrajući kod nas.
Neki igrači ovdje kod nas u klubu i u ligi generalno dožive maximum i nemaju šta više ponuditi i treba ih pustiti da idu dok se još dobra lova može uzeti.
Neki igrači ovdje kod nas u klubu i u ligi generalno dožive maximum i nemaju šta više ponuditi i treba ih pustiti da idu dok se još dobra lova može uzeti.
Suha zeljasta materija,koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:09Iz najkorumpiranije i najkriminalnije lige na planeti, iz tima koji redovno zavrsava cetvrti da uzmes igraca za 2.5mil e moras biti mentalno oboljela osoba. Milion eura moja procjena
Do sad si lakse prodavao dok si uzimo duple krune i igrao plejof lige evrope, kurcina sad

Pa od para koje dobijemo od Buljubašića, hladno možemo dovesti bar trojicu iz srpske lige 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalnoAntikloc je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:13Suha zeljasta materija,koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:09Iz najkorumpiranije i najkriminalnije lige na planeti, iz tima koji redovno zavrsava cetvrti da uzmes igraca za 2.5mil e moras biti mentalno oboljela osoba. Milion eura moja procjena
Do sad si lakse prodavao dok si uzimo duple krune i igrao plejof lige evrope, kurcina sad![]()

- 1 9 4 6 -
I ako muhamed da 29 golovaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalnoAntikloc je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:13Suha zeljasta materija,koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:09
Iz najkorumpiranije i najkriminalnije lige na planeti, iz tima koji redovno zavrsava cetvrti da uzmes igraca za 2.5mil e moras biti mentalno oboljela osoba. Milion eura moja procjena
Do sad si lakse prodavao dok si uzimo duple krune i igrao plejof lige evrope, kurcina sad![]()
![]()
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
htjedoh dodatiholyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:23I ako muhamed da 29 golovaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalno![]()

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, casual033, Haksss, Jadnimi, keli, kogmagie46, makron, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, Sinfoc1986, vedinjo98 i 96 gostiju.