FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekii » 30 mar 2011, 12:43

Ovo sto je uradila Uprava F.K.Sarajeva uradice i druge uprave i klubovi u Premijer ligi :oops: ili ce smanjiti ugovore, plate itd,jer stetu od suzpenzije ce svi osjetiti :idea: ,jer ko ce sad davati i ulagati u igrace,pa i vracati dugova, ako niko ziv ne zna hocemo li igrati u Evropi :?: .Previse je slucajno da se sad trazi prolongiranje,upravo u momentu pred suzpenziju saveza ,i to igaci dobro znaju :!: .Ako bude Evrope bice i para u suprotnom na rate jer slijedi stezanje kaisa,pa kome se svida,a kome ne ne mora ni igrati. :oops: !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 12:56

Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2011, 13:52

Ljudi blizi nam se tekma protiv Buducnosti iz Banovica. 8 prvotimaca je suspendovano ali vjerujem da ce se sve rjesiti do subote i da ce nastupiti na utakmici i samim tim donjeti pobjedu.Mada ja mislim da ih mozemo dobiti i sa drugim timom ali ne bih rizikovao jer su nam bodovi prjeko potrebni :mrgreen:
Bice na televiziji,savez je u rasulu ali to nam ne smije biti opravdanje da ne dodjemo na utakmicu !!!Postoje dobre sanse,pravo dobre,da se formira neki privremeni savez ili cak pravi NFSBIH u roku od 2 mjeseca i u tom slucaju bi klubovi u Europu(koji ti zasluze naravno) a i repka bi nastavila kval. za euro...Zato svi na Kosevo u subotu u 14:00!!!
Uz ovako los termin,TV prenos,poraz od Zrinjskog,rasulo u Savezu a i u klubu donekle,neatraktivan protivnik da bogda da nas i 2000 na cjelom Kosevu bude...! Nedo bog jos da kisa padne... :shock:
Zato zovite raju da damo podrsku kad je najpotrebnije!!!!

SAMO SARAJVO

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 mar 2011, 14:25

neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 30 mar 2011, 14:51

neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
Ahahahahahahahahahaha!
Nemoj me pogresno shvatiti ali to sta ce te vi reci i pomisliti naba bas i nije
najveci problem u zivotu.
Ali originalan si,to ti priznjem :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 17:09

Ko nam zlo mislio... je napisao/la:
Ahahahahahahahahahaha!
Nemoj me pogresno shvatiti ali to sta ce te vi reci i pomisliti naba bas i nije
najveci problem u zivotu.
Ali originalan si,to ti priznjem :lol:

Pa nije valjda da si pomislio da dolazimo po pobjedu :roll: ,vidis li ovaj smajli u mom postu " :P ".Nema teoretske sanse da vas dobijemo,jer smo zaista losi,u krizi,ne znam kako ce uticati na vas ne igranje tih 8 igraca,ali ipak mislim da ste veliki favoriti,85%-15% po meni ovo je najrealnije,nemamo cemu da se nadamo jer kad nismo dobili ove ekipe iz donjeg dijela tabele...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 17:59

Saurman je napisao/la:Kakva je to uprava koja suspenduje 8 igrača iz razloga što ti igrači traže svoje pare a klub želi da reprogramira taj dug prema igračima da bi dobili licencu od Uefa-e... :lol: :lol:
Odlična uprava ! Šta misliš kako su Sarajevo i svi ostali klubovi sa dugovima prethodnih godina dobijali licencu ?
Tako što su svi potražioci potpisali papir u kojem se navodi da pristaju na odgađanje isplate. Tako je bilo svih prethodnih godina, jedino se ovi prave englezi i ne žele da potpišu, jer žele da dobiju papire na arbitraži i da se fataju noge !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 18:12

Bio sam na danasnjem treningu igralo se na dva gola, od suspendovanih nema Baneta , Vucine , Jahovica, Hamzagica i Gutica dok su Lede , Torlak , Kojasevic igrali sa ovim sto vjerovatno znaci da su pristali potpisati papir koji nam je bitan da dobijemo licencu.

Na kompletnoj tekmi mali Nihic dominirao stvarno treba dobiti priliku sad kad nema Ihtijarevica on je najbolje rjesenja. Haris Handzic vjerujte mi ljudi nasao se 5 puta na 3 metra od gola i svih 5 puta je promasio okvir gola :D

@Saurman

Svaki klub iz nase lige ce se naci na ovom ispitu, pogotovo klubovi koji duguju novac bivsim igracima, ili ce ga morati isplatiti ili se izboriti za potpis sto vjerujem nece biti lahko ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 mar 2011, 18:21

cccc..Jahovic,Hamzagic..ne mogu iz postovanja prema bordo dresu..kakav smo kiks napravili..
F.K.SARAJEVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 18:38

molotovljev je napisao/la:cccc..Jahovic,Hamzagic..ne mogu iz postovanja prema bordo dresu..kakav smo kiks napravili..
Vala iskreno i bolje sto nisu potpisali ova dva baletana, ko bi ih gledao u narednim utakmicama kako se vuku po terenu :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2011, 18:53

Dirk je napisao/la:Bio sam na danasnjem treningu igralo se na dva gola, od suspendovanih nema Baneta , Vucine , Jahovica, Hamzagica i Gutica dok su Lede , Torlak , Kojasevic igrali sa ovim sto vjerovatno znaci da su pristali potpisati papir koji nam je bitan da dobijemo licencu.

Na kompletnoj tekmi mali Nihic dominirao stvarno treba dobiti priliku sad kad nema Ihtijarevica on je najbolje rjesenja. Haris Handzic vjerujte mi ljudi nasao se 5 puta na 3 metra od gola i svih 5 puta je promasio okvir gola :D

@Saurman

Svaki klub iz nase lige ce se naci na ovom ispitu, pogotovo klubovi koji duguju novac bivsim igracima, ili ce ga morati isplatiti ili se izboriti za potpis sto vjerujem nece biti lahko ;)
Jahovica i Hamzagica mi nije zao...ebat ih
Ali Gutica,Baneta i Vucine mi je "zao"(pogotovo zadnje dvojice) .Nadam se da ce se situacija rjesit do subote i da ce ta trojica uz Ledeta,Torlaka i Kojasevica zaigrati u subotu. Hamzagica komotno moze zamjenit Nuhic.U sredini je jos i Keno.U napadu Obuca i Amel a Pixi i Pehlic po stranama...
Sto se ove dvojice tice dabogda sad otisli iz Sarajeva i nikad se ne vratili!!!

I DA NE ZABORAVIM
SVI NA KOSEVU U SUBOTU u 14:00

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 19:39

@Dirk Vidim sada na Hayatu Hadžija na treningu, pa da te pitam kakav je bio danas na toj utakmici, ako je igrao ?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 30 mar 2011, 19:43

pardon je napisao/la:Dirkic ti imas problem u glavi izgleda...??? Reci mi ti sta si majketi gledo dok tako lazes o Handzicu,gledao sam i ja trening i cista je laz to sto pricas o momku...Providan si i glup a poserem se i tebi i tom sto te hajka na handzica u usta lazljiva....Do kad vise laganja i lajanja na momke koje vole klub,vole SARAJEVO vise nego ti debilu jedan!!!Ohladi malo klocko....
i Haris je ponovo dobio svojih 5 minuta slave :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 20:03

Dobar je ba Hare, za virslu boya izmislio fudbal.
Jos nase dijete
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 mar 2011, 20:30

Dodjite sad kad je najteze ! U 14:00 svi na kosevo !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 20:32

Da Bog da ne docekao sutra ako lazem ... a najveca scena je bila prolazi Kojasevic po strani ubacuje a ovaj prazan gol sa dva metra prebacuje... 8-)

I jos neko kaze voli FKS, naslusao sam se ja ovih sto vole nas klub , a prvom prilikom se ispale kao da klub nije ni postojao i kada nemaju gdje vrate se i pricaju ja bi dao zivot za Sarajevo 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 20:56

Evo jedna za mustuluka izgleda da je pripremljen otkaz zalizanom :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 21:02

Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener :cry:

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 30 mar 2011, 21:03

dzenan01 je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener :cry:
nadam se da se salis

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 21:03

kirba je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener :cry:
nadam se da se salis
Dzeno stari ironicar :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”