FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretna i spretna pobjeda danas,svakako zasluzena, ali daleko je ovo od idealnog.
Nadam se da ce nam ova pobjeda biti motiv za dalje i u revansu se mora bas odigrati maximalno da bi prosli.
Nadam se da ce nam ova pobjeda biti motiv za dalje i u revansu se mora bas odigrati maximalno da bi prosli.
Koje sanse? U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj. Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje plus sansa Guliashvilia 1 na 1 i go. Sasvim korektno i vise od toga protiv ekipe u takmicarskoj formi a i igracki kvalitetnijoj od nas.Pantelija je napisao/la: ↑11 jul 2024, 19:43Kao sto rekoh, oni promasaji morali su doci na naplatu.
Drugo poluvrijeme puno bolje ali iskljucivo genijalnost zekica i keremeha... Nisam odusevljen nikako kvalitetom igraca posebno obih sto su dosli...
Guliša mora igrati, dosadan igrac koji ce svako malo iščeprkati neku priliku gol ili asistenciju.
Nek idu, a Mirvic sljedeci put da bude pametniji i ne dovodi ove lationose sljedeci put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koje sanse?nokee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:07[
Koje sanse? U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj,. Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje plus sansa Guliashvilia 1 na 1 i go. Sasvim korektno i vise od toga protiv ekipe u takmicarskoj formi a i igracki kvalitetnijoj od nas.
U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj

Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje
Pa tako gledajuci imali su i oni... Cuj imali prilika gdje smo morali reagirati... Ili je prilika ili nije.
Na kraju sve sto sam naapisao i sam si rrkao da je taxno... Ljudi imali 3 okvira gola ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Odavno bolju takticku pripremu utakmice nisam vidio od jedne nase ekipe u Evropi
Zoran Zekic!
Zoran Zekic!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nismo se faktički ni branili, niti igrali zonu. Utakmica nije bila lijepa, ali nismo nadigrani iako smo u ovoj postavi prvi put, prva zvanična tekma i debi trenera. Svi bi prije tekme potpisali poraz od gol razlike, sad se traži mahana u pobjedi.
Ima prostora za napredak, ali iskreno trebaće nam i pojačanja. Klupa je limitirana, Čelik je bio očajan, al hajde...sad je vrijeme za radovanje
Ima prostora za napredak, ali iskreno trebaće nam i pojačanja. Klupa je limitirana, Čelik je bio očajan, al hajde...sad je vrijeme za radovanje
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kako ti volis pocjenjivati sve sto neko drugi napise a ne slaze se s tobom.Pantelija je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:14Koje sanse?nokee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:07[
Koje sanse? U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj,. Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje plus sansa Guliashvilia 1 na 1 i go. Sasvim korektno i vise od toga protiv ekipe u takmicarskoj formi a i igracki kvalitetnijoj od nas.
U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj![]()
![]()
Pa tako gledajuci imali su i oni... Cuj imali prilika gdje smo morali reagirati... Ili je prilika ili nije.
Na kraju sve sto sam naapisao i sam si rrkao da je taxno... Ljudi imali 3 okvira gola ...
PRVO napisao sam drugo poluvrijeme su imali bukvalno 2 (rijecima:dvije) sanse i sta ti tu nije jasno.?
DRUGO nisam znao da se broje i stative i precke iz ofsajda? Novost hajde naucio si me nesto.
TRECE jel moguce da ja vidim da je tebi malo i krivo sto ga zabismo na kraju? Ma moguce je, sto nije s obzirom na okolnosti jel
24. septembra 2020.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:16Odavno bolju takticku pripremu utakmice nisam vidio od jedne nase ekipe u Evropi
Zoran Zekic!
Imal iko da moze postavit citavu utakmicu da izgleda u miru..
Nebi me zacudilo da Renan i buljubasic budu igrali na kosevu..
Zekic je svjestan da u fudbalu nema vremena, vec da vrijeme dobivas kroz rezultat.. Netreba se Zalijecat ovo je tek prvih 55 minuta.
Zekic je svjestan ako prodje Oktobe da je kupio 4 sedmice extra i plus 2 sedmice koje ima sam posebi plus ove 3 dosad.
Nadam se da je Zekic ostavio 2-3 varijante kroz igracki i takticki vic na koji nece moci oktobe se prilagodit za 45 minuta, sto ce bit dovoljno za nas prolaz..
Ovi srbi sto su dosli netreba im **** sve u pojam vec posrzat momke nek iskrvave da prodjemo ruse i trnovo i
Onda posle toga ako budu podbacili poslat kurcicu odnosno vucini..
Svaka cast ZEKICU za postavljenu igru to jest OSTRU NA POCETKU da rusima pokazemo da nismo mi ukraina
AKO KO IMA CJELU UTAKMICU NEK TURI OVDE
Nebi me zacudilo da Renan i buljubasic budu igrali na kosevu..
Zekic je svjestan da u fudbalu nema vremena, vec da vrijeme dobivas kroz rezultat.. Netreba se Zalijecat ovo je tek prvih 55 minuta.
Zekic je svjestan ako prodje Oktobe da je kupio 4 sedmice extra i plus 2 sedmice koje ima sam posebi plus ove 3 dosad.
Nadam se da je Zekic ostavio 2-3 varijante kroz igracki i takticki vic na koji nece moci oktobe se prilagodit za 45 minuta, sto ce bit dovoljno za nas prolaz..
Ovi srbi sto su dosli netreba im **** sve u pojam vec posrzat momke nek iskrvave da prodjemo ruse i trnovo i
Onda posle toga ako budu podbacili poslat kurcicu odnosno vucini..
Svaka cast ZEKICU za postavljenu igru to jest OSTRU NA POCETKU da rusima pokazemo da nismo mi ukraina
AKO KO IMA CJELU UTAKMICU NEK TURI OVDE
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne vrijedi se raspravljati brate. Maloprije lik napisao da su jedva prilazili golu. Meni je drago sto smo dobili i nismo uopste lose odigrali ali mora puno bolje u odbrani. Imali su sigurno 3 zicera nekoliko puta pogadjali stative i precku. Jednostavno je sreća bila na nasoj strani jednom i dijelom nas nagradila za borbu citavu utakmicu. Ako mislimo da ganjamo titulu moramo dovesti jos jednog vrhunskog stopera mozda i lijevog beka. I nadati se da ce Rockov uci u formu.Pantelija je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:14Koje sanse?nokee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:07[
U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj![]()
![]()
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 11 jul 2024, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu
Odmah za vikend pustit karte

Odmah za vikend pustit karte

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Treba kontaktovati netflix da se napravi serijaventilateur je napisao/la: ↑11 jul 2024, 19:06Svaka cast igracima ali i Zoranu Zekicu postavio je top ekipu, na pocetku tvrdo krsio ove njihove sa strana prvo pol smo malo losiji bili ali drugoDaj nam snimak pep talka na poluvremenu
![]()
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Choose your character (FK Sarajevo forum)
A) Hvalospjevi koji nakon svake pobjede misle da smo Real Madrid, ne daju da iko riječi kaže nebitno koliko smo loši
B) Navijaci Zelje ili ostalih klubova koji dodju ovdje da nas prcaju kad gubimo
C) Vjeciti pljuvaci kojim nista ne valja, jedva cekaju da izgubimo da se nasladuju
D) Realni navijaci (u manjini)
E) Ozbiljni skauti na nivou Raiole pokojnog, koje svjetski klubovi uskoro dovode
F) Oni sto psuju i prijete zato sto se uvrijede sta ljudi pricaju a svi za isti klub navijaju
A) Hvalospjevi koji nakon svake pobjede misle da smo Real Madrid, ne daju da iko riječi kaže nebitno koliko smo loši
B) Navijaci Zelje ili ostalih klubova koji dodju ovdje da nas prcaju kad gubimo
C) Vjeciti pljuvaci kojim nista ne valja, jedva cekaju da izgubimo da se nasladuju
D) Realni navijaci (u manjini)
E) Ozbiljni skauti na nivou Raiole pokojnog, koje svjetski klubovi uskoro dovode
F) Oni sto psuju i prijete zato sto se uvrijede sta ljudi pricaju a svi za isti klub navijaju
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo momci. Bravo Francis
Fale 2 top igraca na ovu ekipu.
Prosle godine bilo oko 20 000 u bojkotu. U cetvrtak 25 000 ocekujem.
Fale 2 top igraca na ovu ekipu.
Prosle godine bilo oko 20 000 u bojkotu. U cetvrtak 25 000 ocekujem.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, nedimmmm1337, propoklopac, Proximic, Tatamata1946 i 72 gosta.