malitraktor je napisao/la:Pouzdano znam da je još prije dvije-tri sezone Dodik želio ikonića dovesti u Laktaše, što ovaj nije htio prihvatiti. Tad je govorio da Dodik dobro plaća, ali i da zna tjerat igrača nakon dvije-tri loše utakmice, odnosno poraza Igokee. Nesigurna sredina tada bila, jel se šta promijenilo, čisto sumnjam, ali ko će ga znat- Lično mislim da je Ikonić povrijedjen reakcijom uprave Bosne i nudjenjem smanjenog ugovora i ne bi me iznenadilo da radi eventualne osvete želi u Igokei pokazati da su u Bosni pogriješili. Njemu ionako Sarajevo nikada nije bila opcija za živjeti, iako mu je Bosna pružila šansu da uspije, a on se stvarno borio kao lav. Stvarno bih se razočarao da ode Mili.....
Ja bih isto uradio sto i uprava bosne,jer mu je ugovor bio toliki da je njegova plata jednaka zbiru plata sehovica i jovanovica a nema tu kvalitetu moramo priznat+stan+traka itd.
Mislim da su trenutno od njega bolji i sehovic i jovanovic + ljudi su dosta mladji od njega i jos ce napredovat.
Uprvai ove godine doslo iz dupeta u mozak,koliko sam ja cuo nece se dovoditi jos jedan centar jer sljedece sezone zima ce biti jedan od boljih centara nlb lige i morate shvatiti da i FMP nekad imao mlade labovica,raduljicu ali nakon preigrane sezone su sljedece sezone postali dva najbolja centra nlb lige.
A dovesce se u toku sezone ako zima,rasid,klinac i suljagic+hajric i ivan nebudu odgovorili na zadopvoljavajucem nivou.
Trazi se jos jedan mladi bek i na meti je par igraca iz slovenije i srbije(beobasket) ali izgleda da su pod nekim ugovorima pa se ceka na rjesenje.NEMA VISE STARUDIJA IZUZEV AKO SE SAMI NE PONUDE PO NIZOJ CIJENI ILI SU BAS PROVJERENI.