Ma pročitao u novinama prije 20 dana

Imam još jednu najavu, ta će srušit internet.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma pročitao u novinama prije 20 dana
daj nam “najavi” ljubi te brat da ženi još jedno napravim od uzbuđenjajurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:36Ma pročitao u novinama prije 20 dana![]()
Ma nije ti primjer Bubanja jer se Bubanja bio povrijedio i ispao je iz prvih 11 Lokomotive.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:33Primjer tog je Bubanjaado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:57Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Ovo ako se desi nekome se dobro mora čuna izljubiti jer ovo je iznad nivoa nase lige debelo.
Ja zaista ne kontam na koju foru bi ga doveli jer ima ugovor sa Lokomotivom a znamo kako Lokomotiva radi sa igracima i kako ih masno proda.
Hajd da je bio povrijeđen pa da ga pokusamo vratiti u formu, da je bio na klupi i nije igrao, da je neki osrednji igrac Slaven Belupa ili Istre ali dovesti igraca koji je u top 3 Lokomotive je meni naucna fantastika.
Jos jednom ponavljam ovo se nikad nije desilo da top igrac iz HNL-a koji moze da bira gdje da ide dodje u nasu ligu a da je bio standardan i imao top sezonu.
Cuda su izgleda moguca![]()
Reci je nek gori svejurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:36Ma pročitao u novinama prije 20 dana![]()
Za nas se ne sjecam kad su zadnji put profulali, uvijek su davali provjerene informacije tako da...
Najavi plizSilaMoc1946 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:39daj nam “najavi” ljubi te brat da ženi još jedno napravim od uzbuđenjajurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:36Ma pročitao u novinama prije 20 dana![]()
Imam još jednu najavu, ta će srušit internet.![]()
jedino ako odlazi Renan a dolazi reprezentativni kalibar, kako pricaju...jurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:36Ma pročitao u novinama prije 20 dana![]()
onda tisina za dobro svih nasjurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:44Ma tu je čovjek, treba parafirati,treba reći da nije još potpisao, ali velike su šanse da hoće. Bilo je još igrača koji su sjeli u klub i dobili ponudu u slijedeća 24 sata, sad je dobro što smo na Vukotiću naučili da se to odmah stavi na papir.
A ne smijem bogami ovog najavljivati, jer ako se ne desi ismijavat će raja, a i mogo bi propast zbog pritiska nekih drugih frakcija![]()