Brate, haj se ti, živ bio, izloguj s foruma.. bar dok ja ne sletim, pa ti čekaj Mudražiju kad mi noge budu mogle dodirnuti zemljinu površinu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate, haj se ti, živ bio, izloguj s foruma.. bar dok ja ne sletim, pa ti čekaj Mudražiju kad mi noge budu mogle dodirnuti zemljinu površinu.
pa nije hadzija u klubu pa da se 15 min prije potpisa izmjenjuju ugovorijurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:44Ma tu je čovjek, treba parafirati,treba reći da nije još potpisao, ali velike su šanse da hoće. Bilo je još igrača koji su sjeli u klub i dobili ponudu u slijedeća 24 sata, sad je dobro što smo na Vukotiću naučili da se to odmah stavi na papir.
A ne smijem bogami ovog najavljivati, jer ako se ne desi ismijavat će raja, a i mogo bi propast zbog pritiska nekih drugih frakcija![]()
dobro visok, jos ako je malo brzi odlican
Sarni Santose ko im yebe materjurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:44Ma tu je čovjek, treba parafirati,treba reći da nije još potpisao, ali velike su šanse da hoće. Bilo je još igrača koji su sjeli u klub i dobili ponudu u slijedeća 24 sata, sad je dobro što smo na Vukotiću naučili da se to odmah stavi na papir.
A ne smijem bogami ovog najavljivati, jer ako se ne desi ismijavat će raja, a i mogo bi propast zbog pritiska nekih drugih frakcija![]()
Yebes nas brate...ako je tako
Baci nam makar poziciju koja je u pitanjujurisicduska je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:44Ma tu je čovjek, treba parafirati,treba reći da nije još potpisao, ali velike su šanse da hoće. Bilo je još igrača koji su sjeli u klub i dobili ponudu u slijedeća 24 sata, sad je dobro što smo na Vukotiću naučili da se to odmah stavi na papir.
kupi nešto fino da se ne sramotimo
Meščini da mi je bolje autom.. nek je i gužva.