Inace kakav si?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ako na mene mislis, nikakve insajderske nisam iznosio. Samo sam napisao to oko plata i da taj navodni iznos nije nista specijalno u danasnje vrijeme. I ne moze niko bit gori od nekakvog bolesnika koji se guzi s adminom da bi pisao ovdje sa 500 nickova.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Upravo prođoh pored stadiona. Je li moguće da već drugu godinu se dopušta na terenu gdje treniraju i provode dio života naša djeca da se okupljaju kerovi? Da li se može ako ništa barem saopštenje napisati iz kluba kako to nije uredu?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- MocMahale444
Jok vala, ti si neki novi kolac

Ignorisite carapu nek se ugusi sam u svom smradu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
poz raja. pustimo adminov otirac i kurvu, je li istina da santos ide u velez na posudbu? bas bi bio propust da igrac kojeg smo afirmisali ode u jednog od konkurenata kad vec dolazi nazad u ligu. moguce da opet lazu oni njihovi botovi, treba uzeti s rezervom, ali rekoh mozda ovdje neko zna vise.
-
- Kontakt:
Koliko sam vidio, to i pisu botovi njihove trenutne uprave. Oni standardni nickovi. Valjda su oni bolje informisani od obicne raje. Ne znam da li je istina. Nije nemoguce, posto su ponovo Bulica pustili u klub.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Može li se naći kakva zamjena za ove što neće da igraju sutra?
Ima sigurno još ekipa na pripemama
Ima sigurno još ekipa na pripemama
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Istina je da ima kontakata.svemalim1 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:45poz raja. pustimo adminov otirac i kurvu, je li istina da santos ide u velez na posudbu? bas bi bio propust da igrac kojeg smo afirmisali ode u jednog od konkurenata kad vec dolazi nazad u ligu. moguce da opet lazu oni njihovi botovi, treba uzeti s rezervom, ali rekoh mozda ovdje neko zna vise.
Fk Željezničar.
Nije mu Bulic vise menadzer zato smo i mi usli bili u pregovore.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑13 jul 2024, 20:25Koliko sam vidio, to i pisu botovi njihove trenutne uprave. Oni standardni nickovi. Valjda su oni bolje informisani od obicne raje. Ne znam da li je istina. Nije nemoguce, posto su ponovo Bulica pustili u klub.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Da placem za SantosomBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:47Kako mislis u pregovorima, zar nije gotovo to dolazi kod nas ? Ne kace se valjda slike za svakog sa kim progovorimo, ili to samo nazor furate lazni optimizam a onda placete nakon 2 mjeseca.

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nemoj plakat doveli smo Husu i Djorica i jos 3 poluamatera ne treba nam santos imamo boljih krila. Seljacka prica posto ti neko klepi igraca onda fol da placem za santosomPablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:49Da placem za SantosomBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:47Kako mislis u pregovorima, zar nije gotovo to dolazi kod nas ? Ne kace se valjda slike za svakog sa kim progovorimo, ili to samo nazor furate lazni optimizam a onda placete nakon 2 mjeseca.![]()
-
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:53Nemoj plakat doveli smo Husu i Djorica i jos 3 poluamatera ne treba nam santos imamo boljih krila. Seljacka prica posto ti neko klepi igraca onda fol da placem za santosomPablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:49Da placem za SantosomBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:47
Kako mislis u pregovorima, zar nije gotovo to dolazi kod nas ? Ne kace se valjda slike za svakog sa kim progovorimo, ili to samo nazor furate lazni optimizam a onda placete nakon 2 mjeseca.![]()
![]()
Opusti se prika idu pojacanja do pocetka prvenstva.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Santos redovno igra za AEK, tako da je to vjerovatno završena priča.
Maloprije je igrao 25 minuta protiv Panatenaikosa.
Maloprije je igrao 25 minuta protiv Panatenaikosa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Prica sa Santosa je bila, koliko znam, jeste da su ovo trazili neke pare kao obestecenje ili da bi ga pustili da ide ako nadju adekvatnu zamjenu da umjesto Santosa ulazi sa klupe. Cini se da se nista od toga nece desiti i da ce ovaj u najboljim godinama ostati kao rezerva. Glup izbor kluba, al bas glup.
Ako pak ovaj zavrsi u Velezu, e to vi bas bio kiks sto se nas tice. Sto se tice Dade valj'o bi nam sigirno, moje misljenje, bez obzira na cijelu pricu jer sam cuo nekoliko varijanti pa vise ne znam kome da vjerujem.
Ako pak ovaj zavrsi u Velezu, e to vi bas bio kiks sto se nas tice. Sto se tice Dade valj'o bi nam sigirno, moje misljenje, bez obzira na cijelu pricu jer sam cuo nekoliko varijanti pa vise ne znam kome da vjerujem.
Kao sto rekoh davnih dana, kakav Santos. Kakvi milioni za Jabara. Al buđole s teme boljw znaju. Insajderi

Al je najjaci degenko pablo pa ta budaletina nije uspjela nista pogoditi pa ni na srecu..

Al je najjaci degenko pablo pa ta budaletina nije uspjela nista pogoditi pa ni na srecu..
Sigurno da bi bio najvece pojacanje, ali sta sad hvatati se za glavu jer nije dosao, daleko od toga.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:53Nemoj plakat doveli smo Husu i Djorica i jos 3 poluamatera ne treba nam santos imamo boljih krila. Seljacka prica posto ti neko klepi igraca onda fol da placem za santosomPablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:49Da placem za SantosomBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:47
Kako mislis u pregovorima, zar nije gotovo to dolazi kod nas ? Ne kace se valjda slike za svakog sa kim progovorimo, ili to samo nazor furate lazni optimizam a onda placete nakon 2 mjeseca.![]()
![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.