ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

retro
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la retro » 28 mar 2011, 09:12

U redu je.

Master Cup je prebrza podloga, a Miami je najsporiji beton na svijetu. Toliko o tom.e ;)
A Wimbledon mu lezi, zato sto to nije vise trava kao nekada, i u drugoj sedmici turnira, pogotovo od 1/2 pa nadalje, vise je sljaka nego trava.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2011, 20:30

Ne znam jeste li gledali ovo. :)
[youtube][/youtube]

Kakav poen.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 mar 2011, 21:51

Glupi skot sve zasro, covjek se namucio ko konj i ovaj volej koji bi ja ubacio promashi :roll: :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 mar 2011, 22:51

Admir_Sa je napisao/la:Glupi skot sve zasro, covjek se namucio ko konj i ovaj volej koji bi ja ubacio promashi :roll: :roll:
Skot je u teskoj banani. Danas se i veliki Ivan Lendl ponudio da pomogne.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 mar 2011, 00:28

Nadal-Lopez 6-3 prvi set uz dva brejka...odlicno igra Rafa!

EDIT:

6-3 6-3...rutinska pobjeda i odlicna igra Rafe...mogao bi do kraja...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2011, 09:03

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Glupi skot sve zasro, covjek se namucio ko konj i ovaj volej koji bi ja ubacio promashi :roll: :roll:
Skot je u teskoj banani. Danas se i veliki Ivan Lendl ponudio da pomogne.
Zglob desne ruke je u banani, igra pod velikim bolovima. Potrebna mu je duža pauza da ga zaiječi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 mar 2011, 14:04

Virtu4l je napisao/la:
Zglob desne ruke je u banani, igra pod velikim bolovima. Potrebna mu je duža pauza da ga zaiječi.

Mislis da je to?

Ja sam citao da je OK sa zdravljem, a da su mu ove igre posledice psihickog pada.

Ako je zglob u pitanju, onda moze da se pozdravi sa sezonom sljake.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 mar 2011, 14:12

Pa onda je logicno da ne igra nikako i da se lijeci, ne moze mu nikako biti bolje, samo gore ako nastavlja sa igrama :roll:
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2011, 15:44

MaGiCa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Mislis da je to?

Ja sam citao da je OK sa zdravljem, a da su mu ove igre posledice psihickog pada.

Ako je zglob u pitanju, onda moze da se pozdravi sa sezonom sljake.
Prije nešto više od mjesec dana je otkazao Dubai zbog te famozne povrede. Poslije toga nije uzeo niti set, vezao je tri poraza, Baghdatis, Young i Bogomolov.

Danas je prekinuo saradnju sa Corretjom, čovjekom koji mu je mnogo valjao u posljednje tri godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 mar 2011, 17:33

Valjda mu prekid saradnje sa Alexom donese bolje rezultate , iako sam pomalo pesimista u to jer i ja mislim da je on potonuo na psihološkom planu pored povrede zgloba.
Nadam se da će Andy to sve prebroditi jer treba tenisu....

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 mar 2011, 20:20

Da vidimo listu dosad.

1. Đoković 3500
2. Federer 1630
3. Nadal 1050

A do kraja sezone brane.

Đoković 5200
Federer 6860
Nadal 11220

Po ovome Nadal ima samo teoretske šanse da zadrži prvo mjesto. A Novak je najozibljniji kadnidat, ako on ili Roger osvoje Majami, Nadal može početi sa opraštanjem od prvog mejsta.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 mar 2011, 22:47

Fish prvi polufinalista Miamia.

U ne baš interesantnom meču, Mardy je pobijedio Ferrera sa 7.5 6:2.Meč je bio rezultatski neizvjestan do 5:5 u prvom setu kada David sa dvije vezane duple greške na svoj servis omogućuje brejk Fishu a samim time i priliku za prvi set koju Fish ne propušta.U drugom setu David nastavlja sa neprisiljenim pogreškama ( 30 u cijelom meču )i Fish lagano prolazi u polufinale gdje će čekati Novaka Đokovića ( ne znam što se može desiti da Novak ne prođe dalje iako ga je Andersoon pobijedio u Miamiu prije 3 godine).

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 mar 2011, 23:00

Upravo sam odgledao kraći snimak Rafinog meča i prilično je lako prošao Dolgopolova.Mislio sam da će Ukrajinac pružiti jači otpor.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 mar 2011, 23:06

Begonja je napisao/la:
Po ovome Nadal ima samo teoretske šanse da zadrži prvo mjesto. A Novak je najozibljniji kadnidat, ako on ili Roger osvoje Majami, Nadal može početi sa opraštanjem od prvog mejsta.

A ne moze ni Djokovic ovako citavu sezonu...past ce i on do kraja u formi to je sigurno.Federer je zavrsio svoje sto se tice prve pozicije.

P.S.Mislim da bi Rafa cak i sad u Miiami-ju mogao dobiti Novaka jer izgleda odlicno ovih dana...mnogo bolje nego prosli turnir.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 30 mar 2011, 23:29

adnan24 je napisao/la:
Begonja je napisao/la:

A ne moze ni Djokovic ovako citavu sezonu...past ce i on do kraja u formi to je sigurno.Federer je zavrsio svoje sto se tice prve pozicije.

P.S.Mislim da bi Rafa cak i sad u Miiami-ju mogao dobiti Novaka jer izgleda odlicno ovih dana...mnogo bolje nego prosli turnir.
Apsolutno si u pravu,pogotovo što je Majami dosta sporiji od Indian Velsa.Što sporije to veće šanse Rafi,nažalost
"Indija,Pakistan..."

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 apr 2011, 09:47

Večeras muška polufinala Miami Mastersa.

U 19 sati na teren izlate Novak i Mardy Fish ( iako ne kontam što su organizatori ovako rano dali ovaj meč, mogli su oko 10 odnosno 4 po lokalnom vremenu al' eto... )

Rafa i Fed izlaze na teren oko 1 sat iza ponoći po našem vremenu i konačno , izuzmemo li završne MC , njihov meč a da nije finale.Zadnji put je to bilo u Parizu 2005 , polufinale RG.

Novak je sigurno u finalu, jedino da strahovito kiksa i pusti Fisha u finale.U clasicu nemam favorita, , podjednake šanse dajem obojici.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 apr 2011, 19:27

adnan24 je napisao/la:

Nemoj biti tako siguran u to.Tako su mnogi i prošli put govorili pa se opet vratio na 1.poziciju.

Dalje,djeluje Nadal dobro na ovom turniru,ali Nole djeluje puno puuno bolje...
Večeras će biti zanimljiv meč između Rogera i Nadala,nadam se pobjedi "najboljeg svih vremena" na moju veliku radost.
You'll never walk alone.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 apr 2011, 20:35

VolimLiverpool je napisao/la:Nemoj biti tako siguran u to.Tako su mnogi i prošli put govorili pa se opet vratio na 1.poziciju.

A ne moze vjecno...
VolimLiverpool je napisao/la:Dalje,djeluje Nadal dobro na ovom turniru,ali Nole djeluje puno puuno bolje...
Večeras će biti zanimljiv meč između Rogera i Nadala,nadam se pobjedi "najboljeg svih vremena" na moju veliku radost.

Slazem se da Novak djeluje bolje ali nekako mi se cini da je manja razlika sad nego na proslom turniru tako da ima sansi Nadal...

A ja se ipak nadam da ce buduci najbolji svih vremena pobjediti veceras ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 apr 2011, 23:03

Nadal je imao možda malo veće šanse na IW-u i izgubio je.Sada Nole ima malo veće i to će iskoristiti. :|
Pak,ostaje da vidimo.
Nakon lagane pobjede Novaka,večeras bi trebali gledati spektakl u kojem se nadam da će Roger dokazati da je Nadal bolji od njega samo na šljaci...
You'll never walk alone.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 apr 2011, 23:14

VolimLiverpool je napisao/la:Nadal je imao možda malo veće šanse na IW-u i izgubio je.Sada Nole ima malo veće i to će iskoristiti. :|
Pak,ostaje da vidimo.
Nakon lagane pobjede Novaka,večeras bi trebali gledati spektakl u kojem se nadam da će Roger dokazati da je Nadal bolji od njega samo na šljaci...
Zasto je Nadal imao vise sansi u IW, nego ovde?
Ovo je najsporiji beton ikada postavljen na nekom Mastersu. Podloga + sunce + vlaga daju prednost Nadalu nad bilo kojim drugim teniserom.
Samo on moze da svojom losom igrom prospe takvu prednost.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.