Master Cup je prebrza podloga, a Miami je najsporiji beton na svijetu. Toliko o tom.e

A Wimbledon mu lezi, zato sto to nije vise trava kao nekada, i u drugoj sedmici turnira, pogotovo od 1/2 pa nadalje, vise je sljaka nego trava.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Skot je u teskoj banani. Danas se i veliki Ivan Lendl ponudio da pomogne.Admir_Sa je napisao/la:Glupi skot sve zasro, covjek se namucio ko konj i ovaj volej koji bi ja ubacio promashi![]()
Zglob desne ruke je u banani, igra pod velikim bolovima. Potrebna mu je duža pauza da ga zaiječi.MaGiCa je napisao/la:Skot je u teskoj banani. Danas se i veliki Ivan Lendl ponudio da pomogne.Admir_Sa je napisao/la:Glupi skot sve zasro, covjek se namucio ko konj i ovaj volej koji bi ja ubacio promashi![]()
Virtu4l je napisao/la:
Zglob desne ruke je u banani, igra pod velikim bolovima. Potrebna mu je duža pauza da ga zaiječi.
Prije nešto više od mjesec dana je otkazao Dubai zbog te famozne povrede. Poslije toga nije uzeo niti set, vezao je tri poraza, Baghdatis, Young i Bogomolov.MaGiCa je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Zglob desne ruke je u banani, igra pod velikim bolovima. Potrebna mu je duža pauza da ga zaiječi.
Mislis da je to?
Ja sam citao da je OK sa zdravljem, a da su mu ove igre posledice psihickog pada.
Ako je zglob u pitanju, onda moze da se pozdravi sa sezonom sljake.
Begonja je napisao/la:
Po ovome Nadal ima samo teoretske šanse da zadrži prvo mjesto. A Novak je najozibljniji kadnidat, ako on ili Roger osvoje Majami, Nadal može početi sa opraštanjem od prvog mejsta.
Apsolutno si u pravu,pogotovo što je Majami dosta sporiji od Indian Velsa.Što sporije to veće šanse Rafi,nažalostadnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la:
Po ovome Nadal ima samo teoretske šanse da zadrži prvo mjesto. A Novak je najozibljniji kadnidat, ako on ili Roger osvoje Majami, Nadal može početi sa opraštanjem od prvog mejsta.
A ne moze ni Djokovic ovako citavu sezonu...past ce i on do kraja u formi to je sigurno.Federer je zavrsio svoje sto se tice prve pozicije.
P.S.Mislim da bi Rafa cak i sad u Miiami-ju mogao dobiti Novaka jer izgleda odlicno ovih dana...mnogo bolje nego prosli turnir.
Nemoj biti tako siguran u to.Tako su mnogi i prošli put govorili pa se opet vratio na 1.poziciju.adnan24 je napisao/la:
A ne moze ni Djokovic ovako citavu sezonu...past ce i on do kraja u formi to je sigurno.Federer je zavrsio svoje sto se tice prve pozicije.
P.S.Mislim da bi Rafa cak i sad u Miiami-ju mogao dobiti Novaka jer izgleda odlicno ovih dana...mnogo bolje nego prosli turnir.
VolimLiverpool je napisao/la:Nemoj biti tako siguran u to.Tako su mnogi i prošli put govorili pa se opet vratio na 1.poziciju.
VolimLiverpool je napisao/la:Dalje,djeluje Nadal dobro na ovom turniru,ali Nole djeluje puno puuno bolje...
Večeras će biti zanimljiv meč između Rogera i Nadala,nadam se pobjedi "najboljeg svih vremena" na moju veliku radost.
Zasto je Nadal imao vise sansi u IW, nego ovde?VolimLiverpool je napisao/la:Nadal je imao možda malo veće šanse na IW-u i izgubio je.Sada Nole ima malo veće i to će iskoristiti.![]()
Pak,ostaje da vidimo.
Nakon lagane pobjede Novaka,večeras bi trebali gledati spektakl u kojem se nadam da će Roger dokazati da je Nadal bolji od njega samo na šljaci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.