FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 15 jul 2024, 13:27

Kmenkake je napisao/la:
15 jul 2024, 13:15
Da smo mi potpisali beka sto je došao u Zrinjski,Petar Mamic 28 godina...pojma nemam kakav je ovaj momak...kakve bi naše reakcije bile na transfer?
Uglavnom, za Jovica je Kukurelja.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jul 2024, 13:29

Koliko je karata otislo otp?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 15 jul 2024, 13:29

propoklopac je napisao/la:
15 jul 2024, 08:24
cetvrtomjesto je napisao/la:
15 jul 2024, 06:25
Izgleda Viveros se ne vraca. Velika steta, to je najbolji fudbaler koji je ikada dosao u BiH.
:D :crazy:
Al to nije vic nego istina. Ozbiljno ti kazem

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jul 2024, 13:33

Mirvic kada je dosao u Sarajevo, sam birao pomocnike, sam je jesdio sa uposlenicima, donio odluke.
Sam je zaposlio Ajlu i zadrzao poture i pola SFK.
Po vasoj prici covjek bi rekao, nista on nije znao, pao s neba :D
E nakon toga, kada su dva puta usrali, jel ko dobio osim trenera otkaz? Ne.
Svi ostali raditi, dakle, on misli da se dobro radi. A kako se radi, govori broj trenera i transfera i titula.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 15 jul 2024, 13:35

nokee je napisao/la:
15 jul 2024, 13:19
Ma ne citirajte morona Virtuala, provaljen davno.

Nego ima li Mudrazije, gdje je zapelo.?
Završeno ;)

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2024, 13:39

sve te zenturace su tu sem ayle koju on jeste uposlio. Sve ostale su tu godinama, sta treba doci covjek sa strane i ljude koje su godinama u klubu otjerati?? Kakve god da su one su tu godinama te se i ja nadam da ce vremenom rjesavati to goruce pitanje.

nema sta, posto si ti poznat da si bio u prosloj eri u klubu nesto ne mogu da vjerujem da si ti relevantna osoba za dati takvu vrstu suda i ocjene (nemoj mi samo psovati :mrgreen:)
Uostalom, bas nam je lijepo poslije titula bilo. Umjesto da napravimo taj dugo zeljeni iskorak posto uzesmo ligu, igramo LS, mi jos veci ponor dozivjeli. Treba i to znati. I sad licemjerno covjeku koji je tu od 10 godina investitora 3 sve nabijamo na nos. A uostalom, covjek koji je po djelima sudeci najvise potegao. Digao sve na visi nivo, koliko god zamjerki imao.

Fino stavite sve na papir + ZA i - protiv pa da vidimo sta je i jel dobro radjeno ili nije.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 15 jul 2024, 13:43

Ne razumijem pojedine. Ili su mucki provokatori ? Ja pamtim stanje u klubu prije Mirvica/Tana. Poslusajte izjave nekih bivsih igraca kako su prolazili..
Sto se tice bivsih legendi kluba, oni su imali 20 godina vremena da nesto urade pa sta su uradili. Klub je bio finansijski na niskim granama, mozda i pitanje opstanka !? Evo i Zeljo ima bivsih legendi hrpu pa sta im koristi, jel se Dzeko ocese sto nemaju vodu da plate.
Neka Mirvica bar ne moramo telefonom skupljati da se plati autobus za gostovanje..
Sto se tice grada i "legendi" klub bi sad bio ujedinjen sa nekim Olimpicom, Pofalickim itd kao KK Bosna..
Svaki vlasnik ima svoje musice sto navijacima ne pasu. Pa sta bi rekli navijaci ManU ili Chelsea?? Ali pobogu ljudi su to kupili mogu s tim raditi sta hoce, prodati, ugasiti, zaposliti koga hoce, dati otkaz kome hoce, zapaliti....Taman posla da ce pitati nekog Muju s Cvile sta da radi. Niko ne brani meni ako imam pare da to kupim pa da odlucujem ili bilo kome od vas. Nego problem je sto nosimo Adidas dresove koji su top brend ali cijenom nepristupacni prosjecnom navijacu ili sto ulaznica nije besplatna..
Bar ne moramo brinuti za opstanak kluba, to mi je bitnije od bilo kakve titule. Neko napisa klub je bio i bice, nije tacno, sama poreska uprava ti moze ugasiti klub. K***c bi navijaci skupili 3-4 mil KM poreskog duga i platili u ime kluba. Grad ne bi pogotovo..

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 15 jul 2024, 13:44

Pantelija je napisao/la:
15 jul 2024, 13:33
Mirvic kada je dosao u Sarajevo, sam birao pomocnike, sam je jesdio sa uposlenicima, donio odluke.
Sam je zaposlio Ajlu i zadrzao poture i pola SFK.
Po vasoj prici covjek bi rekao, nista on nije znao, pao s neba :D
E nakon toga, kada su dva puta usrali, jel ko dobio osim trenera otkaz? Ne.
Svi ostali raditi, dakle, on misli da se dobro radi. A kako se radi, govori broj trenera i transfera i titula.
Pa ja kolko znam FKS i SFK nisu isto, nece on valjda otpustat ljude u SFK samo eto jer se nekome ne svidjaju na forumu.

Sta god ovi jazavci pricali po forumu i kamuflirali se kao nasi navijaci nece te uspjeti otjerati Mirvica jadovi

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 jul 2024, 13:45

Prodajem kartu za zapad, 90 KM.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2024, 13:46

NazorUso je napisao/la:
15 jul 2024, 13:45
Prodajem kartu za zapad, 90 KM.
ko pred Baraz :urnebes: tapkarosu
- 1 9 4 6 -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jul 2024, 13:47

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 jul 2024, 13:39
sve te zenturace su tu sem ayle koju on jeste uposlio. Sve ostale su tu godinama, sta treba doci covjek sa strane i ljude koje su godinama u klubu otjerati?? Kakve god da su one su tu godinama te se i ja nadam da ce vremenom rjesavati to goruce pitanje.

nema sta, posto si ti poznat da si bio u prosloj eri u klubu nesto ne mogu da vjerujem da si ti relevantna osoba za dati takvu vrstu suda i ocjene (nemoj mi samo psovati :mrgreen:)
Uostalom, bas nam je lijepo poslije titula bilo. Umjesto da napravimo taj dugo zeljeni iskorak posto uzesmo ligu, igramo LS, mi jos veci ponor dozivjeli. Treba i to znati. I sad licemjerno covjeku koji je tu od 10 godina investitora 3 sve nabijamo na nos. A uostalom, covjek koji je po djelima sudeci najvise potegao. Digao sve na visi nivo, koliko god zamjerki imao.

Fino stavite sve na papir + ZA i - protiv pa da vidimo sta je i jel dobro radjeno ili nije.
Vidi, ne kontam zasto uopste potezes to sro sam radio 5 mjeseci u klubu. Prvo radio sam posao koji veze nije imao s upravom, sabrinom i bilo kim. Drugo, radio sam 3 mjeseca dok je bila sabrina, a nakon 3 mjeseca je preuzeo ismir.
Ako ti nije mrsko, a meni nije kad zavrsim s poslom, jer sam slicnog tebi fino popiškio kad sam izvukao svoje postove iz vremena januara-augusta o radu uprave, sabrine, nama, gdje sam u svakom postu pisao kritike na doticne, cak i dok sam radio u klubu, jer meni ako ne valja, ne valja da mi je otac rodjeni. Kad sam stavio te postove, pizun nije usao vise na forum pod tim nikom, neho pod drugim.
Dalje, nije tacno da su te "zenturace" bile tu, niti da niko nije dobio nogu. Ja znam bar 10 ljudi sa ugovoroom (ja nisam imao ugovor o radu nego o djelu, dakle neprijavljen) koji su dobili nogu a neki su bili jako dugo u klubu i fino radili i kad nije bilo marke u klubu. A neke su dosle bas kad i ismir, bez ikakvog znanja i iskustva. Mnoge od njih direkt sa grbavice i juga.
A stanje, stanje je istonegdje u nekom segmentu bolje, negdje gore. Nam nije 8 mjeseci marke poslao i to je nas najveci problem bio. I istina, mirvic ke tada sve troskove pokrio, sanirao, ali sve nakon toga u sportskom segmentu je za zaborav. Sve.
Za vrijeme titula je bilo lijepo, a poslije duple krune klub je trebao da napravi korak naprijed. Onaj glavni, da se odvojimo od ostatka i tu je napravljen kiks na vise polja neznanjem i nestrucnoscu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 jul 2024, 13:50

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 jul 2024, 13:29
Koliko je karata otislo otp?
oko 7k za sada
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2024, 13:56

Pantelija je napisao/la:
15 jul 2024, 13:47
15 jul 2024, 13:39

Vidi, ne kontam zasto uopste potezes to sro sam radio 5 mjeseci u klubu. Prvo radio sam posao koji veze nije imao s upravom, sabrinom i bilo kim. Drugo, radio sam 3 mjeseca dok je bila sabrina, a nakon 3 mjeseca je preuzeo ismir.
Ako ti nije mrsko, a meni nije kad zavrsim s poslom, jer sam slicnog tebi fino popiškio kad sam izvukao svoje postove iz vremena januara-augusta o radu uprave, sabrine, nama, gdje sam u svakom postu pisao kritike na doticne, cak i dok sam radio u klubu, jer meni ako ne valja, ne valja da mi je otac rodjeni. Kad sam stavio te postove, pizun nije usao vise na forum pod tim nikom, neho pod drugim.
Dalje, nije tacno da su te "zenturace" bile tu, niti da niko nije dobio nogu. Ja znam bar 10 ljudi sa ugovoroom (ja nisam imao ugovor o radu nego o djelu, dakle neprijavljen) koji su dobili nogu a neki su bili jako dugo u klubu i fino radili i kad nije bilo marke u klubu. A neke su dosle bas kad i ismir, bez ikakvog znanja i iskustva. Mnoge od njih direkt sa grbavice i juga.
A stanje, stanje je istonegdje u nekom segmentu bolje, negdje gore. Nam nije 8 mjeseci marke poslao i to je nas najveci problem bio. I istina, mirvic ke tada sve troskove pokrio, sanirao, ali sve nakon toga u sportskom segmentu je za zaborav. Sve.
Za vrijeme titula je bilo lijepo, a poslije duple krune klub je trebao da napravi korak naprijed. Onaj glavni, da se odvojimo od ostatka i tu je napravljen kiks na vise polja neznanjem i nestrucnoscu.
nije uopste problem sto si bio uposlenik, nebitno ko bio gazda u tom trenutku. Kako mozes dati dobre inforacmije, tako mozda mozes i malo iskrivljene jer si ipak bio dio toga.
Nemas ti mene sta popiskiti pasa moj, niti sam ja tebe sta uvrijedio niti potvarao za nesto. I prvi put si mi lanuo, a ne stoji ti. Cak stavise, imali smo finih razmjena misljenja u prethodnom periodu. A jos vaznije, nisam rekao da si neke prije branio a ove danas ne branis. Imao si svoj stav, konstruktivan i to postujem.
Kako Anela nije bila tu? I ekipa oko nje? jel to jezgro o kojem mjesecima pisemo? Izuzmi gospodju racunovodju i ovu jos jednu sto se vratila na posao nakon sto je dobila na sudu, ako se ne radi o istoj osobi?! Tu su brat bratu od ulaska Tana u klub.

Sve ovo sto ti i ja pisemo stane u "Za vrijeme titula je bilo lijepo, a poslije duple krune klub je trebao da napravi korak naprijed. Onaj glavni, da se odvojimo od ostatka i tu je napravljen kiks na vise polja neznanjem i nestrucnoscu." Nadam se da je doslo vrijeme da ce neko sve to fino zaokruziti i iskoristii maksimalno svaku marku kojom raspolaze ili dobije na raspolaganje. Ali ovo nakon duple krune ne mozes fakturisati trenutnom investitoru.

Ja izuzetno volim klub, kao svi mi, zato sam nekad i dosadan i pisem jer hocu da dam doprinos barem na neki nacin, i kad mi savijest nalaze ja malo opletem po tastaturi, ako je vec potrebno na ovom pdfu nesto sasijeci.
- 1 9 4 6 -

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 15 jul 2024, 13:57

Hoćel biti trube na sjeveru zna li se išta :bih:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 jul 2024, 14:03

Pantelija džaba kukaš neće se sabrina vratiti
ISTINA ZA VEDRANA!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 15 jul 2024, 14:04

ja fkt ne vidim problem u ženama u administraciji i oko kluba,ako je jedna racunovodja jedna marketing stgrucnjak jedna mozda organizuje putovanja sta vec,jedna mozda nutricionista ,jedna se brine o papirologiji do utakmice,jedna vodi facebok/instagram...

ako je sd,skaut ili predsjednik e tu je vec malo problem,sem ako nema 50 milijardi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 15 jul 2024, 14:06

Lucas je napisao/la:
15 jul 2024, 13:27
Kmenkake je napisao/la:
Da smo mi potpisali beka sto je došao u Zrinjski,Petar Mamic 28 godina...pojma nemam kakav je ovaj momak...kakve bi naše reakcije bile na transfer?
Uglavnom, za Jovica je Kukurelja.
Vjerovatno... ali Jovic kakav god da je vjerujem da ima veću motivaciju zbog sebe i svoje budućnosti.

P.S. Tješim se,nadam se...kad je vec kod nas u klubu i moram prihvatiti to 😆 dabogda mu se zvijezde poklopile,noge pozlatile..

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 15 jul 2024, 14:08

donDondon je napisao/la:
15 jul 2024, 13:27
Kmenkake je napisao/la:
nisu ni njihove bolje,samo sto sad sute jer se preziva Mamic i mole Boga da ime veze sa onim kriminalcem

Šute i puše 😁 čuvaju živce

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 jul 2024, 14:15

15 jul 2024, 13:26
nokee je napisao/la:
15 jul 2024, 13:19
Ma ne citirajte morona Virtuala, provaljen davno.

Nego ima li Mudrazije, gdje je zapelo.?
koliko si bolestan od 0 do virutal :urnebes: :urnebes:

Mudrazija javi se, javi seee :salut: :salut:
Ova tema odavno nije imala dva veca labuda od vas dvojice :tokralju:

Kunu se da nece komentarisati i ono na svaki post se zalijepi :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jul 2024, 14:16

amypitar je napisao/la:
15 jul 2024, 13:01
mercurial je napisao/la:
15 jul 2024, 12:47
Mislim da navijaci Sarajeva nisu ni svjesni "jacine" predsjednika Mirvica i njegovih poznanstava u svijetu biznisa i fudbala. Kad bi bilo vise iskrenih i vrijednih ljudi u FK Sarajevo koji bi znali preporuciti pravog igraca sigurno bi mogao dovesti u klub skoro svakog igraca, naravno ono sto je realno. Za 15-20 hiljada eura mjesecno mozes dovesti bilo kojeg igraca iz regije, a on to sigurno moze pokriti. Ne ide preko noci, ali jedno veliko ime privlaci drugo.
Jedno trenersko ime kao Zekic ce ti iz svog notesa izvuci par imena svojih bivsih igraca koji ce na racun njega doci. Lakse ces dovesti Mudraziju u nasu ligu kad on zna da je Zekic tu, Bubanja je tu...realno Mudrazija moze igrati bilo gdje u HNL osim Dinama bez problema. Mudrazija ce sutra privuci nekog drugog jer ce ga neko pitati o iskustvu u Sarajevu. U danasnje vrijeme igracima nije bitna plata toliko koliko je bitna tacnost u placanju..
Pravi navijaci Sarajeva su uvijek podrzavali Mirvica.
Naravno da jesu ali to smeta ovim botovima vise nego bilo sta. Samo ne citirajte plava vanago ovdje i seljadiju,udarite ignore opciju pa nek k sviraju

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, alan_kardec, bhfanatic14, Hajdeee, N3R3D, Pantelija i 76 gostiju.