FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2024, 14:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jul 2024, 14:16
amypitar je napisao/la:
15 jul 2024, 13:01
mercurial je napisao/la:
15 jul 2024, 12:47
Mislim da navijaci Sarajeva nisu ni svjesni "jacine" predsjednika Mirvica i njegovih poznanstava u svijetu biznisa i fudbala. Kad bi bilo vise iskrenih i vrijednih ljudi u FK Sarajevo koji bi znali preporuciti pravog igraca sigurno bi mogao dovesti u klub skoro svakog igraca, naravno ono sto je realno. Za 15-20 hiljada eura mjesecno mozes dovesti bilo kojeg igraca iz regije, a on to sigurno moze pokriti. Ne ide preko noci, ali jedno veliko ime privlaci drugo.
Jedno trenersko ime kao Zekic ce ti iz svog notesa izvuci par imena svojih bivsih igraca koji ce na racun njega doci. Lakse ces dovesti Mudraziju u nasu ligu kad on zna da je Zekic tu, Bubanja je tu...realno Mudrazija moze igrati bilo gdje u HNL osim Dinama bez problema. Mudrazija ce sutra privuci nekog drugog jer ce ga neko pitati o iskustvu u Sarajevu. U danasnje vrijeme igracima nije bitna plata toliko koliko je bitna tacnost u placanju..
Pravi navijaci Sarajeva su uvijek podrzavali Mirvica.
Naravno da jesu ali to smeta ovim botovima vise nego bilo sta. Samo ne citirajte plava vanago ovdje i seljadiju,udarite ignore opciju pa nek k sviraju
Mirvicu odlazi! da budemo rang zeljescara. :beba: :beba:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 jul 2024, 14:20

Ma sve je to ok, kritikujes. Sportski segment i rezultati na terenu nam jesu za kritike iako je i to po nasim komentarima sve i jedan potez dobro uradio (osim zalizanog). Svi su redom podrzali sve dovedene trenere i svrsavalo se na njih. O igracima da ne pricam, sigurno 90% je podrzano. Ali jbg iz nekih raznoraznih razloga se nije poklopilo i tu ima prostora za kritike, normalne konstruktivne, ne virtine.
Ali da ne vidis napredak u recimo transferima igraca, gdje recimo 60% ljudi konta da nam sr rijesiti Pidre ili Sabanovica pa bum proda ih za finu, solidnu cifru. Kumilo se da se Dal proda za 10k € samo da ide, obori rekorde prodaja. Djokana tusno lijepo, Mujakica svi smo se ovdje ibretili da se uzeo milion na njemu jer tad nije bio bog zna sta. Itd itd. E tu ne vidjeti napredak, onda si bas dusman pravi. A ima ih

Samo udri Ismire!

Boli neke vjerovatno i placanje obestecenja prvi put u historiji naseg kluba i dovodjenje imena kakva smo samo mogli sanjati!
A rezultat... Jednostavno MORA doci..

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 jul 2024, 14:29

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 jul 2024, 13:26
nokee je napisao/la:
15 jul 2024, 13:19
Ma ne citirajte morona Virtuala, provaljen davno.

Nego ima li Mudrazije, gdje je zapelo.?
koliko si bolestan od 0 do virutal :urnebes: :urnebes:

Mudrazija javi se, javi seee :salut: :salut:
Ono sto je u novcaniku :kafa:
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 15 jul 2024, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jul 2024, 14:34

15 jul 2024, 14:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jul 2024, 14:16
amypitar je napisao/la:

Naravno da jesu ali to smeta ovim botovima vise nego bilo sta. Samo ne citirajte plava vanago ovdje i seljadiju,udarite ignore opciju pa nek k sviraju
Mirvicu odlazi! da budemo rang zeljescara. :beba: :beba:
Ma kakav Mirvic Ismir, ostapler i prevarant milijardera, mi trebabi dzelu muharemivica i Gredica koji su zavrsili fakultet u sarajevu koji su 15 godina na birou jer oni poznaju megamiksatora poznaju koladzu i sebiju

Mi nismo svjesni STA ZNACI ISMIR MIRVIC..

Ovi sto pricaju protiv njega mogu mu se samo saget..

Hvala mu za spasavanje kluba teskog bankrota i da nemoramo gledat klub po federaci..

Naj jaci rister naj jaci ss naj vece plate

Samo jos treba kupit pilava i vicu i zdravo, naravno niksic vico i struja iz zelje zrinjskog ce past..

Garantujem da bi bili prvaci i ove godine da je sudjenje bilo fer..

MOLIM KLUB TV PORTALE, da naprave duboku analizi prosle sezone SUDJENJA i uporede to sa zadnje 4 godine prije vice

Svima ce bit sve jasno

Garantujem da ZZ ima vecu platilu duplo nego sto je Jakir imao u zrinjskom.

A trenutno on i njegov stozar ima vecu platu nego kopletan stozar zelje veleza borca i zrinjskog

I to netreba nit je u mojom ocima lose da pace to JE EXTRA DOBRO I SIGURNO VRIJEMECE POKAZAT

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2024, 14:45

TurkishAirlines je napisao/la:
15 jul 2024, 14:29
15 jul 2024, 13:26
nokee je napisao/la:
15 jul 2024, 13:19
Ma ne citirajte morona Virtuala, provaljen davno.

Nego ima li Mudrazije, gdje je zapelo.?
koliko si bolestan od 0 do virutal :urnebes: :urnebes:

Mudrazija javi se, javi seee :salut: :salut:
Ono sto je u novcaniku :kafa:
:thumbup: jos mi reci odakle mi ovaj nick Labud :cool:

@Pitar6785 :salut: :salut:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jul 2024, 14:53

Hajde samo zabij gool
Da plane Kosevo
I da grmi sampion je Sarajevo :opaopa: :opaopa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 jul 2024, 14:53

Komercijala19 je napisao/la:
15 jul 2024, 12:58
Karte za istok nisu pukle,supljira raja ima ih u Fan shopu na Aerodromu.
Ma ništa dok dok @adohz dođe na smjenu neće biti, hoće ali na parkingu pred utakmicu😂😂😂
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 15 jul 2024, 15:12

Rasprodan jug

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jul 2024, 15:19

MUDOdrago ako danas ne podpises odbicemo ti od place za ovaj misec.. svaki dan moram da punim telefon po 3x puta jer drzim ovaj usrani zeljkin portal otvoren 24/7

Ako mi telefon crkne a mudo zakaze trazicu od kluba da mi nadomiri telefon..

Da dolazi iz splita dosad bi dvoje djece napravio u SARAJEVU, al cim je on od mamica mora novcanik mirvica da place

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2024, 15:25

Da hoce skinuti onu zastitnu ogradu na istoka kod tuela.
Bas ruglo ,fujjj,bar ove evropske utakmice.
Rece Meho prodavac kod trznice 70 posto od krata koji proda je istok.Kaze niko osim u klubu zbog online prodaje ne zna tacan broj prodatih ulaznica.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 15 jul 2024, 15:31

mercurial je napisao/la:
15 jul 2024, 13:16
TurkishAirlines je napisao/la:
15 jul 2024, 13:05
amypitar je napisao/la:

Jah :kuknjava:

Bosnjaluk se uvukao i medju navijace Sarajeva, potkupi ih parama tj pojacanjima i sve ce se zaboraviti.
Pa sta bi se trebalo zaboraviti? Sta ti imas Mirvicu zaboraviti ili ne? Covjek svoje pare moze odnijeti gdje hoce. Bi li radije to pa da klub nema para vodu da plati, da navijaci skupljaju pare donacijama da se plati struja ?
Jooj dajete pojedini sebi puno na vaznosti, a svercate se na stadion, zao vam platiti ulaznicu od 3 km za svoj klub. A puna vam usta voljenog kluba. Isao sam sa takvima na tribinu..
Matere ti ne odgovaraj tom idiotu, samo će tako prestati pisati ovdje. Vidiš da koristi svaku priliku da hrakne po nama.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 15 jul 2024, 15:39

mercurial je napisao/la:
15 jul 2024, 13:43
Ne razumijem pojedine. Ili su mucki provokatori ? Ja pamtim stanje u klubu prije Mirvica/Tana. Poslusajte izjave nekih bivsih igraca kako su prolazili..
Sto se tice bivsih legendi kluba, oni su imali 20 godina vremena da nesto urade pa sta su uradili. Klub je bio finansijski na niskim granama, mozda i pitanje opstanka !? Evo i Zeljo ima bivsih legendi hrpu pa sta im koristi, jel se Dzeko ocese sto nemaju vodu da plate.
Neka Mirvica bar ne moramo telefonom skupljati da se plati autobus za gostovanje..
Sto se tice grada i "legendi" klub bi sad bio ujedinjen sa nekim Olimpicom, Pofalickim itd kao KK Bosna..
Svaki vlasnik ima svoje musice sto navijacima ne pasu. Pa sta bi rekli navijaci ManU ili Chelsea?? Ali pobogu ljudi su to kupili mogu s tim raditi sta hoce, prodati, ugasiti, zaposliti koga hoce, dati otkaz kome hoce, zapaliti....Taman posla da ce pitati nekog Muju s Cvile sta da radi. Niko ne brani meni ako imam pare da to kupim pa da odlucujem ili bilo kome od vas. Nego problem je sto nosimo Adidas dresove koji su top brend ali cijenom nepristupacni prosjecnom navijacu ili sto ulaznica nije besplatna..
Bar ne moramo brinuti za opstanak kluba, to mi je bitnije od bilo kakve titule. Neko napisa klub je bio i bice, nije tacno, sama poreska uprava ti moze ugasiti klub. K***c bi navijaci skupili 3-4 mil KM poreskog duga i platili u ime kluba. Grad ne bi pogotovo..
:bow:

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 15 jul 2024, 15:40

Citav dan se ganjam za istok, preko neta ne ide izgleda zajebali sa printanjem previse. Otisao u FanShop, kaze nema ovdje vise. Odem u titovu kazu kupi preko neta. Neko ne nesto dobro zajebo sa ovim kartama braco. Pozitivno je sto je svugdje bio red za karte, al je jos ne kupih
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2024, 15:47

plisek je napisao/la:
15 jul 2024, 15:40
Citav dan se ganjam za istok, preko neta ne ide izgleda zajebali sa printanjem previse. Otisao u FanShop, kaze nema ovdje vise. Odem u titovu kazu kupi preko neta. Neko ne nesto dobro zajebo sa ovim kartama braco. Pozitivno je sto je svugdje bio red za karte, al je jos ne kupih
Nema istoka cekaju I ulicni prodavaci,novu isporuku.
Ali I kad dodje (ako dodje)to ce se rasprodati za tren oka.
Ja sam vec rekao istoka nece biti do cetvrtka,ali izgleda I mnogo ranije.
Vjerovatno ce dostampati,ali nas vazda nesto iznenadi.

ventilateur
Kontakt:

Post Postao/la ventilateur » 15 jul 2024, 16:06

https://www.facebook.com/share/v/RCaRR7 ... tid=CTbP7E. Izjava trenera Lokomotive izgleda da je kod njih tamo rasulo u klubu nadam se da ce se pojavit info ili sluzbena objava oko Roberta
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jul 2024, 16:14

amypitar je napisao/la:
15 jul 2024, 15:47
plisek je napisao/la:
15 jul 2024, 15:40
Nema istoka cekaju I ulicni prodavaci,novu isporuku.
Ali I kad dodje (ako dodje)to ce se rasprodati za tren oka.
Ja sam vec rekao istoka nece biti do cetvrtka,ali izgleda I mnogo ranije.
Vjerovatno ce dostampati,ali nas vazda nesto iznenadi.
Istok ce planuti citav do cetvrtka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 15 jul 2024, 16:17

Samo da čestitam ekipi i Zekiću na postignutom rezultatu,jest da su nas vile nosale ali eto i nama se vratilo da dobijemo kad baš i ne zalužimo po prikazanom na terenu.
Sretno nam i u četvrtak nadam se da ćemo im manje prostora ostavljati nego u prvoj utakmici.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jul 2024, 16:19

Pitar6785 je napisao/la:
15 jul 2024, 15:19
MUDOdrago ako danas ne podpises odbicemo ti od place za ovaj misec.. svaki dan moram da punim telefon po 3x puta jer drzim ovaj usrani zeljkin portal otvoren 24/7

Ako mi telefon crkne a mudo zakaze trazicu od kluba da mi nadomiri telefon..

Da dolazi iz splita dosad bi dvoje djece napravio u SARAJEVU, al cim je on od mamica mora novcanik mirvica da place
Brate molim te da se upoznamo, volio bih te pocastiti
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 15 jul 2024, 16:21

jel sa Trnavom prva na Kosevu?

Komercijala19
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala19 » 15 jul 2024, 16:25

SHZ82 je napisao/la:
15 jul 2024, 16:21
jel sa Trnavom prva na Kosevu?