UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
E čuj naštelili
Toliko su jako naštelili da je Francuska u finalu dobila dva penala

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije debilna zajebancija nego rasizam, lik ismijava crnce a pola saigrača u Chelseu mu crnciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnostiDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:43Pitaj Rajaza. On ih brani kao da su mu braca. Ne da lik reci da su im nastelili titulu i Bog... Jos kad rece za Copa Americu sta im je zrijeb nasteljen, a na jednoj strani Brazil, Urugvaj i Kolumbija, a na drugoj Argentina, Venezuela, KanadaJayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:36Nema odvratnije nacije od Argentine, to oduvijek mislim, i bez ovoga. Dovoljno je bilo pogledati 1/4 finalni duel sa Nizozemskom na proslom SP kad su zasluzili valjda tri crvena minimum, ali to je samo jedna od šest utakmica na koje su pogurani to prvenstvo. Ta titula = Bayernova koronaška LP.
Ljudi se čude kako neko može navijati za engleze, pravo je pitanje kako bilo ko ko nije argentinac može navijati za skupinu čif.utskih rasista?![]()
![]()
Ova debilna zajebancija Argentinaca je odgovor na Mbappeovu izjavu kako se Južna Amerika ne može porediti sa Evropom po pitanju fudbala.
Mozak očito ostao negdje u razvoju još u osnovnoj školi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kao i kod većine ostalih fudbalera
FIFA svašta trpi ali rasizam teško. naravno ne zato što se njima je.be za to nego jer su im glasovi iz trećeg svijeta jako bitni. ne bi me nimalo začudilo da ih žestoko kazne
FIFA svašta trpi ali rasizam teško. naravno ne zato što se njima je.be za to nego jer su im glasovi iz trećeg svijeta jako bitni. ne bi me nimalo začudilo da ih žestoko kazne
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno da se javilo 5 navijača Barcelone
Kad se sjetim samo kako je Marciniak u finalu prekidao kontre Francuza 5 na 2 i nije puštao prednost kad je trebalo u produžecima

Kad se sjetim samo kako je Marciniak u finalu prekidao kontre Francuza 5 na 2 i nije puštao prednost kad je trebalo u produžecima

Treba razlikovati rasizam od zaebancije, svi akteri bi trebali žestoko biti kažnjeni za primjer drugima.Rajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnostiDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:43Pitaj Rajaza. On ih brani kao da su mu braca. Ne da lik reci da su im nastelili titulu i Bog... Jos kad rece za Copa Americu sta im je zrijeb nasteljen, a na jednoj strani Brazil, Urugvaj i Kolumbija, a na drugoj Argentina, Venezuela, KanadaJayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2024, 23:36Nema odvratnije nacije od Argentine, to oduvijek mislim, i bez ovoga. Dovoljno je bilo pogledati 1/4 finalni duel sa Nizozemskom na proslom SP kad su zasluzili valjda tri crvena minimum, ali to je samo jedna od šest utakmica na koje su pogurani to prvenstvo. Ta titula = Bayernova koronaška LP.
Ljudi se čude kako neko može navijati za engleze, pravo je pitanje kako bilo ko ko nije argentinac može navijati za skupinu čif.utskih rasista?![]()
![]()
Ova debilna zajebancija Argentinaca je odgovor na Mbappeovu izjavu kako se Južna Amerika ne može porediti sa Evropom po pitanju fudbala.
Mbapppe je dao normalnu i realnu izjavu, Najjače Ervopsko klupsko takmičenje je jače od Južno Američkog, najjače Evropske lige su jače od Argentinske ili Brazilske, Evropsko prvenstvo sadrži duplo više kvalitetnih reprezentacija od Copa Amerike.
Da, tek sad vidim.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:03Nije debilna zajebancija nego rasizam, lik ismijava crnce a pola saigrača u Chelseu mu crnciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnosti![]()
Klasični pileći mozak fudbalera. Treba reći da ima dosta i forumaša koji prosipaju rasizam ovdje.
A zatim iskusno svirao 2 penala Francuzima da ne bude previše ofirnoJayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:36Naravno da se javilo 5 navijača Barcelone![]()
Kad se sjetim samo kako je Marciniak u finalu prekidao kontre Francuza 5 na 2 i nije puštao prednost kad je trebalo u produžecima![]()

Slažem sechily-rz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:14Treba razlikovati rasizam od zaebancije, svi akteri bi trebali žestoko biti kažnjeni za primjer drugima.Rajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnosti![]()
Dao je izjavu koja je imala podcjenjivački ton i to nakon što je totalno nadigran u finalu od te iste Argentine koja je isto tako nadigrala i Hrvatsku i Holandiju u nokaut fazi. Znao je Donatelo tačno šta radi. Sad što je Enzo papak to je druga priča.
Nije enzo sam u ovome. Jedino se prica o njemu sto je fofana na ovo post bacio. Ista bagra su i ostali argentinciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:29Da, tek sad vidim.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:03Nije debilna zajebancija nego rasizam, lik ismijava crnce a pola saigrača u Chelseu mu crnciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45
Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnosti![]()
Klasični pileći mozak fudbalera. Treba reći da ima dosta i forumaša koji prosipaju rasizam ovdje.
A zatim iskusno svirao 2 penala Francuzima da ne bude previše ofirnoJayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:36Naravno da se javilo 5 navijača Barcelone![]()
Kad se sjetim samo kako je Marciniak u finalu prekidao kontre Francuza 5 na 2 i nije puštao prednost kad je trebalo u produžecima![]()
Slažem sechily-rz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:14Treba razlikovati rasizam od zaebancije, svi akteri bi trebali žestoko biti kažnjeni za primjer drugima.Rajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 02:45
Ja znam da tvoja glavica vjeruje kako je SVJETSKO PRVENSTVO namješteno, ali to ipak govori više o tvojoj glavici, a ne o stvarnosti![]()
Dao je izjavu koja je imala podcjenjivački ton i to nakon što je totalno nadigran u finalu od te iste Argentine koja je isto tako nadigrala i Hrvatsku i Holandiju u nokaut fazi. Znao je Donatelo tačno šta radi. Sad što je Enzo papak to je druga priča.
- Pensioner26
- Kontakt:
Upravo. Dosta njih je u busu bilo i pjevalo. Mada sekunde mi nije krivo ako debilu udare sad ogromnu suspenziju. Sam pao , sam se ubio.soxx je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:50Nije enzo sam u ovome. Jedino se prica o njemu sto je fofana na ovo post bacio. Ista bagra su i ostali argentinciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:29Da, tek sad vidim.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:03
Nije debilna zajebancija nego rasizam, lik ismijava crnce a pola saigrača u Chelseu mu crnci
Slažem se
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko je uopće kapiten reprezentacije Argentine, zašto se ne oglašava da osudi jedan ovakav neljudski čin ?
Ovom nakaradom od pjesme pokazuju samo koliko su domicilno nepismeni
Argentinac proziva nekoga na osnovu porijekla...

Argentinac proziva nekoga na osnovu porijekla...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma jel' to onaj što je sudio polufinale UCL nedavno ?JayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:36Naravno da se javilo 5 navijača Barcelone![]()
-
- Kontakt:
Gle, gle psihicki nestabilna osoba nije preboljela poraz Francuza prije vise od godinu i pol.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:36Naravno da se javilo 5 navijača Barcelone![]()
Senturk

Uvrijedili se argentinci jer je Mbape rekao istinu. A sa druge strane se francuzi uvrijedili jer su ovi pjevali istinu, danas su svi postali preosjetljivi.
Svako ko se našao u ovome treba biti kažnjen.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:53Upravo. Dosta njih je u busu bilo i pjevalo. Mada sekunde mi nije krivo ako debilu udare sad ogromnu suspenziju. Sam pao , sam se ubio.soxx je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:50Nije enzo sam u ovome. Jedino se prica o njemu sto je fofana na ovo post bacio. Ista bagra su i ostali argentinciRajaz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 09:29
Da, tek sad vidim.
A zatim iskusno svirao 2 penala Francuzima da ne bude previše ofirno
Slažem se
Fudbaler vjerovatno i ne konta razliku između rasizma i zajebancije. Čisto sumnjam da Argentinci imaju nešto protiv crnaca budući da su prijatelji u klubovima.
Dobro je biti žrtva rasizma i pri tome imati milione, skupa kola i svaku noć drugu trebu natezati. Jel te iste žrtve sa povezima oko vrata rade ko robovi na nekoj plantaži ili žive u vilama sa voznim parkom od preko milion i svim ostalim perverzijama. Viniciusa bi pretpostavljam svi gadjali bananama kad bi se pojavio na ulici. Niko ne imao zelju za selfijem. Danas čim se neko "uvrijedi" automatski je žrtva rasizma. Pa sta bi se tek trebalo kazati za engleske navijače koji redovno pjevaju i dobacuju sve i svašta.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.

Kad se samo sjetim koliko godina su se nasladjivali sto eto sve ima, samo nema nista s repkom, to im bio glavni argument za ikakvu pricu. A vidi sad.

Ljudi su postali soft. Dovoljno je pogledati koliko su neki plakali zbog onog zvizdanja Cucurelli. Kao da profesionalni fudbaleri nisu navikli na uvrede i provokacije sa svih strana.
Bukvalno. Preosjetljivi i razmazeni. Sad je problem sto fifa i uefa redovno kaznjavaju ovakve stvari pa ne bi smjeli stat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
"
Imaju tu neku konekciju provociranja. Doduse Argentinci kakvi i jesu, tesko je ocekivat da nema bar malo rasizma, ali oni vjv u tome ne vide nista tako lose.
Imaju tu neku konekciju provociranja. Doduse Argentinci kakvi i jesu, tesko je ocekivat da nema bar malo rasizma, ali oni vjv u tome ne vide nista tako lose.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.