Premijer liga BiH - aktuelno

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jul 2024, 10:38

Virtu4l je napisao/la:
17 jul 2024, 08:47
zeljovolimte je napisao/la:
17 jul 2024, 07:59
@Virtual je u pravu..
Stvarno glup moras biti i ovakav zakljucak napisati.

Zar ne vidiš koliko se očajnički koprcaju i pokušavaju napraviti neki hajp?

Posjetu u Evropi imaju samo zbog ljeta i dijaspore, što uostalom svaki put pokazuje nastavak sezone gdje od postanka fudbala gledaju u leđa Grbavici i velikom Željezničaru.

Klub koji već od ovog ljeta diše na škrge. Prošle godine u ovo doba su već doveli bar na papiru odlična pojačanja, potrošili masu para, Penaranda, Viveros, Zeljković, Rogić, Beganović.

Ove sezone su doveli prinove iz Srbije i jednog solidnog igrača iz Hrvatske. Svi zajedno imaju platu k'o recimo Penaranda ili Viveros.

Nema više šuški kao prije.

Nije da im i to nisam najavio. :kafa:
Toliko smo tanki sa parama da finaliziramo ulazni transfer u vrijednosti od 250.000€. Tuga Boga mi kako smo tanki sa lovom :(
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 17 jul 2024, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 17 jul 2024, 10:38

Puče kapacitet Grbavice u 3 dana i 2 dana prije utakmice bez bilo kakvog posebnog hajcanja raje preko zvaničnih stranica kluba i preko medija. Jednostavno DIV!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2024, 10:42

Ponovo su se uzbudili.

Zbog svega ovoga će mi biti i malo žao kad krene standardni folklor. :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2024, 10:44

onako je napisao/la:
17 jul 2024, 10:32
Miljacka je napisao/la:
17 jul 2024, 10:18
Virtu4l je napisao/la:
17 jul 2024, 08:47

Zar ne vidiš koliko se očajnički koprcaju i pokušavaju napraviti neki hajp?

Posjetu u Evropi imaju samo zbog ljeta i dijaspore, što uostalom svaki put pokazuje nastavak sezone gdje od postanka fudbala gledaju u leđa Grbavici i velikom Željezničaru.

Klub koji već od ovog ljeta diše na škrge. Prošle godine u ovo doba su već doveli bar na papiru odlična pojačanja, potrošili masu para, Penaranda, Viveros, Zeljković, Rogić, Beganović.

Ove sezone su doveli prinove iz Srbije i jednog solidnog igrača iz Hrvatske. Svi zajedno imaju platu k'o recimo Penaranda ili Viveros.

Nema više šuški kao prije.

Nije da im i to nisam najavio. :kafa:
Hahahahahahhahahah najjači brat. Obolio zbog Saraj'va, ali boli njega **** za to. :lol:
Ma Legenda prava. Ja ne kontam ljude koji mu psuju i vrijedjaju ga, iako on to voli, jer zato i pise ovakve postove. Godi mu kad ga vrijedjaju, jer ne posustaje.
I kaze najavio, hahahahha, a nema sta nije najavio. Legenda pisala, od ovo ljeto ide na sve ili nista, do gasenja kluba, pa mora nesto pogodit, hahaha.
Samo nek pise, ne bi valjalo kad bi prestao, dosadno bi bilo ovdje, Boga mi.
Najavio all in pa hahah sam sebe hvata u lazi svojim postom,znaci all in pa sad nema se para hahah

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2024, 10:45

:kafa:

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2024, 16:20
Znači počeli su se dovoditi prosječni igrači iz srbijanske lige. Toliko o neograničenom budžetu i rekordnim ulaganjima. :ljepota:

Nisam očekivao da će česma ovako brzo presušiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 jul 2024, 10:49

Virtu4l je napisao/la:
17 jul 2024, 10:45

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2024, 16:20
Znači počeli su se dovoditi prosječni igrači iz srbijanske lige. Toliko o neograničenom budžetu i rekordnim ulaganjima. :ljepota:

Nisam očekivao da će česma ovako brzo presušiti.
Kume tebe ne vole na vasoj temi tamo, ti nesto najavljujes

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2024, 10:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 jun 2023, 22:14
Kao sto sam rekao,Viveros je najace pojacanje,igrac na kojem ce se bez problema uzeti cifra. Mlad,zeljan dokazivanja,sam je takodje potvrdio da su ga timovi koji igraju LP trazili, al eto uletio hrasnicki influenser

Hrasnički influenser. :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 17 jul 2024, 10:55

Hrasnički influenser :rol:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 jul 2024, 11:01

Tempero je napisao/la:
17 jul 2024, 10:29
holyman je napisao/la:
17 jul 2024, 09:56
Rasprodali grbavicu 2 dana prije utakmice :bow: :bow: :bow:

A spektakl tek slijedi :opaopa:
Spektakl i kosevo ne idu zajedno.
Kako ne?

Koševo Zapad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2024, 11:03

Virtu4l je napisao/la:
17 jul 2024, 10:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 jun 2023, 22:14
Kao sto sam rekao,Viveros je najace pojacanje,igrac na kojem ce se bez problema uzeti cifra. Mlad,zeljan dokazivanja,sam je takodje potvrdio da su ga timovi koji igraju LP trazili, al eto uletio hrasnicki influenser

Hrasnički influenser. :salut:
Naravno da je Viveros top igrac,druga je stvar sto nema gram mozga i nece da igra ovdje,uglavnom vise plate posudbu za njega nego sto je zeljkan zadnjih godina prodao nekog. Gledaj ti bolida jos konta da sam iz Hrasnice :rol: Zamisli ti mozga da gubi vrijeme i trazi postove haha nebi to radio da mi neko plati al moze cg besposlicar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2024, 11:07

denimen99 je napisao/la:
17 jul 2024, 10:55
Hrasnički influenser :rol:

Hrasnički influenser je čudo. Čovjek je jednostavno antitalenat za vođenje kluba i kad završi sa Divovima sa Kromolja mislim da utakmicu više ni na TV-u neće gledati.
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2024, 11:09

Jest mu Mirvic nabio komplekse,nemoze da spava,jede mora da pise svaki dan o njemu hahah,kad ode za 10 godina pisace cg nakaza jesam li vam reko

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jul 2024, 11:12

sto su to viveros, beganovic, penanranda bolji od bubanje, jovica, djordjevica? Opet pravis jaz a nidje veze ti prica.
Meni je bolja ova garnitura pojacanja nego prethodna pa da ih je milijardu platio. Gdje logika?

posto je eto iz egzoticne zemlje po defaultu svrs? Cudi me jer ti tako ne rezonujes virtuale. Ustvari, u produzetku se vide tvoji iskreni ciljevi.

da mirvicu vidis ledja a da mi imamo opet prazan hod bez investitora, pa dok se to nadje propade sezona. TI nam samo ne zelis dobro, pojednostavljeno.
Sutra cvilite, uzivajte i gledajte klub iz grada Sarajeva u evropi. Bice vam nesto slicno kao nama za vrijeme Eura, svi gledaju, euforija, puni kafici, slavlje.. A mi?? mi kuci tugujemo, e tako ce i memli strana sutra s predvodnikom virtonom haha

sto bi reko Mamic; ti si jedno mucko provokatorsko djubre :kafa:

@Mosarajvosa83 ma zna levat sta bi znaci odlazak Mirvica.. isto ono sto nam se desilo prije nego on udje u klub. Tad su gubavci sretni i zadovoljni, ali eto i tad ih ispisasmo cini mi se tako da je njima svejedeno. S njima i na virslama i na kavijaru - isti epilog :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2024, 11:14

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
17 jul 2024, 11:12
sto su to viveros, beganovic, penanranda bolji od bubanje, jovica, djordjevica? Opet pravis jaz a nidje veze ti prica.
Meni je bolja ova garnitura pojacanja nego prethodna pa da ih je milijardu platio. Gdje logika?

posto je eto iz egzoticne zemlje po defaultu svrs? Cudi me jer ti tako ne rezonujes virtuale. Ustvari, u produzetku se vide tvoji iskreni ciljevi.

da mirvicu vidis ledja a da mi imamo opet prazan hod bez investitora, pa dok se to nadje propade sezona. TI nam samo ne zelis dobro, pojednostavljeno.
Sutra cvilite, uzivajte i gledajte klub iz grada Sarajeva u evropi. Bice vam nesto slicno kao nama za vrijeme Eura, svi gledaju, euforija, puni kafici, slavlje.. A mi?? mi kuci tugujemo, e tako ce i memli strana sutra s predvodnikom virtonom haha

Ma navikli su oni na tv da gledaju odavno,nista to njima nije cudno tom malom klubu je cilj da pokusaju evropu da izbore

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 jul 2024, 11:16

Nije stvar u kvaliteti igraca, nego u tome da je Penaranda imao platu kao ta trojica sto su sada dosli. Da ne spominjem jos platu Vrancica, Viverosa, Renana i Rogica prosle godine.
Jel to Mirva shvatio da se ne isplati baciti tolike pare kad svakako necete biti ni u top 3?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jul 2024, 11:20

19vendetta87 je napisao/la:
17 jul 2024, 11:16

Nije stvar u kvaliteti igraca, nego u tome da je Penaranda imao platu kao ta trojica sto su sada dosli. Da ne spominjem jos platu Vrancica, Viverosa, Renana i Rogica prosle godine.
Jel to Mirva shvatio da se ne isplati baciti tolike pare kad svakako necete biti ni u top 3?
nevjerovatno rezonovanje. Jel mora biti pravilo sto vise placen to bolji rezultat? Pa nije niko lud bacati ogromne pare kad mozes za troduplo manje dobiti jos bolji rezultat.
Pa nece uvijek biti pijani biznismen. Probao vidio da ne ide sa Penerandama i viverosima, okrenuo se drugim snagama. I?

top 3 ili ne, uvijek smo korak ispred vas :kafa:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2024, 11:22

Znaju oni to veoma dobro, mislim na one pametnije, zato sad mudro šute.

Nije shvatio, samo više nema para za igranje FM.

Ponavljam, 33 miliona maraka je akumulirani gubitak te rupe bez dna. Nekome se te silne pare duguju, Tanu, Namu, Mirviću, američkim partnerima, ko zna kome još... Niko ih se tako lako neće odreći. Već sad dobar dio plata ide na ruke i putem online platformi da se ne bi platili doprinosi državi.

Tik-tak, tik-tak...
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 jul 2024, 11:24

Ponavljam, 33 miliona maraka je akumulirani gubitak te rupe bez dna. Nekome se te silne pare duguju, Tanu, Namu, Mirviću, američkim partnerima, ko zna kome još... Niko ih se tako lako neće odreći. Već sad dobar dio plata ide na ruke i putem online platformi da se ne bi platili doprinosi državi.

Tik-tak, tik-tak...
NEMA NAZAD

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 17 jul 2024, 11:32

Virtu4l je napisao/la:
17 jul 2024, 11:22

Znaju oni to veoma dobro, mislim na one pametnije, zato sad mudro šute.

Tik-tak, tik-tak...

tik-tak, tik-tak vas se zeljkan bori za opstanak

tik-tak, tik-tak vas se zeljkan bori za opstanak

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jul 2024, 11:33

holyman je napisao/la:
17 jul 2024, 11:24

Tik-tak, tik-tak...
Zamolicemo Virtala da uradi update,cujem skocilo na 150 miliona

TIK TAK

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 23 gosta.