sto su to viveros, beganovic, penanranda bolji od bubanje, jovica, djordjevica? Opet pravis jaz a nidje veze ti prica.
Meni je bolja ova garnitura pojacanja nego prethodna pa da ih je milijardu platio. Gdje logika?
posto je eto iz egzoticne zemlje po defaultu svrs? Cudi me jer ti tako ne rezonujes virtuale. Ustvari, u produzetku se vide tvoji iskreni ciljevi.
da mirvicu vidis ledja a da mi imamo opet prazan hod bez investitora, pa dok se to nadje propade sezona. TI nam samo ne zelis dobro, pojednostavljeno.
Sutra cvilite, uzivajte i gledajte klub iz grada Sarajeva u evropi. Bice vam nesto slicno kao nama za vrijeme Eura, svi gledaju, euforija, puni kafici, slavlje.. A mi?? mi kuci tugujemo, e tako ce i memli strana sutra s predvodnikom virtonom haha
sto bi reko Mamic; ti si jedno mucko provokatorsko djubre
@Mosarajvosa83 ma zna levat sta bi znaci odlazak Mirvica.. isto ono sto nam se desilo prije nego on udje u klub. Tad su gubavci sretni i zadovoljni, ali eto i tad ih ispisasmo cini mi se tako da je njima svejedeno. S njima i na virslama i na kavijaru - isti epilog