Kosevo je to, bez dukserice ni u julu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da, trebaju se skloniti ovi novinarski mikrofoni. Puno je ljepše kad je samo jedan kvalitetni mikrofon.
nije da se necemo skidati
Pa da ne vjerujemo niko nebi dosao na tekmu, naravno da svi vjeruju u prolaz ali eto meni vise smeta podcjenjivanje trenutnog protivnika nego realna zabrinutost. Jer znas kako kod nas ide, do neki dan se ovdje pisalo kako cemo tesko i do cetvrtog mjesta ove sezone, sad je vec titula u dzepu, kako je moguce toliko promjeniti misljenje al hajd to je vec duga prica..H8Z7 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:05Igramo protiv jake ekipe što je činjenica, ali imamo prednost, igramo pred domaćom publikom, fina atmosfera, dobar trener. Ne znam čemu očekivati ikakav rezultat ako ne vjeruješ svojoj ekipi.nokee je napisao/la: ↑17 jul 2024, 12:26Ma ne stoji ti to. Niko ovdje ne kuka kako si ti to napisao, nego se kaze cinjenica da igras protiv JAKE ekipe. Naravno da smo na svom terenu i naravno da im idemo guzove oderati. Sa mudima i agresivnoscu i pravim pristupom se mogu i puno jace ekipe izbaciti, sve to stoji..H8Z7 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:48Veću dozu kukavičluka nisam vidio u životu kao ovdje na forumu. Provukli smo se nekako prvu utakmicu ali neka se i nama to nekad desi da tako odigramo.
Ne valja kad dobiješ slabije, ne valja kad dobiješ ravnopravne, ne valja kad dobiješ jače. Pa šta valja više? Igramo na svom terenu pred oko 20k ljudi sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Znamo kako igraju a znaju i oni nas. Možete li nekad u životu reći idemo da ih dobijemo a ne pribojavati se svakog protivnika. Idemo sutra da ih dobijemo ne zanima me kako ali ćemo ih ako Bog da dobiti. Nakon toga i Spartak. Respect svima ali mi smo Sarajevo izvolite se braniti. Dosta više i takvog stava ništa bolji od nas nisu shvatite to.
Za kraj citirat ću jednog književnika:
Probem je ovdje raja vec pise s kim igramo u drugom pretkolu i ko je nosioc itd. I onda ako se to ne desi (a realne sanse su 50:50 vjerovatno) onda ide jabavanje ko da su nas izbacili neki konobari. A i ti kako si to napisao kao da smo mi u najmanju ruku Bologna i igramo protiv Aktobea, a ne ekipa koja jos uvijek nema ni glavu ni rep i kojoj ce jos dosta trebati da lici na nesto. Pa naravno da je normalno i racijonalno da se pribojavas na sta ce to sve ispasti.
Ako Bog da dobiti hocemo ali lako sigurno nece biti.
Nismo mi Bologna ali ne treba ni nas tako podcijeniti, nema smisla imamo ok ekipu a vidjeli smo da i oni imaju slabih tački, od sporih i nesigurnih štopera, do golmana koji loše igra nogom. Najjači su u veznom redu i najbrži tu se trebamo dobro paziti, pošto nema Mustafića niti Buljubašića, vjerojatno ćemo igrati sa autobusom ispred gola prvih 20ak minuta i onda polahko preuzeti inicijativu.
Meni nema smisla njih dizati toliko u nebo kao da su Celtic a mi kao nikad gori, treba biti realan.
Velika je razlika kada igras za Igman i kada igras za Sarajevo. On je dole bio stvarno dobar ali je ovdje totalno zakazao. Totalno neupotrebljiv igrac sa 1000 gresaka po utakmici.boki86 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:53Evo pise klix da je kupresak gotov, nesto kontam, bi li se onaj durakovic mogao rehabilitovati kao lijevi stoper, ima visinu i brzinu, kad bi radio da poboljsa postavljanje u odbrani, mozda bi nesto i bilo od njega. Nekako mi je prebrzo propao od igmana do nas
da mi se kako raniti tupim predmetom. Kako ti uvijek kod komsije sve bolje??!
Fulio sam inicijale ali sam mislio na Kuprešaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:47Zamolit ću Mortema da ukine @tabba77 sa foruma ako laže za inicijale.tabba77 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:46A. I.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 11:35100% provjerena info da nam dolazi igrač al nisam mogao dobiti ime. Nemojte me razapeti samo, upravo sam je sada dobio![]()
![]()
Imena tabba, imena!