FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sesar, Ikić?Surreal je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:31U suštini, jedina zamjerka koju imam za Kuprešaka je ta što dolazi iz Širokog Brijega, sa tim klubom ne treba imati apsolutno nikakve veze (znam da mu je istekao ugovor i da smo ga doveli besplatno), ali i dalje bode oči.
Pojedini su ovdje već fino objasnili koliko je teško naći makar solidnog igrača na njegovoj poziciji, te da se sa tim muče i najbolji europski klubovi, tako da je ovo sigurno najbolje realno rješenje u datom trenutku. Ima historiju igranja za Osijek, tako da je sigurno poznat treneru, te mu nije "uvaljen" kao pojačanja s početka prelaznog perioda.
Mihaelu puno sreće, Mirviću hvala na uloženim resursima. Čekamo utakmicu i slavimo prolaz sutra aBd.![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Kao prvo ja neponizavam oktobe samo sam pitao jel se zna po zavrsetku utakmice-a
Naravno da treba igrat oprezno i na prolaz jer zekic tek za 2 dana dobiva prvu platu od naseg kluba.
Izjava ZZ bez obzira sta sutra bude pokazuje razliku izmedju zasto je on skuplji.
Husref m Sta je tu je ——- ne nismo vjezbali penale nit cemo nezelim slat igracima pogresnu poruku
Husref———- kratko smo tu dacemo sve od sebe sta je tu je—— nama je vise odgovarao los teren
Husref— nas narod je takav moramo se borit——- ZZ navijaci ce trazit od nas nesto sto mi necemo moci isporucit al ocekujem da je svaki igrac koji je podpisao za FK SARAJEVO prije podpisa se raspitao gdje dolazi, ako mu ne odgovara nije treba dolazit da UZMI VELKE NOVCE, vec fino put posusja goska igmana zelja i za 5 km maraka mjesecno igraj
Ova izjava bez obzira sta sutra bilo ulijeva umene nadu povjerenje a ujedno i opravdava platu bez obzira koliko da je veca nego sto bi bila kod husrefa..
Naravno da treba igrat oprezno i na prolaz jer zekic tek za 2 dana dobiva prvu platu od naseg kluba.
Izjava ZZ bez obzira sta sutra bude pokazuje razliku izmedju zasto je on skuplji.
Husref m Sta je tu je ——- ne nismo vjezbali penale nit cemo nezelim slat igracima pogresnu poruku
Husref———- kratko smo tu dacemo sve od sebe sta je tu je—— nama je vise odgovarao los teren
Husref— nas narod je takav moramo se borit——- ZZ navijaci ce trazit od nas nesto sto mi necemo moci isporucit al ocekujem da je svaki igrac koji je podpisao za FK SARAJEVO prije podpisa se raspitao gdje dolazi, ako mu ne odgovara nije treba dolazit da UZMI VELKE NOVCE, vec fino put posusja goska igmana zelja i za 5 km maraka mjesecno igraj
Ova izjava bez obzira sta sutra bilo ulijeva umene nadu povjerenje a ujedno i opravdava platu bez obzira koliko da je veca nego sto bi bila kod husrefa..
Ovo treba odigrati hladne glave, zrelo, kao da smo tamo izgubili 2-0 a ne pobijedili...Ne treba zaboraviti da je Aktobe prošle godine izgubio od Torpeda 2-1 pa ih u revanšu nabušili 4-1 na njihovom stadionu.
-
- Kontakt:
Po koji put se mora govoriti da je 4-1 bila u Kutaisiju prva, a druga 1-2 za Torpedo u Aktobeu....
ja cijelu sedmicu nesto kontam u glavi moramo dobiti,vjeruj da sam smetno sa uma da smo ih i dobili tamo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo bez ikakvih najava i euforija.
Moraju nas napasti, a izlaze pred 20k+ ljudi da igraju.
Njima je yebena atmosfera ono što su napravili u Aktobeu, 12k ljudi, atmosfera ko kod nas kad je bojkot bio
Moraju nas napasti, a izlaze pred 20k+ ljudi da igraju.
Njima je yebena atmosfera ono što su napravili u Aktobeu, 12k ljudi, atmosfera ko kod nas kad je bojkot bio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kupresak je provjeren igrac, mlad, moze jos napredivati.. cestitke Upravi na dovođenju takvog igraca. Jos Mudrazija, stoper i jedna dobra desetka, uh..kakvu bi tada imali ekipunokee je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:42Mi ako dovedemo jos pored Kupresak-a
Mudraziju
Stoper iz Domzala i
Prednji vezni iste klase ko zadnja pojacanja..
Uh onda je tesko ne biti optimista za narednu sezonu.. Uz to mislim da smo konacno uboli sa trenerom. Samo vala ako s njim ne budemo imali strpljenja ebi nas onda..
Pa svakome je njegov klub najbolji pa i njemuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:35da mi se kako raniti tupim predmetom. Kako ti uvijek kod komsije sve bolje??!![]()
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Napravi od karte lepezu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo da ne budemo ko Hajduk.. sta oni ocekuju od Kalinica, Dzeke, Rakitica, Perisica??!?! Kakvi mazlumi ne do Bog nikome.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dom staraca prave, super za hype i da privuku raju ali ništa više od togaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:56samo da ne budemo ko Hajduk.. sta oni ocekuju od Kalinica, Dzeke, Rakitica, Perisica??!?! Kakvi mazlumi ne do Bog nikome.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kakvo je vaše misljenje za Matanovica moze li on " dat ruke " Zekicu u ovoj formaciji ili je njegovo vrijeme prošlo ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Bojim se brate da to njegovo vrijeme još nije ni došlonedimmmm1337 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:19Kakvo je vaše misljenje za Matanovica moze li on " dat ruke " Zekicu u ovoj formaciji ili je njegovo vrijeme prošlo ?

Mislim da je i ZZ skontao da od njega nema ništa zato se i dovode veznjaci, jednostavno je previše trom igrač.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, adoado, Aduka87, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, bordobijeli, budzak, bvsic, Dadox, drzgemboadislic, EastMadness, Evander, galia95, Giuseppe1, Hajdeee, Haksss, HZbec, inzomni, James1987, kanarinac, keli, Lokomotifa, macahz, MElloo, Napapijri, Oerde, OzmoodPinglewood, Paromlinac, pintol_TM87, plisek, Rodman, ronaldo99, sebalos, sekac, Skojevska, Tatamata1946, VolimBiH96, Zevs i 353 gosta.