Sad su najjači, baš ovaj period godine, čuveni svemirski brod. Vidjećeš rapsodije ako prođu ovaj nesretni Aktobe, a onda čekamo i onaj drugi period godine - meni najdraži.

Sad su najjači, baš ovaj period godine, čuveni svemirski brod. Vidjećeš rapsodije ako prođu ovaj nesretni Aktobe, a onda čekamo i onaj drugi period godine - meni najdraži.
Slazem se s Vama. Premda morate priznati da je Aylah daleko veci influencer od Vas.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:59Ne znam kada je "influencer" postalo uvreda. Ismir Mirvic je entrepreneur, to sto objavljuje odredjene stvari na drustvenim mrezama je normalno, valjda svi idemo u korak s vremenom.
Eto kako mu navijači Sarajeva vraćaju to što neće da ih ugasi.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:59Ne znam kada je "influencer" postalo uvreda. Ismir Mirvic je entrepreneur, to sto objavljuje odredjene stvari na drustvenim mrezama je normalno, valjda svi idemo u korak s vremenom.
Zovu ga Homer, vrijedjaju mu fizicki izgled, napadaju clanove porodice...Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:02Eto kako mu navijači Sarajeva vraćaju to što neće da ih ugasi.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:59Ne znam kada je "influencer" postalo uvreda. Ismir Mirvic je entrepreneur, to sto objavljuje odredjene stvari na drustvenim mrezama je normalno, valjda svi idemo u korak s vremenom.
Sad ide sezona prepisavanja lige dovodjenje kapitalaca ulazak u ligu konferencije a za par mjeseci ide sezona tjeranja trenera igraca projekat novog koseva izmisljanja kako igrac prodaje taktike a za kraj sezone dolazi pehar u vidu pavlake
Najbolji forumaš koji se pojavio u posljednjih 5 godina na ovom forumu. Ko god da je.
Veoma korektan i kulturan forumas. Postuje svakoga i sa svima prica normalno, i jedan je od rijetkih koji raspolaze zaista insajderskim informacijama. Debili ga otjerali s teme, a covjek bio sve u pravu sto im je pisao.
Jasta je. Mirvah nije dobar s bratom, a ovaj sve zna i o vasem i o nasem klubu. To je Mirvah ili neko njegov.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:34Tog gospodina su oni odbili jer je Ismirov brat.Bumbaclat je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:15Sjetih se danas ovog posta.IsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 20:01
Ako mislite na vas club, bice dosta vijesti dobrih za vas do pocetka seasone. Trenutno pregovarate sa odlicnim napadacem iz jedne balticke drzave, kao i sa lijevim bekom koji je afirmaciu stekao u BiH. I sa jednim krilom. Ne znam dokle je sa dogovorima, ali vjerujem da ce biti jos pojacanja u svim clubovima pa i vasem. Pred pocetak je najprometnije.
Mirvah zna koga cemo dovesti prije Corica i Rahimica![]()
HemusHotel je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:48Predviđanje sezone FK Željezničara u WWIN Ligi sezona 2024/25 u jednoj slici:
![]()
HemusHotel je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:25Novembarski dani na uskotračnoj. Kriza čini svoje. Investitora nema. Strateških partnera još manje. Igrači traže svoje zarađeno.
Tužni dani za novosarajevskog starca od 103 ljeta.
![]()
Svaki ti je post o ZeljiHemusHotel je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:44Mnogo pametuju oni koji navijaju za klub koji je ukrao cijelu jednu tribinu i prenijeli je na svoj stadion. Samo me interesuje kako je to izgledalo kada su masni željeznički radnici nosili, poput mrava, dio po dio, dijelove tribine sa igrališta na Marin Dvoru do dotadašnje gradske deponije na Grbavici gdje su se pojavljivali obrisi stadiona.
To je sasvim sigurno bila nadrealna scena, poput onih iz maoističke Kine ili građenja piramida u faraonskom Egiptu.
Ko o čemu,ti o meni
Vidiš kako si ti pronicljiv, bravo.
Kompleksaski iskreno. Zvucis kao Vucic kad prica o AlbancimaHemusHotel je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:49Vidiš kako si ti pronicljiv, bravo.
Jeste, uživam u vašoj agoniji.
Mirvah je registrovan ali ne pise. Ovaj mu je bratBumbaclat je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:18Jasta je. Mirvah nije dobar s bratom, a ovaj sve zna i o vasem i o nasem klubu. To je Mirvah ili neko njegov.
Ja ne pisem o tebi, s vremena na vrijeme te citiram, ali posto stalno izvrces istinu i pises lazi, jasno je da ces napisati da pisem o tebiPitarsam je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:52Dobro sto su portali odlučili da ne promovisu Evropsku
Utakmicu F.K.Sarajeva zbog zavisti,ljubomore i mržnje,
Ali šta bi za Zeljkanom?Je li još diše,daje li znakove
Života?!Tu i tamo legne neki potpis niželigaškog igrača i
to obavezno na 1+1 i to je to.
Ovi im se botovi i mitomani usculi ovde,samo o Sarajevu
i njihovim navijačima pisu.
Dajte pacenicima bar zeru srece.Bacite neku bar lažnu nadu.
Jer nada posljednja umire!!
Meni te scene vise podsjecaju na scene iz Sakupljaca perja ili Doma za vjesanjeHemusHotel je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:44Mnogo pametuju oni koji navijaju za klub koji je ukrao cijelu jednu tribinu i prenijeli je na svoj stadion. Samo me interesuje kako je to izgledalo kada su masni željeznički radnici nosili, poput mrava, dio po dio, dijelove tribine sa igrališta na Marin Dvoru do dotadašnje gradske deponije na Grbavici gdje su se pojavljivali obrisi stadiona.
To je sasvim sigurno bila nadrealna scena, poput onih iz maoističke Kine ili građenja piramida u faraonskom Egiptu.