FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 17 jul 2024, 22:21

BIZMARK66 je napisao/la:
17 jul 2024, 22:18
Veceras kod admina. Jedva cekam.
Ne interesuje nas, shvati vise.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 17 jul 2024, 22:24

Slabo vam ide botovanje tako mi Boga Isusa. Morate se malo vise potruditi jer ovo sto radite je za djecu u obdanistu al nije ni cudo. Nije vam se mozak jos razvio za nesto smjesnije i pametnije. :tralala:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 17 jul 2024, 22:26

A sta je bilo sa onom opcijom za one garave iz Zvjezde. Pricalo se kao jedan ide u Sarajevo a drugi kod nas. Ne znam ni jesu li u Bosni uopste. Nisam upratio.
Moram priznati da nisam nesto pratio ni ovog Jukica,cak sam ga i pomijesao sa onim Ikicem sto nam je dao gol iz penala. Znam da su pitari kukali na njega. Ali nije ni prvi ni posljednji koji je otisao od njih u Zrinjski i tamo proigrao.
Haj ovaj je i igrao za Zrinjski,Drljo ne znam jel 5 puta zaigrao.
Ali generalno je ovo tanko za sad. Ako vec prodaju Jabera,nadati se da ce uloziti u prvi tim. Bar su tako najavili na onom pressu. Da je prva ekipa prioritet.
Meni su na onom pressu nekako djelovali ozbiljno. Sigurno da treba vremena,a mi smo poznati po "saburu".

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 jul 2024, 22:36

BarbareZeljin je napisao/la:
17 jul 2024, 22:26
A sta je bilo sa onom opcijom za one garave iz Zvjezde. Pricalo se kao jedan ide u Sarajevo a drugi kod nas. Ne znam ni jesu li u Bosni uopste. Nisam upratio.
Moram priznati da nisam nesto pratio ni ovog Jukica,cak sam ga i pomijesao sa onim Ikicem sto nam je dao gol iz penala. Znam da su pitari kukali na njega. Ali nije ni prvi ni posljednji koji je otisao od njih u Zrinjski i tamo proigrao.
Ali generalno je ovo tanko za sad. Ako vec prodaju Jabera,nadati se da ce uloziti u prvi tim. Bar su tako najavili na onom pressu. Da je prva ekipa prioritet.
Meni su na onom pressu nekako djelovali ozbiljno. Sigurno da treba vremena,a mi smo poznati po "saburu".
Garavi iz zvijezde je kao Amoah, nije tesko biti dobar u zvijezdi.
Fk Željezničar.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 17 jul 2024, 22:36

BIZMARK66 je napisao/la:
17 jul 2024, 22:24
Slabo vam ide botovanje tako mi Boga Isusa. Morate se malo vise potruditi jer ovo sto radite je za djecu u obdanistu al nije ni cudo. Nije vam se mozak jos razvio za nesto smjesnije i pametnije. :tralala:
Unistavas temu preko 10 godina, promijenio si 50-ak nickova, ako ne i vise. Svima ides na zivce, nikad nista normalno nisi napisao i niko te vise ne shvata ozbiljno. Jedini razlog sto si jos ovdje je sto trebas adminu, a svi znamo zasto. Daleko si najjadnija pojava u istoriji ovog foruma i sire.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 17 jul 2024, 22:41

Ono sto ponavljam od pocetka na kraju ce se sve ispostaviti tacno. Od Santosa. Do miliona za Jabara. Do ocajnih pojacanja 15 dana pred pocetak lige. Da ne gledamo ocajne pripreme bez utakmica. Al 15 dana do prvenstva da ne dovedes napadaca koji ima potencijala a znas gdje ti skripi to mogu samo nesposobni ljudi uraditi kao sto jesu.
Da ne spominjem ove sutnute igrace poput Jukica, pa igraci iz Federalne lige. Igraci iz ekipe koja je ispala iz lige i slicno.
A niko ne gleda da su drugi klubovi igracki opet 20 puta jaci nego mi a znamo sta nam se desilo proslu sezonu. A sad ispadaju cetiri.

A to sta ove budale ovdje predstavljaju ja ne znam ko vjeruje njima vise. Debili napravili profila da botuju da je sve dobro, bice dobro. Generalni sponzor. Itd itd a napadaca nemas!!

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 17 jul 2024, 22:44

Pasa, tebe admin guzi. Gadis nam se jednostavno, i ti i on. Nebitno je sta pises, gadan si.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 17 jul 2024, 22:46

Ne ne guzim ti staru a tek trebas da saznas.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 jul 2024, 22:46

I vi svi koji mu replicirate je unistavate podjednako. Vi ga hranite danima. A ovi hajvani sto najavljuju neke bombe su gori i od hulahopke. Ti ne unistavaju samo temu svojim nebulozama vec i kompletnu atmosferu oko kluba. I tako svaki prelazni rok. Najavljuju ludila, naloze raju, a onda spustaju loptu svrstavajuci klub u prosjecne bh premijerligase u silnim nakanama da odbrane neodbranivo, a to je cinjenica da klub vode ljudi koji nisu sposobni ni za sta ozbiljno.
Pročepit će negdje.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 17 jul 2024, 22:50

MojaMalenkost je napisao/la:
17 jul 2024, 22:46
I vi svi koji mu replicirate je unistavate podjednako. Vi ga hranite danima. A ovi hajvani sto najavljuju neke bombe su gori i od hulahopke. Ti ne unistavaju samo temu svojim nebulozama vec i kompletnu atmosferu oko kluba. I tako svaki prelazni rok. Najavljuju ludila, naloze raju, a onda spustaju loptu svrstavajuci klub u prosjecne bh premijerligase u silnim nakanama da odbrane neodbranivo, a to je cinjenica da klub vode ljudi koji nisu sposobni ni za sta ozbiljno.
Tako je degenerici koji unistavaju temu godinama svojim bolesnim lazima da bi bili insajderi,veliki navijaci i strucnjaci. Al pored ovih debila iz drugih gradova ima tu debila iz kluba samo kontaju da se ne zna ko su.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 17 jul 2024, 22:53

ljudi ba, sto se vazda nesto crnjaci i panici ovdje. raskinuli smo ugovore sa dosta igraca koje vise nismo htjeli da gledamo. doveli najtrazenijeg trenera lige, doveli rahimica. nisam ni ja prezadovoljan sa pojacanjima do sad, ali hajmo malo realnosti.

trenutni uo radi sto treba. nasli su gs, nahvatali jos sponzora, radice se na infrastrukturi, prodacemo bar jednog igraca za fine pare, ulazimo u sezonu mirno i normalno, doci ce jos pojacanja. to sto insajderi i lazni insajderi najavljuju ovo ili ono, to je do njih. kome smeta neka se iskljuci s foruma i prati zvanicnu. sta je problem?

sto se tice hulahopke, je li na ovom forumu ima samo jedan admin ili sta? prijavljujte postove, pa mozda neko drugi primjeti, ako ga vec taj drzi jer ga tuca. fuj.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 jul 2024, 23:08

I ovaj se registrovao da najavljuje svasta nesto :urnebes: Te sponzori, te transferi, te infrastruktura, a u praksi nista konkretno. Fakat ovdje pisu ljudi sa deset nikova.

I u pravu si, najbolje se odjaviti i ne citati vasa ubleharenja. Porucite nalogodavcima da sezona brzo pocinje i da ce im se **** matere ako nas strovale u stilu onih koji su nas strovarili u prosloj sezoni
Pročepit će negdje.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 17 jul 2024, 23:12

Pa budali najvecoj moze biti jasno nikovi koji su pristigli. Botovanje ala SDA stranka samo sto su ovi ograniceni. Nacin pisanja jednog te istog tek tad vidis koliko profila naprave. Al najsmjesnije sto njima to nije mrsko. Akrapi pravi!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 17 jul 2024, 23:13

17 jul 2024, 23:08
I ovaj se registrovao da najavljuje svasta nesto :urnebes: Te sponzori, te transferi, te infrastruktura, a u praksi nista konkretno. Fakat ovdje pisu ljudi sa deset nikova.

I u pravu si, najbolje se odjaviti i ne citati vasa ubleharenja. Porucite nalogodavcima da sezona brzo pocinje i da ce im se **** matere ako nas strovale u stilu onih koji su nas strovarili u prosloj sezoni
ma nidje veze, meni prvom je pun qrac raznih najava i lazi. nemam nista sa ovom upravom i prvi cu ih tjerati ako zaseru. ovo su cinjenice sto sam naveo oko gs i slicno. zavrseno sve, bice zvanicno uskoro. trebalo bi svakom navijacu biti drago. sto se transfera tice, pa i sam jozak je izjavio da postoje ponude za al jabera i rekao je kakve, ne treba ti nikakav insajder.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 17 jul 2024, 23:26

Ovaj Redi Kasa kod Egnatije sto je usao u drugom poluvremenu na desno krilo je ekstra igrac i okrenuo je cijelu utakmicu,ovakva krila nama trebaju a mislim da nisu pretjerano skupa

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 17 jul 2024, 23:28

BarbareZeljin je napisao/la:
17 jul 2024, 22:26
Vadze bi trebao u Cukaricki.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 17 jul 2024, 23:40

17 jul 2024, 23:08

Realno,u praksi ovi ljudi nisu ništa ni najavljivali,a u stvarnosti su počeli završavati/završili stvari koje je neko obećavao,i to sve će biti završeno,u to budi siguran.
Ne sumnjam da će te tražiti dlaku u jajetu,na to smo navikli zadnjih godina.
Brohra ribo se...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 jul 2024, 00:47

Ima ta dobra ponuda za Djabera al neče un da ide iz Želje, kaže ima para , ne interesuje ga veča plata hoče u Europi to jest u Želji da igra.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 18 jul 2024, 08:41

MocMahale444 je napisao/la:
17 jul 2024, 18:13
Aferim ovim upravama sto dovode pitare i šilje ga na njih.

pitari su nasi najveci neprijatelji, dusmani #1 pa tek onda savez.

Ti dovodis pitare kao da je u modi zemberek te yebo.

I treba da nas ismijavaju proklete jufke jer nas ovi nasi ubise u pojam.
Pitar ih pojeo u derbiju i donio nama puno radosti.

Rodjeni pitar nam je trenutno glavni oslonac i neko od koga najviše očekujem.

Počnite igrača vrednovati na osnovu kvaliteta a ne nekog identiteta. Ko god ima kvalitet je dobrodošao.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 jul 2024, 08:55

Balsa se nekad davno spominjao i mislim da on nije opcija. Ovdje ce se i generalnom naci mana

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Sarun i 53 gosta.