Ma nece se valjda prodat sve karte do tekme.. misli. Jesmo sd nalozili al.. sad me hvata prpa, doci cu bukv, sat dva prije tekme i strah me hocu moc uzet za sjever..
I ja cu uzeti karte pred samu utakmicu. Sjever se nikad nije rasprodao tako da lagano
Ma nece se valjda prodat sve karte do tekme.. misli. Jesmo sd nalozili al.. sad me hvata prpa, doci cu bukv, sat dva prije tekme i strah me hocu moc uzet za sjever..
I ja cu uzeti karte pred samu utakmicu. Sjever se nikad nije rasprodao tako da lagano
Sjever i zapad sigurno nece biti skroz popunjeni. To mozda da se plasiramo u grupe LP i da ne pada kisa u isto vrijeme
Ne prčit majku iboga i našim i njihovim bez obzira na rezultat na poluvremenu i kraju. Ne izviždat naše igrače nakon druge greške. To bi bio uspjeh al' mrka kapa.
Pa to je u toku utakmice, on govori za sad, prije utakmice. Vazda neka priča kako poletimo, kako smo euforični. Šta treba da radimo da ne poletimo, da ne budemo euforični?
Idemo egnatiaaa, al se prosipa ovaj komentator kaze egnatia nema kvalitetnih igraca ljudi im se ušetali u gol...herera u nasoj ligi trebo dobit 10 zutih kartona i 2 crvena..al vicine kujice ga sacuvale..golman borca dosta tanji od prethodna dva koja su imali. Raduje me ovaj raspanuti borac..al ako podje po zlu mislim da ce se marinovic opet vratiti na klupu
Ovaj talijan u egnatiji top igrac. 22 godine... Pitanje je kakav je u glavi i te stvari, ali tehnicki, kretnjama, top
Redi Kasa, pravo interesantno izgleda.
Napravio razliku na terenu otkad je ušao
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Idemo egnatiaaa, al se prosipa ovaj komentator kaze egnatia nema kvalitetnih igraca ljudi im se ušetali u gol...herera u nasoj ligi trebo dobit 10 zutih kartona i 2 crvena..al vicine kujice ga sacuvale..golman borca dosta tanji od prethodna dva koja su imali. Raduje me ovaj raspanuti borac..al ako podje po zlu mislim da ce se marinovic opet vratiti na klupu
Ovaj talijan u egnatiji top igrac. 22 godine... Pitanje je kakav je u glavi i te stvari, ali tehnicki, kretnjama, top
Jel onaj desno krilo, 82 broj, Kasa
Jap. I fizicki fino izgleda, ima brzinu, tehniku
Zaista interesantan igrač, mlad, tehnički potkovan, brz, jak sa odličnom kretnjom i usput jeftin. Jedino što kažeš pitanje je kakav je u vugla pa dalje od Egnatie nije dobacio.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.