To prepustamo vama i nikada mi necemo u taj vas kos.
Imate bracu zemunce pa se takmicite s njima
Jel de **** zlacetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 jul 2024, 23:06To prepustamo vama i nikada mi necemo u taj vas kos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imate bracu zemunce pa se takmicite s njima![]()
Prestao sam citirati tebe. Ali mi je jedna stvar zapala za oko iz ovog posta.
Druze, ti nisi svjestan koliko si napacen. Prije si nekako to i prikrivao, sada pokazujes sve vise i vise.onda čekamo i onaj drugi period godine - meni najdraži.![]()
Nastavite tako imate moju podrskuavanti003 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 23:08Jel de **** zlacetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 jul 2024, 23:06To prepustamo vama i nikada mi necemo u taj vas kos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imate bracu zemunce pa se takmicite s njima![]()
Znamo da ste sve suprotno uz podršku vlasti do 90% trofeja u historiji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 23:11Prestao sam citirati tebe. Ali mi je jedna stvar zapala za oko iz ovog posta.Druze, ti nisi svjestan koliko si napacen. Prije si nekako to i prikrivao, sada pokazujes sve vise i vise.onda čekamo i onaj drugi period godine - meni najdraži.![]()
Zamisli da ja izjavim da mi je najdraze period godine gledati drugi klub ili navijace drugog kluba kako im nije drago sto ik klubu ne ide kako su zamislili. Zamisli da mi je to veca satisfakcija nego uspjeh mog' kluba. Zamisli da sam takav klaun koji se raduje vise tudjem neuspjehu nego svom uspjehu.
Zamisljam samo da sam taj tip i da mi je svrha zivota pisati na forumu dnevno 40ak postova i da nemam privatnog zivota. Da se kao kreten kleberim pored mobitela/kompa po citav dan i gledam hoce li me ko citirati i da mi je najveca satisfakcija vidjeti kako me neko quota. Bravo, uspio si.
Druze, ja da sam ti, nebi oduzeo sebi zivot, ali bi potrazio psihijatrijsku pomoc jer kada je nekome tudji neuspjeh bitniji od svog uspjeha, tada se stvarno treba zapitati.
Ps fascinatno je da nas prozivaju sto njih dodje 9500 kada se bore za opstanak i da nas prozivaju sto "mozda" nas nebi dolazilo toliko.
Drugovi, Sarajevo se nikada nece dovesti u vasu situaciju jer ste vi slika i prilika Virtuala u "real life" a mi sve ono suprotno.
![]()
Kme, kme, nema život, idi pojebi nešto, izađi iz kuće, itd, itd.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 jul 2024, 23:11
Zamisljam samo da sam taj tip i da mi je svrha zivota pisati na forumu dnevno 40ak postova i da nemam privatnog zivota. Da se kao kreten kleberim pored mobitela/kompa po citav dan i gledam hoce li me ko citirati i da mi je najveca satisfakcija vidjeti kako me neko quota. Bravo, uspio si.
Druze, ja da sam ti, nebi oduzeo sebi zivot, ali bi potrazio psihijatrijsku pomoc jer kada je nekome tudji neuspjeh bitniji od svog uspjeha, tada se stvarno treba zapitati.
Pamti Karadžić

Pa kakve to veze ima? Većina su navijači Želje bili, a logično uvijek bude ljudi sa strane. Nije ni vama sigurno 20 i kusur hiljada gledatelja protiv Atalante i Borusije nije bilo 100% žestokih navijača Sarajeva, koji su došli samo zbog Sarajeva, nego ljudi sa strane sa milion drugih razloga. Generalno je tako svuda u svijetu, neki dođu zbog protivnika, neki zbog većeg eventa, neki zbog dobre utakmice, neki da vide igrača, da se uslikaju na stadionu, da skautiraju, da se bare i slično. Po tome mogu i ja reći bio je i vama kunto i panto protiv Uniteda ili ove 2 prethodne utakmice.Devedesetka je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:01
Na Njukasl je došao i kunto i panto ko god ima dovoljno godina to zna..
Slažem se. Nama polahko prestaje biti nešto specijalno. Vidiš i tebi ovo kod nas ništa specijalno, a vidim i svima ostalima. Raja hladna ko špricer. Opuštena atmosfera totalno. Nema priče o nekim ogromnim redovima, o nekim naslovima debilnim, o nekom posebnom animiranju raje. Postaje nam svima normalno da kod Pitara Evropa i derbi idu 20k+, dok je kod vas 12k nešto što Evropa prvi put vidi.
Necete ni vitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:57Bit ce malo neugodno ako Zrinjski i Borac budu jedini klubovi koji su BiH predstavljali u grupnoj fazi euro takmicenja..
Doduse i dalje sam misljenja da Borac nece uci u grupe
NoDi moj, oni koji su najtisi bili u najavama i istupima u javnost zavrsise u grupama, drugi na dobrom putu, a oni koji su bili najglasniji nula bodova.
Najvjerovatnije..ali nikad se ne znaAddo1922 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 01:00Necete ni vitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:57Bit ce malo neugodno ako Zrinjski i Borac budu jedini klubovi koji su BiH predstavljali u grupnoj fazi euro takmicenja..
Doduse i dalje sam misljenja da Borac nece uci u grupe
Selam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.