Prestao sam citirati tebe. Ali mi je jedna stvar zapala za oko iz ovog posta.
Druze, ti nisi svjestan koliko si napacen. Prije si nekako to i prikrivao, sada pokazujes sve vise i vise.onda čekamo i onaj drugi period godine - meni najdraži.![]()
Zamisli da ja izjavim da mi je najdraze period godine gledati drugi klub ili navijace drugog kluba kako im nije drago sto ik klubu ne ide kako su zamislili. Zamisli da mi je to veca satisfakcija nego uspjeh mog' kluba. Zamisli da sam takav klaun koji se raduje vise tudjem neuspjehu nego svom uspjehu.
Zamisljam samo da sam taj tip i da mi je svrha zivota pisati na forumu dnevno 40ak postova i da nemam privatnog zivota. Da se kao kreten kleberim pored mobitela/kompa po citav dan i gledam hoce li me ko citirati i da mi je najveca satisfakcija vidjeti kako me neko quota. Bravo, uspio si.
Druze, ja da sam ti, nebi oduzeo sebi zivot, ali bi potrazio psihijatrijsku pomoc jer kada je nekome tudji neuspjeh bitniji od svog uspjeha, tada se stvarno treba zapitati.
Ps fascinatno je da nas prozivaju sto njih dodje 9500 kada se bore za opstanak i da nas prozivaju sto "mozda" nas nebi dolazilo toliko.
Drugovi, Sarajevo se nikada nece dovesti u vasu situaciju jer ste vi slika i prilika Virtuala u "real life" a mi sve ono suprotno.