Ma u suštini si u pravu, al' stvarno za Njukasl je posebna prica bila 10tak hiljada sigurno nisu bili navijaci Zeljeznicara u to sam 100% siguran.Lynx je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:22Pa kakve to veze ima? Većina su navijači Želje bili, a logično uvijek bude ljudi sa strane. Nije ni vama sigurno 20 i kusur hiljada gledatelja protiv Atalante i Borusije nije bilo 100% žestokih navijača Sarajeva, koji su došli samo zbog Sarajeva, nego ljudi sa strane sa milion drugih razloga. Generalno je tako svuda u svijetu, neki dođu zbog protivnika, neki zbog većeg eventa, neki zbog dobre utakmice, neki da vide igrača, da se uslikaju na stadionu, da skautiraju, da se bare i slično. Po tome mogu i ja reći bio je i vama kunto i panto protiv Uniteda ili ove 2 prethodne utakmice.Devedesetka je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:01
Na Njukasl je došao i kunto i panto ko god ima dovoljno godina to zna..
Grbavica da ima kapacitet od 25000 gledaoca npr protiv Neftchija bi sigurno bila prošle sezone komplet rasprodana.
Na Neftchi bi vam doslo 20k ne vjerujem više od toga.
Kazem..
I mi i vi mozemo skupiti veliki broj navijaca, al' mislim da smo za nijansu jači što se toga tice.
2 grbavice su 2 grbavice..
Pokazace sutra sve.