Vinko preuzeo U 21belosevic23 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 22:49Idemo egnatiaaa, al se prosipa ovaj komentator kaze egnatia nema kvalitetnih igraca ljudi im se ušetali u gol...herera u nasoj ligi trebo dobit 10 zutih kartona i 2 crvena..al vicine kujice ga sacuvale..golman borca dosta tanji od prethodna dva koja su imali. Raduje me ovaj raspanuti borac..al ako podje po zlu mislim da ce se marinovic opet vratiti na klupu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zaista interesantan igrač, mlad, tehnički potkovan, brz, jak sa odličnom kretnjom i usput jeftin. Jedino što kažeš pitanje je kakav je u vugla pa dalje od Egnatie nije dobacio.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
svani više 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prodje Vico **** ga dajdza
Jel sad ovo znaci da Vico ima osiguranu grupu intertoto kupa il mora jos nekog proc
Jel sad ovo znaci da Vico ima osiguranu grupu intertoto kupa il mora jos nekog proc
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda od 2 gola razlike bi bila ok
-
- Kontakt:
NEK’ SE SJEVER PALI
VEČERAS NEMA SNA
NEK SE ČUJE NAŠA PJESMA
MI SMO HORDE ZLA
VEČERAS NEMA SNA
NEK SE ČUJE NAŠA PJESMA
MI SMO HORDE ZLA
Ipak bi moglo biti kiše 

- prijeratni mangup
- Kontakt:
Pamet u glavu i SRCE NA TEREN !
- feniksptica
- Kontakt:
Samo prvih 20 minuta izdržati da ne primimo. Onda ovaj gol prednosti ima nekog smisla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne znaci, ovako sad imaju sigurno play off KL, a ako bi prosli jedno kolo sad dal LP ili EL onda imaju sigurno grupu tj sad ligaski sistem KL

- TurkishAirlines
Samo da gol ne primimo, prolazimo sigurno 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bordo jutro
- SedrenikHz
- Kontakt:
ja ga yebem ko je spavao, hem od sparine, hem zbog naseg Sarajeva 
Nisam optimista nikako, ljudi su u takmicarskom ritmu, upoznali su nas dosta bolje, jer prije prve tekme nisu imali nikakvih info o nama.
Mogli su gledati tekme iz prosle sezone, ali se nama dosta igracki kadar promijenio ukljucujuci trenera.
Sad ce biti zayebano pravo, ne znam je li pametno napasti iz razloga sto oni imaju onom čamugu gore sto je ko metak, a Bgm i ostali ofanzivci nisu nista sporiji, tako da treba vrlo vrlo pametno odigrati 90 minuta. Zekić je majstor za rezultat, ali covjek je rekao da je zatekao izuzetno nespremnu ekipu i da se to ne moze kroz 3 sedmice spremiti. Po meni sav fokus treba na ligu preusmjeriti, jer ovde dalje od 3. predkola neces moci, a da su nam nesto pare potrebne i nisu, tako da ako sta napravimo dobro i jest, ako ne nece mrtva glava pasti. Bitno je da Zekic vidi ko mu je potreban, a ko ne, ko nije ni za klupe i takve odmah nogirati.
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI !

Nisam optimista nikako, ljudi su u takmicarskom ritmu, upoznali su nas dosta bolje, jer prije prve tekme nisu imali nikakvih info o nama.
Mogli su gledati tekme iz prosle sezone, ali se nama dosta igracki kadar promijenio ukljucujuci trenera.
Sad ce biti zayebano pravo, ne znam je li pametno napasti iz razloga sto oni imaju onom čamugu gore sto je ko metak, a Bgm i ostali ofanzivci nisu nista sporiji, tako da treba vrlo vrlo pametno odigrati 90 minuta. Zekić je majstor za rezultat, ali covjek je rekao da je zatekao izuzetno nespremnu ekipu i da se to ne moze kroz 3 sedmice spremiti. Po meni sav fokus treba na ligu preusmjeriti, jer ovde dalje od 3. predkola neces moci, a da su nam nesto pare potrebne i nisu, tako da ako sta napravimo dobro i jest, ako ne nece mrtva glava pasti. Bitno je da Zekic vidi ko mu je potreban, a ko ne, ko nije ni za klupe i takve odmah nogirati.
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nema kiše u terminu utakmice, iako danas padne to će biti od 15h do 18h eventualno...
- luckystrike
- Kontakt:
sinoć je bilo da je samo zaspat, biće sve lakše kad se probudim, al' jutros je samo gore!
Igraj Bordo-Bijeli!
Igraj Bordo-Bijeli!
- Osttribine
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 91 gost.