Za ove sto ne mogu spavati,lijek je pred spavanje 10-ak piva i 5-6 zestokih. Spavas kao beba
Isto preporucujem pred danasnju utakmicu. Ko iz raznih razloga ne konzumira alkohol,ima drugih opijata
Sto se tekme tice 50-50.
Oni nisu bauk,tu smo mi negdje. Njihove prednosti su uigranost i sto su u takmicarskom ritmu. Slabost im je sto nemaju identitet. Gledam prvu tekmu,na tribinama sve bule i Mongoli a u timu nijednog. Ne znam onih par Rusa,jesu li njihovi ali Rus je Rus,oni se ne racunaju. Tim im je sastavljen iz placenicke bagre,niskoprofilne,druga -treca klasa. To su sve mozgovi kao Viveros i Penito a sa takvim igracima se ne postizu veliki rezultati. Mada proci Sarajevo i nije veliki rezultat,to se ocekuje od njih,favoriti su. Nekako neigranje onog Nigerijca bez vize i Samorodova ,mi izgleda kao spustanje gaca ?! A mozda nas hoce samo zavarati da krenom naprijed ? A od toga sa ZZ nema nista
Nase slabosti su strasna neuigranost. Treneru i jos par igraca je ovo druga sluzbena utakmica u dresu Sarajeva. Igraci se ne poznaju,nema automatizma,nema uigranosti.
Nasa druga slabost su gledaoci,posjeta. Mi bi vece sanse imali pred praznim tribinama. Nasi igraci nisu navikli igrati vazne utakmice,malo takvih imaju u nogama a to se ne moze natrenirati i kupiti. Isto tako nisu navikli igrati pred punim tribinama. Vaznost utakmice i tribine,pojesce ih pritisak. Dok dodju od svlacionice do centra odsjeci ce im se noge.
Sveukupno i dalje je Aktobe favorit. Licno necu biti razocaran i ako ispadnemo. Nista strasno,u izgradnji smo tima. Pokazali smo da tim ima perspektivu i mogucnosti,dosta zasada.
A naravno nadamo se prolazu. Uz malo sportske srece ( malo vise ) mi to mozemo !!