nije ni moglo drugacije zavrsiti, koliko god sokantan bio sam rezultat, a on je najgori u istoriji bosanskohercegovackog fudbala. kazem nije moglo drugacije jer svi su znakovi bili tu, pogotovo kada su genijalci odlucili da treba slati botove na forume i drustvene mreze. svaka cast tebi kralju, kao i momku pod nickom @neutral i jos par njih. vi ste na vrijeme prepoznali da vas botovi farbaju.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:30Nisu Rođeni izgubili identitet. Ovo je dobro što je ovako puklo baš zbog tog identiteta. Mislili su nam ga oduzeti pojedinici i fino ga upakovati pod gradnju tribine, ali sad ide druga pjesma.
Sretno Sarajevu večeras.![]()
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Jel se možemo na ovoj temi pišati po Veležu? 

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:30Nisu Rođeni izgubili identitet. Ovo je dobro što je ovako puklo baš zbog tog identiteta. Mislili su nam ga oduzeti pojedinici i fino ga upakovati pod gradnju tribine, ali sad ide druga pjesma.
E vidiš kako je kad se boriš sa vjetrenjačama kao ti na temi Veleža. E meni je vazda tako.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da su pametni izvinjavali bi se covjeku. Upratio sam sta je pisao i koliko je mrskan i proglasavan neprijateljem sto je samo govorio najociglednije stvari na svijetu. Gdje su sad botovi da mu kazu da je neprijatelj kluba. Strasno.Virtu4l je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:34killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:30Nisu Rođeni izgubili identitet. Ovo je dobro što je ovako puklo baš zbog tog identiteta. Mislili su nam ga oduzeti pojedinici i fino ga upakovati pod gradnju tribine, ali sad ide druga pjesma.
E vidiš kako je kad se boriš sa vjetrenjačama kao ti na temi Veleža. E meni je vazda tako.![]()

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ok, ako sam te dobro shvatio ti smatraš da su oni daleko kvalitetniji nego što ljudi misle i da su daleko ispred onoga gdje su bili prije 15 godina, a dokaz tome je i stadion koji u BiH niko nema.Deen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:20Bogami nemam i ja pojma o cemu ti pricas. Sta nisu amateri jer igraju na dobrom stadionu???Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:08Ja nemam pojma o čemu ti pričaš, ali ja pričam o klubu protiv kojeg igra Velež. I tvoj argument da su oni ozbiljni, odnosno da nisu amateri je da igraju na dobrom stadionu. Moja poenta je da to nije njihov stadion. Ako bi Slaven Belupo igrao na stadionu Osjeka, šta bi ti rekao, uh vidi kako vrhunski stadion imaju ovi iz BelupaDeen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:47
Znam da je to Pique, ali reprezentacija Andore tu igra jeli nije? Nema veze ko je kupio ili ko je napravio. Gdje se nalazi stadion? Jeli nije u Andori? Mislis u Osijeku ljudi pitaju ko je napravio stadion. On se nalazi tu gdje se nalazi i njihov je TACKA. Za sve imate spremno da bi umanili uspijeh drugi klubova i drzava. Fascinantno na ovom forumu. Uvjek je to tako. Nema veze sto nisu prvaci, kakva veze to sad ima? Taj Velez je bio 3 na tabeli, svima su pravili probleme. Kako je Sarajevo se mucili protiv Veleza a i ostalih klubova.
I sad Inter *ebe Velez sa 4-1, ma jok nije to bitno. Bitno je kome pripada stadion. Sunce ti poljubim hahahah. Znači ja ne pričam o državi Andori i reprezentaciji Andore, nego o klubu protiv kojeg je Velež igrao i ako ne možeš osvojiti ligu države koja je manja od Mostara naravno da to nešto znači i govori o kvalitetu same ekipe.
Mozda si me pogrijesno razumio, moja je poenta, sto upravo dosta ljudi pricaju da su Amateri ovi sa Andore, pa onda pogledaj stadione. Nema veze ko je kupio, taj se nalazi u Andori. Ali nije sad tema stadion, sunce ti poljubim... Inter razbije 5-1 Veleza, ti meni sad o stadionu hahahah. Ovaj stadion se nalazi u Andori, i ovako nesto mogu bh klubovi sanjati. Sad ko tu igra nebitno je.
Fudbalski oni po meni nisu amateri vise kao prije 15 godina, i to se vidi po rezultatima. Jucer Santa Coloma danas ovaj Inter. Sad stadion manje vise ne bitno, i da si igrao na ISS station, ovo je sramota za Velez kako god.
Ja se jednostavno ne mogu složiti sa tim, da jesu napredovali, ali napredovali smo i mi. Zrinja prošle godine igrao odlično protiv Ville i AZ-a, i prije toga naši klubovi su ispadali od loših timova, ali i igrali ravnopravno sa mnogo boljim ekipama i neke i izbacivali. Svaki naš klub, po meni, kad izvuče klub iz San Marina I Andore mora ostvariti dvije pobjede u tim dvomečima i neinteresuje me ako igraju čak i sa rezervnim igračima. Nemam problem ako izgube od Farana, Maltežana, Luksemburžana ali da te drugoplasirani tim Andore nabije sa 5-1, strašno.
Uglavnom ti misliš da nisu amateri, a ja mislim uz sav napredak da su još uvijek amateri, složićemo se da ne smije bilo koji naš klub primati 5 komada od klubova sa Andore.
Blue Train
- bagniadiluca
- Kontakt:
Glavu gore, uvijek cete imati borusiju, aek...
Treba uvijek gledati pozitivno:
Plođeni će ovako izbjeći Aekovu osvetu
, samo Bog zna kako bi ih oni iskarali.
Plođeni će ovako izbjeći Aekovu osvetu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Velez se raspao odlaskom Klafurica. Novi trener ima dobar CV, daleko iznad nivoa ove lige, ali skupina igraca koju ima je daleko od Europe. Napustilo ih je nekoliko fudbalera, neki su povrijedjeni... Sve u svemu trenutno borba za opstanak im ne gine, ako se ne pojacaju. Najveca bruka do sada u kvalifikacijama, sto se tice nasih.
Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:36
Uglavnom ti misliš da nisu amateri, a ja mislim uz sav napredak da su još uvijek amateri, složićemo se da ne smije bilo koji naš klub primati 5 komada od klubova sa Andore.
Naravno da nisu amateri. Pobijedili su Hibernians, igrali neriješeno sa Clujom i na kraju krajeva - bili su nosioci. Uostalom šampion se plasirao u drugo kolo kvalifikacija LŠ.
Drugi dio posta si apsolutno u pravu, ne da ne smiješ primiti pet komada od njih, nego ih moraš proći jer još uvijek to nije neki toliko ozbiljan nivo da bi parirao našim klubovima kakvi god da su.
U Veležu je jednostavno kulminiralo sve ono što se skupljalo posljednjih mjeseci. Siguran sam da bi sa Klafurićem ovo prošli rutinski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Šta je ovo sa posjetom na Koševu. Najavljivali 25 000 a realno 14 000 u vrh glave
Ne znam. Meni je zao i dzaba. Valjda su sada svjeani forumski velezovci da ih nismo zajebavali, da imaju problema sa lazljivom upravom, placenicima, botovima, menadzerskim talovima... vidjelo se sve is aviona. Steta, ali ovo je vjerovatno kraj jednog jako finog projekta koji je davao rezultate.
Losa posjeta sa obzirom kako se najavljivalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Trebinjac94
- Kontakt:
Cijela moja poenta, u fudbalu su iznenađenja uvijek moguća, ali ipak klubovi iz Andore ne bi trebali izbacivati ni Farane, Velšaane, Maltežane, a kamoli naše klubove u bilo kom trenutku se nalazili i sa bilo kojim trenerom. Bukvalno kad bi mogao birati protivnike u evropi, nakon San Marina, Andora bi bila prva u opticaju, čak i ispred Gibraltara.Virtu4l je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:41Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 20:36
Naravno da nisu amateri. Pobijedili su Hibernians, igrali neriješeno sa Clujom i na kraju krajeva - bili su nosioci. Uostalom šampion se plasirao u drugo kolo kvalifikacija LŠ.
Drugi dio posta si apsolutno u pravu, ne da ne smiješ primiti pet komada od njih, nego ih moraš proći jer još uvijek to nije neki toliko ozbiljan nivo da bi parirao našim klubovima kakvi god da su.
U Veležu je jednostavno kulminiralo sve ono što se skupljalo posljednjih mjeseci. Siguran sam da bi sa Klafurićem ovo prošli rutinski.
Blue Train
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klub je ocekivao oko 20 hiljada ljudi i otprilike toliko ima trenutno na stadionu. Ne znam sta si ti mislio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Treba mu reci kad dođe pola stadiona da je to oko 17 hiljada a da zapad sam prima toliko.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jul 2024, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Komentator degen kaze preko 25k

Ovdje u vrh glave 16-17k ima.

Ovdje u vrh glave 16-17k ima.
Ni blizu , mozda 16-17 ali opet dobra posjeta. Ove godine ce svi podbacito mislim prosla se nece dugo ponovoti za nase klubove u evropi . Od sarajeva veleza zrinjskog zelje
joj amaterskog prenosa platis dvije markice za epilepticni napad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.