FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
VELIKI CELIK I VELIKO SARAJEVO
GRUPNAAAAAA
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Inace, nevjerovatna fizicka sprema igraca. Ne zaboraviti da udio u tome ima i ekipa koja je radila prije zekica. A zekic je ro doveo samo na visi nivo... Nikada ali nikada nismo ovoliko radili na terenu. Nikada
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma kakav ovaj iz TuzlePantelija je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:29Imas jos dva stopera, alajmovica i iz tuzle ovoga.
Inace, nevjerovatna fizicka sprema igraca. Ne zaboraviti da udio u tome ima i ekipa koja je radila prije zekica. A zekic je ro doveo samo na visi nivo... Nikada ali nikada nismo ovoliko radili na terenu. Nikada
Ipak je bio produzetak, adrenalin na 1000, nije razmisljao i bio je preostar i to stoji, ali je Andjusic prije toga amaterski predao loptu Kazahstancima i odatle je sve krenulo.Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:26Druze, ja ne znam jesmo gledali istu tekmu ali bas čelik je kupio izlete od ove dvojice. Imao je gresku kod gola kada mu je pobjegao na prvu igrac ali je zato kapiten imao jos vecu kad mu 30 cm nizi igrac uzima skok, a drugom sroperu fintu proda igrac ko na malom fudbalu. Čelik odigrao DALEKO bolje i od solde i od djurickovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:15Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
Djurickovic najlosiji bio od tri stopera i na kraju nas zamalo kostao prolaska dalje
Durakovic meni npr dosta bolji od Jovica koji je cini mi se ispao kod prvog gola i direktni je krivac, on i Djordjevic u paketu cisti promasaj i skart srbijanske lige realno.
Rockov, Celik, Bubanja, Kyeremeh, Guli, Beganovic (osim u zavrsnicama, ne gleda gdje centrira) odlicni. Idemo dalje

EDIN DŽEKO!!!
Ja mislim da mi moramo dovest STOPERA prije nego ovaj trening vecerasnji zavrsimo..
Mehmedovic nazalost za mini nogomet..
Durakovic iskoristio sansu i sad moze u ring sa jovicem..
Da se razumijemo kad covjek ovako gleda ZZ je za 3 sedmice bolje kondiciono pripremio ekipu nego ROZMAN za 8 mjeseci
Takodje za 3 sedmice disciplina (nema zuti kartona radi price) je skoro na pro nivou SVAKA CAS
NEZNAM KOLIKO OKTOBE VRIJEDI KOLIKI BUDZET AL BEZ OBZIRA BILI SMO BOLJI TIM SVIH 180 minuta
E sad nadjitemi bilo koju ekipu iz bh da je 120 minuta bila bolja od ekipe renome kvaliteta okobeta. A da pritom ima crveni karton.. mi smo bili bolji i sa igracem manje..
Cinjenica da ce imat trening nakon ovolike potrosnje govori dovoljno..
I to su stvari disciplina treninzi posle utakmice kondicija koje razlikuju pro trenera od tipova kao husref amaw coric fedja itd..
Samo podrzat ekipu i dolazit sto u vecem broju..
Durakoviću je ovo trebalo vise vec bilo kome! Stvar je glave i ovo ga mora podići!forgempp je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:31Ipak je bio produzetak, adrenalin na 1000, nije razmisljao i bio je preostar i to stoji, ali je Andjusic prije toga amaterski predao loptu Kazahstancima i odatle je sve krenulo.Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:26Druze, ja ne znam jesmo gledali istu tekmu ali bas čelik je kupio izlete od ove dvojice. Imao je gresku kod gola kada mu je pobjegao na prvu igrac ali je zato kapiten imao jos vecu kad mu 30 cm nizi igrac uzima skok, a drugom sroperu fintu proda igrac ko na malom fudbalu. Čelik odigrao DALEKO bolje i od solde i od djurickovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:15
Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
Djurickovic najlosiji bio od tri stopera i na kraju nas zamalo kostao prolaska dalje
Durakovic meni npr dosta bolji od Jovica koji je cini mi se ispao kod prvog gola i direktni je krivac, on i Djordjevic u paketu cisti promasaj i skart srbijanske lige realno.
Rockov, Celik, Bubanja, Kyeremeh, Guli, Beganovic (osim u zavrsnicama, ne gleda gdje centrira) odlicni. Idemo dalje![]()
Ljudi ne uzimajte zdravo za gotovo najavljeni trening, pa niko ma svijetu ne trenira poslije 120m, osim igraca koji nisu igrali! Ekipa jeste odlicno spremljena, ZZ je ocito pogodio formu i djelujemo savrseno! Bice tu oscilacija!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja usao samo da napisem nesto slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:12Nisam mislio da cu ikad ovo napisati, Durakovic je bio fantastican I plus mu je svaki centarsut bio zajeban I vrhunski.
Ako hocemo kakav trofej treba nam stoper umjesto Đurickovica I vezni umjesto Đorđevica.d
Sve ostalo moze proci.
Bolje smo igrali sa igracem manje i Durakovicem na beku, nego u punom broju sa Filipom.
Valjalo bi da Jovic igra stopera. Za ovo Zekicevo Sarajevo je vrlo vazno da bekovi imaju ofanzivne sposobnosti.
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opet se sudi igrac nakon jedne tekme tipa Djordjevic? Jel mozda lik ppdlegao protisku,trema pred onolikim brojem navijaca?forgempp je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:31Ipak je bio produzetak, adrenalin na 1000, nije razmisljao i bio je preostar i to stoji, ali je Andjusic prije toga amaterski predao loptu Kazahstancima i odatle je sve krenulo.Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:26Druze, ja ne znam jesmo gledali istu tekmu ali bas čelik je kupio izlete od ove dvojice. Imao je gresku kod gola kada mu je pobjegao na prvu igrac ali je zato kapiten imao jos vecu kad mu 30 cm nizi igrac uzima skok, a drugom sroperu fintu proda igrac ko na malom fudbalu. Čelik odigrao DALEKO bolje i od solde i od djurickovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:15
Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
Rockov, Celik, Bubanja, Kyeremeh, Guli, Beganovic (osim u zavrsnicama, ne gleda gdje centrira) odlicni. Idemo dalje![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nesto je slicno nocas uradio u vezi, kad sam vidio da oba vezna idu vani a ulaze ofanzivci

PS. Svakako, crnog treba dovesti iz domzalea (iako je prije koji dan ugovor produzio)…
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Na stranu da l voli klub ili ne, on je loš. Trenutno višak.
Pokupili smo prosle sezone Velezov visak i jos ga drzimo.
BOT (ponude u inbox)

ko Šoja Stojan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Čestitke momcima, dugo nisam gledao bolje Sarajevo.
Odbrana je fakat slaba, jedan iskusni stoper bi legao ovoj ekipi kao budali šamar.
Sacekat cemo naravno, svakako se mi tu nista ne pitamo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:34Opet se sudi igrac nakon jedne tekme tipa Djordjevic? Jel mozda lik ppdlegao protisku,trema pred onolikim brojem navijaca?

Ali sudeci po svemu prikazanom u ove dvije utakmice, momak stvarno nema pojma. Volio bih i ja da nas sve demantuje.
EDIN DŽEKO!!!
Prije da je on njih ispravljao...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:15Zaboravljamo da tu imamo mladog momka Celika koji nema puno minuta u seniorskom fudbalu,Soldo i Djuricko su ispravljali i bodrili cijelu tekmu,svakako treba stoper jer Celik nece moci iznijeti sve tekme.
-
- Kontakt:
Za tebe jesam Murinjo. Gde je na početku bio očajan. Nemoj se brukatu, nemoj pametovati. Lopte u životu nisi šutnuo, garantujem...scudetto89 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:20Neka ti znas murinho ja kazem da je na pocetku tekme bio ocajan, ali za penale kapa da poda, jesam li sta slagao??obrijanopile je napisao/la: ↑19 jul 2024, 00:03Ti nemaš blage veze o fudbalu, golman je svoje odradio extra. Nemoj da lupaš i da se blamiras...scudetto89 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 23:41Ispadamo hem smo losi pri izvodjenju, a golman je uzas teski
Edit: Hvala vam momci na celu sa sefom na svemu pruzenom na terenu i prolazu dalje !![]()
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Bejker, boki86, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, budzak, Dave, fera, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Haksss, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, Konzerva, kupus army, Kyle88, Lecler, Lokomotifa, macahz, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, pitara, relativizam, rimljanin90, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, SHZ82, SilaMoc1946, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, TefalTava, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, zagorski i 728 gostiju.