Obavijest za prvi klaun babodzeko:
Evo sad me zvao Vicu pa kaze nisi dobro otvorio usta, ne moze tako brate. Moras duboko otvorit usta, kad ti se kaze i da gutas svaku spermu. Mozes ti to brate. Znam da imas glavu kao Arteta i da si luzer od rodjenja, ali mozes ti to bolje. Nemoj biti luzer i otvori fino usta kad ti ga neko uvali, tako si i radio kod Erdogana i kod Dzeke. Budi ko Fuad Colpa. Hajd sto ne znas brojati koliko sam sati potrosio na forumu, barem moras znati *usit *urac. Kako sa onim drugim klaunom konstantno između to radis, mozes tako i sa Vicom.

Obavijest za drugi klaun, nije vrijedno spomenuti mu ime, nek on pamti moje ime

Znaci ti si ocigledno napravio pauzu, a kako to kad imas jos par profila? Nemoj tako krkane. Hajd sto si dopustio da vam se raspada drzava, da vlada Ramo i da svako moze uci u Prijedor, ali nemoj barem vamo lagati i dopustit da ti ne znas nista. Licemjeri moji, ljubi vas facko. Sretan je on sto ima ovaj forum i sto ima 4g mrezu. Sirota moja, takvi su mi najdraze zrtve.
Obavijest za mog Ice Tea aka Zaniolo aka mogli aka pomfrit i jos 10 profila. Napravio sam gresku sto se tebe tice. Mislio sam da si ti najgori ali nisi. Imam sad 2 nova ljubimca, moji 2 klaunovi. Tako da oslobođen si. Nisi najgori. Ima jos gori *retena na ovim prostorima, koji bi svoju majku *ebali da mogu napustit BiH. Ah koliko ih puno poznajem iz BiH, koji su to sve uradili. Isti su ko ovi 2 klauna