FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja da se pitam svek dok nebi tukli pl bh sa 33 pobjede uvjek bi imao ovih igraca sto dovodimo na kilu koji zele da dokazu se da vrijede. Tipovi ko jovic djordjevic andjusic unisic duralovic beganovic.. samo kako budemo bili bolji tako sve manje takvih igraca al definitivno moras imat takve igrace..
Rockov definitivno je pokazao da je na nivou ilijeva.. sto moze dobit pozitivnu 3 icu
Durakovic je bio korektan, nadam se da ce mu odlucujuci go dat morala al isto tako nemozemo na osnovu ove utakmice se zalijetat sanjim jer on je usao kad su igraci oktobe bili izmoreni..
Zekic je svaku izmjenu pogodio svaka izmjena je dala ono sto je trebalo odnosno sto je zelio, cak i izmjena Julardzije je pogodjena..
Zamjene kad su usle tempo se nije mjenja cak je za nijansu i bolje bilo..Mislim ako Vico nebude radio cirkuze sa kojim ce zelit da poremeti nas klub a ujedno i naljuti zekica (da ovaj da otkaz. Tesko koji trener ce mu moci stat na crtu. Jer mi ako budemo igracki slabi od neki ekipa on ce to svojim potezima anulirat..
Veoma je **** ZEKIC, vidjeli ste na presici kad je rekao ja ovako nemogu, i na kraju je rekao da vise se nece moci presice radit ko danas..
Ijest bilo amaterski i debilno
Rockov definitivno je pokazao da je na nivou ilijeva.. sto moze dobit pozitivnu 3 icu
Durakovic je bio korektan, nadam se da ce mu odlucujuci go dat morala al isto tako nemozemo na osnovu ove utakmice se zalijetat sanjim jer on je usao kad su igraci oktobe bili izmoreni..
Zekic je svaku izmjenu pogodio svaka izmjena je dala ono sto je trebalo odnosno sto je zelio, cak i izmjena Julardzije je pogodjena..
Zamjene kad su usle tempo se nije mjenja cak je za nijansu i bolje bilo..Mislim ako Vico nebude radio cirkuze sa kojim ce zelit da poremeti nas klub a ujedno i naljuti zekica (da ovaj da otkaz. Tesko koji trener ce mu moci stat na crtu. Jer mi ako budemo igracki slabi od neki ekipa on ce to svojim potezima anulirat..
Veoma je **** ZEKIC, vidjeli ste na presici kad je rekao ja ovako nemogu, i na kraju je rekao da vise se nece moci presice radit ko danas..
Ijest bilo amaterski i debilno
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Besana noc, ali vrijedilo je, strasno zalaganje svih igraca, bilo bi zaista sportska nepravda da smo ne daj Boze ispali.
Samo onaj skijaš je bas onako "mlad .moderan trener sa sistemom" kad je odlucio poslati Gulijasviilija na posudbu. Mogao nam je valjati i u prethodnoj sezoni ali nejse.
Atmosfera i posjeta nisam ni sumnjao, idemo sad podici ljestvicu naredni cetvrtak na preko 25k protiv Spartaka a momci na terenu neka se potuku pa sta bude. Imat ćemo strasnu podrsku i u Trnavi, dosta raje sinoc na Istoku najavljuje da ce ici. 1946
Samo onaj skijaš je bas onako "mlad .moderan trener sa sistemom" kad je odlucio poslati Gulijasviilija na posudbu. Mogao nam je valjati i u prethodnoj sezoni ali nejse.
Atmosfera i posjeta nisam ni sumnjao, idemo sad podici ljestvicu naredni cetvrtak na preko 25k protiv Spartaka a momci na terenu neka se potuku pa sta bude. Imat ćemo strasnu podrsku i u Trnavi, dosta raje sinoc na Istoku najavljuje da ce ici. 1946

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
21.667 zvanično
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bravo momci svaka cast.
Sve ide kako treba.
Sve ide kako treba.
- Kyeremeh, Guliša, Čelik
- Rockovu svaka čast na penal seriji
- Đorđević, Jović, Đuričković i Soldo užasni, ove prve dvojice se definitivno bolje riješiti na vrijeme, a za Soldu stvarno više ne razumijem odakle toliki kredit i šta treneri vide u njemu. Sinoć im je mali Čelik održao predavanje.
- Beganović se borio, u odbrani bio odličan, ali prema naprijed užas živi, nijedan upotrebljiv centaršut i nekoliko uništenih prilika. Lik je totalno ograničen i to se najviše vidi u takvim situacijama kad treba da donese odluku šta učiniti. Od deset rješenja uvijek izabere ono najgluplje.
- Duraković i Mehmedović nakon ulaska
, Duraković iznenadio fakat. Nekoliko dobrih prodora i svaki centaršut je bio odličan.
- Renanu hvala na golu, ali isto tako je usrao nekoliko dobrih situacija svojom sebičnosti.

- Rockovu svaka čast na penal seriji
- Đorđević, Jović, Đuričković i Soldo užasni, ove prve dvojice se definitivno bolje riješiti na vrijeme, a za Soldu stvarno više ne razumijem odakle toliki kredit i šta treneri vide u njemu. Sinoć im je mali Čelik održao predavanje.
- Beganović se borio, u odbrani bio odličan, ali prema naprijed užas živi, nijedan upotrebljiv centaršut i nekoliko uništenih prilika. Lik je totalno ograničen i to se najviše vidi u takvim situacijama kad treba da donese odluku šta učiniti. Od deset rješenja uvijek izabere ono najgluplje.
- Duraković i Mehmedović nakon ulaska

- Renanu hvala na golu, ali isto tako je usrao nekoliko dobrih situacija svojom sebičnosti.
Guliashvili i Celik da igraju u dinamu, vec bi u redu sa 15 mil u paketu bile ekipe poput marseja, rb lajpciga, brentforda, fiorentine...
Al opet svi su dovro odigrali, koncentracija 115 od 120 minuta aktivna
Al opet svi su dovro odigrali, koncentracija 115 od 120 minuta aktivna
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bez ikakvog hajca napunismo ko dva golubarnika

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ssbahhajrulah bordo nacijo
...
-
- Kontakt:
Kako divno jutro
Odavno ekipa nije bila fizicki spremnija a covjek je tu mjesec dana
Vidim krivi se golman , ni jedan gol nije njegov
Sinoc sam i ja mislio onaj iz kornera da je pogrijesio ali igrac je pobjegao Renanu i sutirao on je dobro reagovao i odbranio ali niko nije pratio da ocisti ... Momku treba utakmica da osjeti igru i teren a vidi se da zna.
Nas najgori pojedinac je bio Djurickovic, ne pokrivanje terena,gubljenje lopti kod gola, onaj skok sa onim kepecem pa ga primismo...
Igra i zalaganje top jos koje pojacanje ala Bubanja (frajer je ko navijen u sredini )
Odavno ekipa nije bila fizicki spremnija a covjek je tu mjesec dana
Vidim krivi se golman , ni jedan gol nije njegov
Sinoc sam i ja mislio onaj iz kornera da je pogrijesio ali igrac je pobjegao Renanu i sutirao on je dobro reagovao i odbranio ali niko nije pratio da ocisti ... Momku treba utakmica da osjeti igru i teren a vidi se da zna.
Nas najgori pojedinac je bio Djurickovic, ne pokrivanje terena,gubljenje lopti kod gola, onaj skok sa onim kepecem pa ga primismo...
Igra i zalaganje top jos koje pojacanje ala Bubanja (frajer je ko navijen u sredini )
Sve što fudbal može ponuditi smo vidjeli sinoć od našeg Saraj'va. Fizička sprema me oduševila sinoć, a biće još bolje aBd.
Najviše mi je drago zbog djece i sjećanja koja će imat kada su zajedno s babom bili na ovoj utakmici. Preponosan na sve
Jedina mala zamjerka je za sjever po pitanju brojnosti i toliko forsiranje dugih pjesama. Dajte protiv Spartaka uključite istok i zapad u navijanje molim vas
Znam da znate da može bolje 
Najviše mi je drago zbog djece i sjećanja koja će imat kada su zajedno s babom bili na ovoj utakmici. Preponosan na sve
Jedina mala zamjerka je za sjever po pitanju brojnosti i toliko forsiranje dugih pjesama. Dajte protiv Spartaka uključite istok i zapad u navijanje molim vas
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ljudi koji tjeraju Rockova su isti oni koji govore da naš brat Roga oca m' Alla'am :* treba braniti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Senner je napisao/la: ↑19 jul 2024, 07:27Sve što fudbal može ponuditi smo vidjeli sinoć od našeg Saraj'va. Fizička sprema me oduševila sinoć, a biće još bolje aBd.
Jedina mala zamjerka je za sjever po pitanju brojnosti i toliko forsiranje dugih pjesama. Dajte protiv Spartaka uključite istok i zapad u navijanje molim vasZnam da znate da može bolje
![]()
Sabahajrula raja svima i bordo vam jutro, sinoc jednostavno nismo zasluzili da ispadnemo od prvog zvizduka oa do zadnjeg momci su igrali top ja jos ne mogu da vjerujem ono prvo poluvrijeme gdje smo sigurno mogli vodit 2-0/3-0 al haj i ova pobjeda na ovaj nacin je slatka. Ne znam sad jel ovo bilo do mene ali istok i zapad jako lose ukljucivanje sa sjeverom ili se meni cinilo na sjeveru volio bi da ljudi koji su bili na tim tribinama kazu nesto vise. A da odgovorim bratu sto su duge bile pjesme jebbi ga dovela se truba i samo je na tim pjesmama je bilo razvuceno. Sretno svima koji su prva danas hehe

„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakav smo upgradu dobili sa ZZ-om ljudi jos nisu svjesni
Ima li video sa higlightsima i penalima?

Ima li video sa higlightsima i penalima?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Svaka cast za igrace, trenera, navijace
Jos jedna pohvala za veliku vecinu ljudi sa istoka, koji su usutili primitvcinu u naocalama, koji je sjedio na vrhu i na centru istoka, i psovao beganovicu apsolutno cijelu utakmicu
Svaka cast momci
Jos jedna pohvala za veliku vecinu ljudi sa istoka, koji su usutili primitvcinu u naocalama, koji je sjedio na vrhu i na centru istoka, i psovao beganovicu apsolutno cijelu utakmicu
Svaka cast momci
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sam rekao i da ispadnemo, nema im se šta reći, poginuli su na terenu.
I ovo što se igralo sinoć, to nismo prošle sezone niti jednom vidjeli.
Škripi tu i tamo, al nadoći će.
U četvrtak opet fešta
I ovo što se igralo sinoć, to nismo prošle sezone niti jednom vidjeli.
Škripi tu i tamo, al nadoći će.
U četvrtak opet fešta

Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 19 jul 2024, 08:02, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
Zoran Zekić!!!!!

Ma seljačina, te navijače bi ja doživotno izbacio sa stadiona. Zadnjih godina se konstantno raspravljam sa ljudima na tribinama, šta sam se svega naslušao, pa to nisu navijači Sarajeva, to su paraziti...BordoBBoja je napisao/la: ↑19 jul 2024, 07:59Svaka cast za igrace, trenera, navijace
Svaka cast momci
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- SedrenikHz
- Kontakt:
BORDO JUTROOO FAMILIJOOOOO
Strasna tekma i za ove neutralce, a za nas standardno za srcanog. Prije same utakmice samo jedno da prokomentarisem.
Da li je moguce da se himna pušta 10 do 9 i da pjevamo a igraci nisu ni do tunela došli??
Zar nije logicno da to bude otpr 5 min do pocetka tekme i onda kad izlaze da to grmi, a ne ono pjevas himnu igraca nigdje? ...
Plakao sam kao malo dijete poslije tekme, valjda se nakupilo svega zadnjih godina zbog naseg Sarajeva.
Htio sam da idem kad je doslo do penala, previse je stresa zadnjih godina Sarajevo mi nanijelo zbo yebenih penala, ali bile su kapije zatvorene tako da ni jedan penal nisam gledao, nego lagano u nebo u raju pa pratio reakcije.
Zamislis se da li je toliko fudbal nepravedan da ih raspeš 120 minuta i da ces ispasti na penale, ali jednostavno ima i te pravde..
Zorane Zekiću svaka cast za ove dvije tekme. Za otpr mjesec dana ti si ovim deckima usadio u glavu i kada je igrac manje nema povlacenja nego jurisat naprijed samo. Nisam odavno gledao FKS da napada sa igracem manje pogotovo nekog ko je favorit protiv tebe.
Kyeremeh i Guli
stvarno nemam rijeci za njih dvojicu, kakva borba, zalaganje, trcanje u 100 minuti kao da je prva, ma bravo
Njih dvojica su me podsjetili na Vinija i Rodryga.
Nijedan nije špic, nego krila, a odlicno se snalaze gore i ko metak su.
ALI ONO STO MISLIM DA SAM ZAPAZIO JE DA SMO IH STISLI KADA SE STADION ORIO KADA JE BILO BRUTALNO NAVIJANJE I DECKI SU NOSENI PJESMOM NAPADALI.
ZATO U CETVRTAK VAS MOLIM DA GRMIMO, DA SE ORII SVE, DA SE SLOVACIMA SLEDI KRV U ZILAMA !!!
Dijasporo, ako vam se ne svidja stajat na istoku, uvijek imate zapad i kospice, jer znamo da vas nece biti u novembru na -50 na Koševu.
Sudija sta nam je radio nemam rijeci...
25.07 SVI, AL SVI !

Strasna tekma i za ove neutralce, a za nas standardno za srcanog. Prije same utakmice samo jedno da prokomentarisem.
Da li je moguce da se himna pušta 10 do 9 i da pjevamo a igraci nisu ni do tunela došli??
Zar nije logicno da to bude otpr 5 min do pocetka tekme i onda kad izlaze da to grmi, a ne ono pjevas himnu igraca nigdje? ...
Plakao sam kao malo dijete poslije tekme, valjda se nakupilo svega zadnjih godina zbog naseg Sarajeva.
Htio sam da idem kad je doslo do penala, previse je stresa zadnjih godina Sarajevo mi nanijelo zbo yebenih penala, ali bile su kapije zatvorene tako da ni jedan penal nisam gledao, nego lagano u nebo u raju pa pratio reakcije.
Zamislis se da li je toliko fudbal nepravedan da ih raspeš 120 minuta i da ces ispasti na penale, ali jednostavno ima i te pravde..
Zorane Zekiću svaka cast za ove dvije tekme. Za otpr mjesec dana ti si ovim deckima usadio u glavu i kada je igrac manje nema povlacenja nego jurisat naprijed samo. Nisam odavno gledao FKS da napada sa igracem manje pogotovo nekog ko je favorit protiv tebe.
Kyeremeh i Guli

Njih dvojica su me podsjetili na Vinija i Rodryga.

Nijedan nije špic, nego krila, a odlicno se snalaze gore i ko metak su.
ALI ONO STO MISLIM DA SAM ZAPAZIO JE DA SMO IH STISLI KADA SE STADION ORIO KADA JE BILO BRUTALNO NAVIJANJE I DECKI SU NOSENI PJESMOM NAPADALI.
ZATO U CETVRTAK VAS MOLIM DA GRMIMO, DA SE ORII SVE, DA SE SLOVACIMA SLEDI KRV U ZILAMA !!!
Dijasporo, ako vam se ne svidja stajat na istoku, uvijek imate zapad i kospice, jer znamo da vas nece biti u novembru na -50 na Koševu.
Sudija sta nam je radio nemam rijeci...
25.07 SVI, AL SVI !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Antikloc, Arhitekt, belosevic23, boki86, bvsic, Dave, Ferroviere1987, goGlobal, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, johntravolta123, keli, Lokomotifa, N3R3D, OzmoodPinglewood, Pena, pitara, propoklopac, relativizam, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946 i 192 gosta.