Joj lika nasluti ti mačku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne opterećujem se ovim protivnicima, prolazimo PAOK laganoSuki46 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:22Znači Borac ide protiv lošijeg iz ovih dvoboja , ako ne bude iznenađenja to su ovi boldirani:
Ferencváros-The New Saints
Bodø/Glimt-RFS
Malmö FF-KÍ
Shamrock Rovers-Sparta Prague
Lincoln Red Imps-Qarabağ
FCSB-Maccabi Tel Aviv
Ako budu podgrupe to će biti 2 grupe po 3 ekipe , vrlo moguće:RFS,Lincoln i FCSB , a da će ove KI,Shamrock i The New Saints staviti u 2 dijelu.
Parovi koji uključuju Zrinjski i Sarajevo su nosioci u 3 pretkolu , tako da može se fina šansa otvoriti ako se prođe naravno , a od Zrinjskog to i očekujem.O tim podgrupama u ponedjeljak![]()
Bas i ja maloprije gledam na klixu, strasno kakvi golovi. Sto je najgore ovi Andorcani su tako tanki da sam siguran da bi ih prosli GOSK, Sloga, Posusje itd. Da te ovakvi levati nakantaju je nesto stvarno nevjerovatno. Rekao bih najveca bruka ikad za jedan bh. klub. Ne znam kakvu im suplju sad botovi mogu prodati da ih smire, ali ne pise se Velezu dobro ove sezone, po svemu sudeci.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:23Gledam golove sto je velez primao...kakav amaterizam u odbrani jel ovo moguce jbt![]()
Pa ovo je previse i za kantonalnu ligu...
Nekako mi je ovaj PAOK u odnosu na AEK mnogo kompatibilniji i uigraniji , iako možda na papiru nemaju skuplju momčad od tadašnjeg AEK-a.Prošle godine su Hajduka i Dinama izbacili , kući dobro igraju , možda je dobro što je 1 gore , Žižović bunker do kraja.AvantiBL je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:38Ne opterećujem se ovim protivnicima, prolazimo PAOK laganoSuki46 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:22Znači Borac ide protiv lošijeg iz ovih dvoboja , ako ne bude iznenađenja to su ovi boldirani:
Ferencváros-The New Saints
Bodø/Glimt-RFS
Malmö FF-KÍ
Shamrock Rovers-Sparta Prague
Lincoln Red Imps-Qarabağ
FCSB-Maccabi Tel Aviv
Ako budu podgrupe to će biti 2 grupe po 3 ekipe , vrlo moguće:RFS,Lincoln i FCSB , a da će ove KI,Shamrock i The New Saints staviti u 2 dijelu.
Parovi koji uključuju Zrinjski i Sarajevo su nosioci u 3 pretkolu , tako da može se fina šansa otvoriti ako se prođe naravno , a od Zrinjskog to i očekujem.O tim podgrupama u ponedjeljak![]()
![]()
Ljudi bi ispali iz nase lige ili se grcevito borili za opstanak. To sto su oni nama ekipu iz jbne Andore predstavljali kao Real i pljuvali bh fudbal je smijesno, a moguce i namjensko botovanje onih njihovih klovnova. Velez ako se ne konsoliduje jako brzo oni ce doci u situaciju da se bore za opstanak. Bruka nevidjena.realnonerealan je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:46
Sreca pa su igrali protiv ovih poluamatera, zamisli da ih je zapao netko tezi... Ne bi se zaustavili na 5 komada![]()
![]()
Pa ovo da se u nasoj ligi desilo bilo bi 50 stranica kako su prodali tekmuBumbaclat je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:41Bas i ja maloprije gledam na klixu, strasno kakvi golovi. Sto je najgore ovi Andorcani su tako tanki da sam siguran da bi ih prosli GOSK, Sloga, Posusje itd. Da te ovakvi levati nakantaju je nesto stvarno nevjerovatno. Rekao bih najveca bruka ikad za jedan bh. klub. Ne znam kakvu im suplju sad botovi mogu prodati da ih smire, ali ne pise se Velezu dobro ove sezone, po svemu sudeci.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:23Gledam golove sto je velez primao...kakav amaterizam u odbrani jel ovo moguce jbt![]()
Pa ovo je previse i za kantonalnu ligu...
Nazalost ali hajde najbitniji je prolazak jer opet imas 2 utakmice da popravis nacionalni koeficijent. Sada smo na 0.250 radi pobjede u Kazahstanu.TheNoblesMo je napisao/la: ↑19 jul 2024, 09:28Čestitke Sarajevu![]()
Dio utakmice koji sam gledao ste bili puno bolji, posebno Guliashvili i Kyeremeh.
Gledaju se produžeci, da je Sarajevo nerješilo ili pobijedilo u produžecima dobili bi bodove isto kao da su to uradili u 90 minuta, ali penali se ne računaju nažalost.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 22:58Jel istina da Sarajevo sad i ako prodje, da ne dobijamo nista za koeficijent jer se gleda samo 90 minuta tj. u ovom slucaju je to poraz?
Od sad samo tebe pratimMarko1905 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 01:55Kao sto sam predvidio Borac i Sarajevo prošli dalje.Šteta poraza u regularnom djelu zbog koeficijenata ali šta je tu je ,bar će biti još utakmica pa ima popravni.Borac ima utakmice protiv Paoka za uživanje i uigravanje ,niko nista ne očekuje od njih pa su najlakše .Njima je najvažnija sreća u zrijebu nakon Paoka .To je ključ prolaska u grupe.
Pitari prolaze Spartak ,slobodno me citirajte za 14 dana.Zekić će još to posložiti a Trnava nije ni blizu Slovana.Zrinjski je prije 7-8 godina ispao naguzove od Spartaka (bilo je ukupno 1-2) a tad su u Zrinjskom igrali neki igrači koji danas ne bo imali mjesta na klupi.Zrinja će imati teži zadatak od Sarajeva ,Bravo prije par dana dobilo Spartak 3-1.
PS . Nisam zaboravio komšinice ali one nisu vrijedne spomena nakon današnje blanaže.Žali Bože sto se Mostar dovodi u vezu sa njima ,osramotiše nam grad.Opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.